Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πλέον θα τεθεί (4/11) σε εφαρμογή ο ενιαίος πομποδεκτη διοδίων σε όλη την Ελλάδα, έχει κάποιος να μας πει τι αξίζει σε αυτήν την περίπτωση;

1. Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη ( αποστολή εξοπλισμού, ηλεκτρονική πληρωμή, εξυπηρέτηση πελατών). Ακόμη και αν υπάρχουν διαφορές στην ελάχιστη φόρτιση.

2. Αν κάποιος έχει συγκρίνει διαφορετικούς πομποδεκτες από εταιρείες , να μας πει ποιος ήταν πιο αποτελεσματικός (διέλευση χωρίς σφάλματα)

3. Έχει συγκεντρώσει κάποιος 'προσφορές' που αξίζουν ανά περιοχές;

Μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιούσα κάποιο , οπότε ήρθε η ώρα να παραγγείλω.

Η μόνη διαφορά που έχω δει είναι αυτή

https://www.olympiaodos.gr/images/user/GRITS/GRITS_A5.pdf

Έξτρα έχω δει και την υπηρεσία FastPass

IMG_20201023_000350.jpg

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

Εγω πηρα της γεφυρα Ριου-Αντιριου που σε χρεωνει 10.60 (αντι 13.50) για καθε περασμα.

Νομιζω με τον κορωνοιο βαλανε μια Minimum φορτιση 40€.

Στα υπολοιπα οδικα δικτυα μην περιμενεις πολλες εκπτωσεις εκτος εαν κανεις πραγματικα πολλες διαδρομες απο καπου συγκεκριμενα οποτε βγαζεις της ιδιας εταιρειας

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Εγω πηρα της γεφυρα Ριου-Αντιριου που σε χρεωνει 10.60 (αντι 13.50) για καθε περασμα.

Νομιζω με τον κορωνοιο βαλανε μια Minimum φορτιση 40€.

Στα υπολοιπα οδικα δικτυα μην περιμενεις πολλες εκπτωσεις εκτος εαν κανεις πραγματικα πολλες διαδρομες απο καπου συγκεκριμενα οποτε βγαζεις της ιδιας εταιρειας

Γνωρίζεις αν υπάρχει σε κάποιο η φόρτιση μέσω paypal?

Δημοσ.

Μεσω Paypal? Δεν νομιζω, η γεφυρα το πληρωνεις Online (εκει δεν εχει το minimum, βαζεις οσο θελεις) μεσω καρτας

https://www.gefyraepass.gr/my-accounts

Εχει και αντιστοιχη εφαρμογη Mygefyra για κινητα.

Ααα, που φτασαμε να πληρωνουμε για να παμε στο χωριο μεσω app.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Μιας και πλέον έχει τεθεί σε εφαρμογή ο ενιαίος πομποδεκτη διοδίων σε όλη την Ελλάδα, έχει κάποιος να μας πει τι αξίζει σε αυτήν την περίπτωση;

Μια διόρθωση μόνο...04/11 τίθεται σε εφαρμογή...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εγώ κινούμαι Ιονία-Ολυμπία-Αττική οδο. 

Έχω μπερδευτεί λίγο, τι πομπό να βάλω και απο που; 

από κάποια ημερομηνία τού Νοεμβρίου θα είναι όλα ίδια, όπου κι αν πας 

1 λεπτό πριν, requiem_for_a_dream είπε

Ωραίος δε θυμόμουν, εγώ θα περάσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα από τα Μαλγαρα για να το προχωρήσω, στη διαδρομή Βέροια - Σουφλί Έβρου, στα Μαλγαρα, στίχοι Λίμνες και στην Ασπροβαλτα συνήθως πετυχαίνω ουρά ειδικά τις Κυριακές απόγευμα. 

Έτσι κι αλλιώς προσφορές ή εκπτώσεις δεν έχουν οι εταιρίες απ όσο έχω δει 

• Like 1
Δημοσ.

εχουμε ολα τα επαγγελματικα οχηματα που παμε σε ολη την Ελλαδα στην Αττικη οδο. Αττικη οδο μπορει καθε αμαξι να περνα 4-5 φορες το μηνα αλλα αθροιστικά ειναι σουπερ τα χρηματα που γλιτωνουμε

Ακομα και 3 της οικογενειας.

Προφανως σουπερ ευχαριστημενοι γιατι οταν γινει η $@ια οι αλλοι εξαφανιζονται. Θυμαμαι συμφουριτης συνδρομητης της Ολυμπιας Οδου ειχε γραψει εδω οτι ειχε προβλημα με το μηχανημα πηγε μεσημερι καθημερινη σε σταθμο και του απαντησαν : συγνωμη κλεισαμε, και εμεινε παγακι.

Μου εχουν τυχει απο χαλασμενο μηχανημα μεχρι αντικατασταση λογω μπαταριας και ποτε δεν ειχαμε θεμα αντιθετα ειχαμε αψογη εξυπηρετηση. Εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι.

Δε κανω συχνα περασματα αττικη οδο (μονο οταν εχει κυκλοφοριακο) αλλα πελλοπονησο μας βολεψε ειδικα αν σκεφτουμε το χρονο που θα σπαταλαγαμε στις ουρες τα σ/κ (μετα απο Ισθμο οποιος ξερει θα καταλαβει πως ειναι να περιμενεις πισω απο ενα και μοναδικο ταμειο). Τωρα που ειναι και για ολη την Ελλαδα σουπερ.

Ριο/Αντιριο ποτε δε περναμε με γεφυρα, παντα παντοφλα

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις από τον αυτοκινητόδρομο που χρησιμοποιείς πιο συχνά καθώς έτσι θα έχεις τις εκπτώσεις ισχύουν για αυτόν τον αυτοκινητόδρομο, ενώ στους άλλους αυτοκινητόδρομους θα περνάς μεν, χωρίς έκπτωση δε. Τουλάχιστον αυτό ισχύει από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, σαν κάτοχος pass από Αττική οδό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, requiem_for_a_dream είπε

Εχεις δίκιο, διόρθωσα το πρώτο post.

Μιας και δεν είμαι απο αυτούς που περνάνε πολλές φορές τα διόδια κάθε μήνα , αλλά συνήθως πήγαινω μέχρι Λαμία ή μέχρι Καλαμάτα και χρησιμοποιώ και την Αττική οδό, ανοιξα το θέμα γιατί κυρίως με ενδιαφέρει να έχω μια καλή υπηρεσία απο τις 8+ που υπάρχουν και να κάνω την δουλεια μου χωρις να ταλαιπωρηθώ.

για την Αττική Οδό, είδα πως "συμφέρει" να έχεις το ePass αν μένεις Αθήνα , γιατί 1 στο τόσο θα χρησιμοποιήσεις την Αττική οδό, με το κόστος της διευλευσης να είναι στα 2.55.

Αν όμως χρειαστεί να περάσεις 1-2 φορές την γέφυρα του Ρίου, τότε συμφέρει το epass της γέφυρας.

Αυτό με τον Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, δεν με συμφέρει, γιατι δεν φτάνω Λάρισσα-Βόλο συχνά.

Πέρα όμως απο τις "προσφορές" των epass, θα ήθελα να ακουσω την γνώμη άλλων κατόχων που ίσως έχουν παραπάνω απο 1 epass σε άλλη εταιρεία και έχουν μέτρο σύγκρισης.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για το πιό μηχάνημα είναι πιο "αξιοπιστο" και δεν θα "κολλήσω" στην προσπάθεια να περάσω τα διόδια, απο τον τρόπο-επιλογές φόρτισης που έχει η υπηρεσία και φυσικά να μην βρεθώ να πληρώνω πάγια χωρίς λόγο.

Υ.Γ. Εκανα προσπάθεια να επικοινωνήσω σήμερα με το τηλεφώνο της Αττικής Οδού , που αναφέρουν στην σελίδα τους πως θα αποκτήσω το ePass, κράτησαν το τηλεφωνο μου και ακόμα δεν με έχουν καλέσει. 

2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Μου εχουν τυχει απο χαλασμενο μηχανημα μεχρι αντικατασταση λογω μπαταριας και ποτε δεν ειχαμε θεμα αντιθετα ειχαμε αψογη εξυπηρετηση. Εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι.

Αναγράφεται κάπου η εγγύηση της μπαταρίας; ή αν υπάρχει εγγύηση για το μηχανήμα; υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν αν χαλάσει και πρέπει να βγάλεις άλλο;

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αττικη οδο 

1) στο πατερα μου αδειασε η μπαταρια και το αντικατεστησαν δωρεαν

2) στο επαγγελματικο το χαλασαμε(ετυχε ενα σιδερο που κουβαλαγαμε να το διαλυσει, ευτηχως παμπριζ οκ) και παλι το αλλαξανε

3) στο δικο μου πεθανε ξαφνικα και επισης το αλλαξανε

επισης εχει τυχει να μας δωσουν ακομα και τη πλαστικη βαση οταν ελιωσε στον ηλιο δωρεαν

γιαυτο γραφω οτι ειμαστε σουπερ χαρουμενοι απο το.... αφτερ σειλς

ολες τις δουλειες τις εκανα με επισκεψη σε σταθμο

σε 1/2 περιπτωσεις μας καλεσαν και λεγαν για αποστολη κουριερ δωρεαν αλλα τα βιαζομασταν;

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

Στην αττικη οδο 

1) στο πατερα μου αδειασε η μπαταρια και το αντικατεστησαν δωρεαν

2) στο επαγγελματικο το χαλασαμε(ετυχε ενα σιδερο που κουβαλαγαμε να το διαλυσει, ευτηχως παμπριζ οκ) και παλι το αλλαξανε

3) στο δικο μου πεθανε ξαφνικα και επισης το αλλαξανε

επισης εχει τυχει να μας δωσουν ακομα και τη πλαστικη βαση οταν ελιωσε στον ηλιο δωρεαν

γιαυτο γραφω οτι ειμαστε σουπερ χαρουμενοι απο το.... αφτερ σειλς

ολες τις δουλειες τις εκανα με επισκεψη σε σταθμο

σε 1/2 περιπτωσεις μας καλεσαν και λεγαν για αποστολη κουριερ δωρεαν αλλα τα βιαζομασταν;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως καταλήγω και εγώ στην Αττική οδό. Μένει τώρα να ασχοληθούν και να με πάρουν τηλέφωνο.

Update: Με πήραν σήμερα Σάββατο τηλέφωνο και προχώρησα στην παραγγελία. Υπήρχαν 2 λύσεις, ή να παραλάβω το εξοπλισμό μέσω κούριερ και να του πληρώσω επιτόπου τα 30€ της πρώτης φόρτισης ή να μου στείλουν σε μέιλ τον κωδικό πελάτη μου, να κάνω εγγραφή στο σύστημα, να πληρώσω με κάρτα ή ebanking και να μου στείλουν μετά τον εξοπλισμό. Μου ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση που χαθεί το μηχάνημα ή το χαλάσω εγώ θα υπάρχει χρέωση. Στην περίπτωση που χαλάσει μόνο του, δεν θα υπάρχει χρέωση.

Επεξ/σία από SilentVoice

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...