Προς το περιεχόμενο

Mi note 10 lite ή Realme 7 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/11/2020 στις 10:59 ΠΜ, giorgos zino είπε

λοιπον εγω αγορασα το κινητο γιατους λογους που ανεφερες ειμαι ντελιβερας και βαζω το κινητο στο τιμονι για να βρισκο της οδους το καλοκαιρι ειχα θεμα δεν εβλεπα τιποτα   οποτε πηρα το xiaomi mi 10 lite  καλη φωτηνη οθονη καλη συνδεσιμοτιτα στο ιντερνετ  δυνατο κινητο με καλο επεξεργαστη τι πηρα τελικα η οθονη δεν διαφερη απο το samsung s7 edge που ειχα αλλα κανει δουλεια απο internet τιποτα ιδιαιτερο βεβεια εχει πολη καλο σημα κινητης τηλεφωνιας αλλα εδειδη δουλευω με το κινητο με φαρμογη της εταιριας και δεν εχω πολλα προγραμματα μεσω και μονο τα απολυτος απαραιτιτα το κινητο καρακολαει και με σπαει τα νευρα ωρες ωρες

Φιλε μου στην καμερα τι λεει σε σχεση με το s7 edge? χειροτερο? ειδικα τα βραδυα? επισης η οθονη πιο φωτεινη στον ηλιο η χειροτερη?

Δημοσ.

Η κάμερα του realme είναι καλή; Η φαίνεται καλή και όταν ανεβάζεις μια φωτό αλλοιώνεται η ποιότητα; Γτ στα android λένε έχουν 64 megapixel και μετά είναι σαν 10...και στα βίντεο αν περπατάς κουνιέται λες και γίνεται σεισμός

Δημοσ.
Στις 11/1/2021 στις 9:50 ΠΜ, murcielago580 είπε

Φιλε μου στην καμερα τι λεει σε σχεση με το s7 edge? χειροτερο? ειδικα τα βραδυα? επισης η οθονη πιο φωτεινη στον ηλιο η χειροτερη?

επειδη ειχα και το s7 edge κρατα το edge den αξιζη την αλλαγη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/1/2021 στις 7:53 ΜΜ, Annasp είπε

Η κάμερα του realme είναι καλή; Η φαίνεται καλή και όταν ανεβάζεις μια φωτό αλλοιώνεται η ποιότητα; Γτ στα android λένε έχουν 64 megapixel και μετά είναι σαν 10...και στα βίντεο αν περπατάς κουνιέται λες και γίνεται σεισμός

Όντως σε βίντεο είναι ....«άλλος με τη βάρκα μας!!!»

Δημοσ.

Εν τέλη το πήρα τελικά φοβερές φωτό ακόμα και με την μπροστινή κάμερα! Και βίντεο καλά αλλά αν τα ανεβάζεις πχ story αλλοιώνεται η ποιότητα αλλά φωτό τέλειες πραγματικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Annasp είπε

Εν τέλη το πήρα τελικά φοβερές φωτό ακόμα και με την μπροστινή κάμερα! Και βίντεο καλά αλλά αν τα ανεβάζεις πχ story αλλοιώνεται η ποιότητα αλλά φωτό τέλειες πραγματικά 

Καλοδουλευτο! Βίντεο δες το να μας πεις πως το βλέπεις.Απο σταθερότητα, το βράδυ πως τραβάει κτλ.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ημέρα είναι καλό το βράδυ έτσι και έτσι αλλά έχει στο βίντεο night mode οπότε το διορθώνει 

Επεξ/σία από Annasp
Δημοσ.

Καλό χρυσό κινητάρα φωτογραφικά . Αλλά η ελλειψη 4g plus το.χαντακωνει.  πώς είναι δυνατόν  κινητό εν έτει 2021 να μην έχει 4 g plus . Το κουλο είναι ότι μόνο το ευρωπαϊκό μοντέλο δεν έχει 4 g plus 

Δημοσ.

Σιγά τα ωά, και το απλό 4g παρά είναι αρκετό. Συνολικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο, τώρα με το note 10 pro θα υπάρχει μεγάλος αντίπαλος. 

Δημοσ.

Εγώ σπάνια χρησιμοποιώ mb οπότε δεν με ενδιαφέρει αλλά οπότε έχει τύχει να χρησιμοποιήσω μια χαρά είναι 

Δημοσ.

Σόρυ που κάνω το τοπικό high jack. Για το one plus Nord n10 τι άποψη έχετε? Λίγο πολύ στα ίδια λεφτά είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...