Προς το περιεχόμενο

S9 plus selfie camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμενο κινητό εδώ και 2 χρόνια από το οποίο είμαι ι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ σε θέμα ταχύτητας δεν έχει κολλήσει ποτέ και το έχω πολύ φορτωμένο με έγγραφα σχολής κτλπ... Αυτό που με χαλάει άπειρα είναι η μπροστινή κάμερα του. Είναι πραγματικά άθλια. Ειδικά όταν έχεις χαμηλό φωτισμό είναι χειρότερη και από ένα p8 lite που είχα παλαιότερα. Θυμάμαι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν η κάμερα όταν το είχα ψάξει 2 χρόνια περίπου. Είναι δυνατόν να βγάζει τόσο άθλιες selfies το βραδυ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε

Έχω το συγκεκριμενο κινητό εδώ και 2 χρόνια από το οποίο είμαι ι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ σε θέμα ταχύτητας δεν έχει κολλήσει ποτέ και το έχω πολύ φορτωμένο με έγγραφα σχολής κτλπ... Αυτό που με χαλάει άπειρα είναι η μπροστινή κάμερα του. Είναι πραγματικά άθλια. Ειδικά όταν έχεις χαμηλό φωτισμό είναι χειρότερη και από ένα p8 lite που είχα παλαιότερα. Θυμάμαι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν η κάμερα όταν το είχα ψάξει 2 χρόνια περίπου. Είναι δυνατόν να βγάζει τόσο άθλιες selfies το βραδυ;

Άλλο main camera module και αλλο selfie camera module. Ο αισθητήρας της selfie σε όλα τα κινητά είναι σαφέστατα υποδιεστερος από τον βασικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι αισθητήρες των δεύτερων, τρίτων και τεταρτων καμερών. Το μέγεθος των pixels σε αυτούς είναι μικρότερο. Οπότε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα ειδικά σε low light είναι φτωχά. Σε κάποιες συσκευές τελευταίες έχουν βελτιωθεί αρκετά άλλα καμία σχέση με την βασική σου κάμερα. Το Nova 5t πχ έχει καλή selfie camera. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο μιας και selfie μόνο 2-3 οικογενειακές έχω βγάλει και μόνο για Skype/Viber την χρησιμοποιώ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε

Εχω περασει κατα σειρα απο s9 plus, s10 και τωρα σε s20 plus.

Σε πληροφορω οτι ακομα και το s10 εχει πολυ μετρια σελφι για την κατηγορια του οταν δεν υπαρχει καλος φωτισμος.

Βελτιωση στη σελφι υπαρχει μονο στη σειρα s20.

Δημοσ.

Τι να πω περίεργο μου φαίνεται... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε αλλά μιλάμε για πολύ κακές φωτογραφίες οχι απλα κακές. Σε φαση ακόμη και ένα παμπάλαιο xiaomi redmi των 100 ευρώ του πατέρα μου βγάζει 3 φορές καλύτερες σελφι.. Χωρίς υπερβολές. Έχω ακούσει η gcam το βελτιώνει αρκετά παρόλα αυτά δεν έχω βρει κάποια λειτουργική έκδοση. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε

Τι να πω περίεργο μου φαίνεται... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε αλλά μιλάμε για πολύ κακές φωτογραφίες οχι απλα κακές. Σε φαση ακόμη και ένα παμπάλαιο xiaomi redmi των 100 ευρώ του πατέρα μου βγάζει 3 φορές καλύτερες σελφι.. Χωρίς υπερβολές. Έχω ακούσει η gcam το βελτιώνει αρκετά παρόλα αυτά δεν έχω βρει κάποια λειτουργική έκδοση. Ευχαριστώ. 

Είναι λίγο ακραίο αυτό που λες. Μήπως εχει κάποιο θέμα η μπροστινή κάμερα ; Εξαρχής σου έβγαζε έτσι ;

Δημοσ.
Στις 26/10/2020 στις 5:29 ΜΜ, paris_chav είπε

Είναι λίγο ακραίο αυτό που λες. Μήπως εχει κάποιο θέμα η μπροστινή κάμερα ; Εξαρχής σου έβγαζε έτσι ;

Όχι δε το έκανε εξαρχής. Σταδιακά έγινε χωρίς να το παρατηρήσω. Δεν έχω αλλάξει και ποτε οθόνη για να έχει πάρει σκόνη κτλπ.. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Όχι δε το έκανε εξαρχής. Σταδιακά έγινε χωρίς να το παρατηρήσω. Δεν έχω αλλάξει και ποτε οθόνη για να έχει πάρει σκόνη κτλπ.. 

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι χαλασε η ποιοτητα μετα απο καποιο update. Εχω γυρω στον 1,5 χρονο απο τοτε που ειχα το s9 plus αλλά ειμαι σιγουρος οτι τοτε δεν ειχε κακη σελφι, τουλαχιστον οχι οσο την περιγραφεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...