life is music Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 καλήμερα παιδιά θέλω να διαθέσω 800 ευρώ ....Και θελω κουτι που να δεχετε mini και mcro atx mobo ...., μητρική micro atx b550 επεξεργαστή κάποιον που να ειναι γρήγορος και να μπορώ να παίξω μερικά παιχνίδια ...ενα τροφοδοτικο 550 watt , μια καλη οθονη 24 ιντσες και εναν ssd η nvme 500gb .....Να τονισω πως απο το μηχάνημα που εχω τωρα θα κρατησω τον ssd που εχω εναν crucial mx 500 250gb , δυο hdd toυ 1tb συν την καρτα γραφικων μου μια r9 380 ....Περιμενω της προτάσεις σας !!!!!!!!
LaMereda Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πριν 3 βδομάδες δεν έκανες εδώ μια ερώτηση πριν αγοράσεις; Δεν τα αγόρασες τελικά αυτά που έλεγες; @leros2004 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda
life is music Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, LaMereda είπε Καλημέρα, πριν 3 βδομάδες δεν έκανες εδώ μια ερώτηση πριν αγοράσεις; Δεν τα αγόρασες τελικά αυτά που έλεγες; @leros2004 Όχι γιατί δεν πληρωθηκα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα