giannis_ts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το ac που έχω αγοράσει καθώς ο τεχνικός που το εγκατέστησε δεν μου άφησε τα manual του ac, αν είχε τελος πάντων. Έχω το arielli των 9000btu από e-shop αγορασμένο και δεν έχω ιδέα πως ενεργοποιείται η λειτουργία για να το κάνω pair με το router και ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω. Τους πήρα τηλ και μου έστειλαν ένα manual από aux που μου είπαν είναι το ίδιο...Ότι και να έκανα δεν λειτούργησε...Επισυνάπτω το τηλεκοντρόλ σε φώτο μήπως θυμίσει σε κανένα τίποτα ή έχει το ίδιο... Ευχαριστώ!
Alexhsupra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Φιλε έχεις βγάλει άκρη πως συνδέεται στο wifi και με ποια εφαρμογή; Γιατι εχω και εγω το ίδιο θεμα
giannis_ts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Ναι με βοηθησαν στο φβ. Η εφαρμογή ειναι η intelligent ac. Password βαλε "arielli". Λογικά τα ίδια θα είναι.
touloumelek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα και καλη χρονια. Για arielli ac με την εφαρμογη intelligent ac ξαφνικα εβω το βρισκει κανονικα στην εφαρμογη μου βγαζει οτι δεν υπαρχει η σελιδα για να κανεις τις ρυθμισεις του ac απο την εφαρμογη. Εχει κανεις το ιδιο θεμα; Ευχαριστω.
nikos16717 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 13/1/2022 at 2:03 ΜΜ, touloumelek said: Καλησπερα και καλη χρονια. Για arielli ac με την εφαρμογη intelligent ac ξαφνικα εβω το βρισκει κανονικα στην εφαρμογη μου βγαζει οτι δεν υπαρχει η σελιδα για να κανεις τις ρυθμισεις του ac απο την εφαρμογη. Εχει κανεις το ιδιο θεμα; Ευχαριστω. και εγω εχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα την τελευταία βδομάδα, μετά από ενημέρωση της εφαρμογής
touloumelek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ναι τελικά και εγώ εκεί κατέληξα. Εντωμεταξύ λένε πως αν βάλεις παλαιότερη έκδοση δουλεύει παλι αλλά το δοκίμασα σε 2 παλιές εκδόσεις και παλι κάνει το ίδιο. Αναμένουμε λοιπόν για αναβάθμιση..
nikos16717 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Στις 16/1/2022 στις 7:27 ΜΜ, touloumelek είπε Ναι τελικά και εγώ εκεί κατέληξα. Εντωμεταξύ λένε πως αν βάλεις παλαιότερη έκδοση δουλεύει παλι αλλά το δοκίμασα σε 2 παλιές εκδόσεις και παλι κάνει το ίδιο. Αναμένουμε λοιπόν για αναβάθμιση.. Μετά την τελευταία ενημέρωση που μόλις έκανα λειτουργεί και πάλι κανονικά
touloumelek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Οντως μετα απο αναβαθμιση που εβγαλαν λειτουργει παλι κανονικα. Ευχαριστω για την ενημερωση!
Spiros.13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Καλησπερα χθες τοποθετησα ενα κλιματιστικο arelli ASW-H09B4/FFR3DI-EU Wi-Fi αλλα οτι και αν δοκίμασα δεν μπορω να το συνδεσω στο δίκτυο εχετε καμία ιδέα ή το τηλέφωνο της αντιπροσωπειας;;;
stillaps Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 9:58 ΠΜ, Spiros.13 είπε Καλησπερα χθες τοποθετησα ενα κλιματιστικο arelli ASW-H09B4/FFR3DI-EU Wi-Fi αλλα οτι και αν δοκίμασα δεν μπορω να το συνδεσω στο δίκτυο εχετε καμία ιδέα ή το τηλέφωνο της αντιπροσωπειας;;; Δοκιμασες με το intelligent ac?? με το smart life tya?
Spiros.13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/8/2023 στις 10:20 ΠΜ, stillaps είπε Δοκιμασες με το intelligent ac?? με το smart life tya? Φίλε μου αρχικά σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου το πρωτο το εχω δοκιμάσει και δεν το βρίσκει, σήμερα το μεσημέρι θα δοκίμασω και την δεύτερη εφαρμογή που προτεινεις και θα επανελθω!
stillaps Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 16/9/2023 στις 12:40 ΜΜ, Spiros.13 είπε Φίλε μου αρχικά σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου το πρωτο το εχω δοκιμάσει και δεν το βρίσκει, σήμερα το μεσημέρι θα δοκίμασω και την δεύτερη εφαρμογή που προτεινεις και θα επανελθω! δοκιμασε και το AC freedom και γραψε μας το αποτελεσμα..το intelligent ac που ειναι αυτο που προτεινει η εταιρια εχει θεμα περιμενουμε καποιο update
babble tribe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάθε αριελλι μου έχει άλλο χειριστήριο. Γνωρίζει κανείς πως θα το φέρω σε κατάσταση pair με το συγκεκριμένο χειριστήριο δεν βρίσκω πουθενά τιπoτα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από babble tribe
Spiros.13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Στις 24/11/2023 στις 7:36 ΜΜ, babble tribe είπε Κάθε αριελλι μου έχει άλλο χειριστήριο. Γνωρίζει κανείς πως θα το φέρω σε κατάσταση pair με το συγκεκριμένο χειριστήριο δεν βρίσκω πουθενά τιπoτα Φίλε καλησπερα στο δικό μου με το ιδιο control πατας 8 φορες το health και θα ακουσεις ενα διπλο μπιπ. Το θέμα ειναι οτι το δικό μου απο εκει και περα δεν συνδέεται στο δίκτυο!
babble tribe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ισχύει και εμένα ακριβώς το ίδιο. Έβγαλες άκρη; eshop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα