Prasino Mantarinh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας είμαι μεταξύ των παραπάνω τηλεφώνων Ψάχνω για καλή οθονή με αρκετή φωτεινότητα όταν το χτυπάει ο ήλιος το πρωί Την καλύτερη κάμερα από τα δύο (παιρνούν και τα δύο gcam?) Μέγεθος δεν με ενδιαφέρει Μπαταρία και στα δύο είναι σχεδόν ίδια Και τα δύο είναι γύρο στα 250€ θα αγοραστούν απο Ελλάδα υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το budget? Επίσης μια ερώτηση για το ΝFC μπορεί να γίνει αγόρα μέσω το NFC του κινήτου στην Ελλάδα ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
AntiCambeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε Καλησπέρα σας είμαι μεταξύ των παραπάνω τηλεφώνων Ψάχνω για καλή οθονή με αρκετή φωτεινότητα όταν το χτυπάει ο ήλιος το πρωί Την καλύτερη κάμερα από τα δύο (παιρνούν και τα δύο gcam?) Μέγεθος δεν με ενδιαφέρει Μπαταρία και στα δύο είναι σχεδόν ίδια Και τα δύο είναι γύρο στα 250€ θα αγοραστούν απο Ελλάδα υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το budget? Επίσης μια ερώτηση για το ΝFC μπορεί να γίνει αγόρα μέσω το NFC του κινήτου στην Ελλάδα ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Λίγο καλύτερο το Realme.Stereo speakers, micro sd, καλύτερο screen to body ratio, η τρύπα είναι στην άκρη.Πιο λεπτό και ελαφρύ, "ελαφρύτερο" OS.Αν έχει και 3 χρόνια εγγύηση, είναι ακόμα 1 πλεονέκτημα. Με την Gcam δεν γνωρίζω σε ποιό έχει καλύτερα αποτελέσματα.Επίσης δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο βρίσκεται το OS της Realme. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10183&idPhone2=10400
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Realme 7 pro θα πήγαινα με βασικό λόγο το καθαρό λογισμικό του.
gbras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ποιος ο λογος να σκεφτεις το Realme στα περισσοτερα ειναι υποδυεστερο, επεξεργαστης, μπαταρια, δεν εχει υπερυθρες....κλπ
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Επεξεργαστή έχει ανωτέρω το realme μπαταρία στα ίδια επίπεδα είναι software σε άλλο επίπεδο το realme σε σχέση με το μπαγκοmiui.
kp1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Όποιος έχει το realme 7 pro ας μας πει γνώμες ειδικά για το λογισμικό..Γτ και μένα με προβληματίζει τα bugs της ,xiaomi.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, gbras είπε Ποιος ο λογος να σκεφτεις το Realme στα περισσοτερα ειναι υποδυεστερο, επεξεργαστης, μπαταρια, δεν εχει υπερυθρες....κλπ Μικρές οι διαφορές, μάλλον λίγο καλύτερος ο 720G: https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-730g-vs-qualcomm-snapdragon-720g
gbras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 21 ώρες πριν, kp1 είπε Όποιος έχει το realme 7 pro ας μας πει γνώμες ειδικά για το λογισμικό..Γτ και μένα με προβληματίζει τα bugs της ,xiaomi. Ποιαbugs τηςxiaomi ; Εγώ έχωxiaomi χρόνια bugs δεν είχα. 13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μικρές οι διαφορές, μάλλον λίγο καλύτερος ο 720G: https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-730g-vs-qualcomm-snapdragon-720g Όντως μικρές οι διαφορές αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο 730 είναι ελαφρώς καλύτερος όχι ο 720 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, gbras είπε Οντως μικρές οι διαφορές αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο 730 είναι ελαφρώς καλύτερος όχι ο 720 Ειδικά στο memory frequency και έπειτα στο cpu frequency είναι καλύτερος ο 720G, στην gpu είναι καλύτερος ο 730G.Οπότε ανάλογα τι σε ενδιαφέρει. Στο συνολικό antutu score πάρα πολύ μικρή η διαφορά υπέρ του 720G, αμελητέα. Πάντως εγώ όταν αλλάξω κινητό, μάλλον θα πάω απο Snapdragon 765 και πάνω η πχ 855-865. Είμαι με κινητό με τον 835 που όμως είναι καλύτερος απο τους 720-730G εκτός απο το single score στο Geekbench.Αν και νεότεροι, midrange είναι οι 720-730. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-835-vs-qualcomm-snapdragon-730g Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR
vargas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Λίγο πολύ τα ίδια είναι , αλλά η κάμερα του note είναι στην φωτος καλύτερη
Prasino Mantarinh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα ηθελα να ρωτησω Μιας που το mi note 10 lite εχει NFC μπορω να κανω ανεπαφες αγορες μεσω τραπεζας? Επισης το https://www.mi.gr/ είναι αξιόπιστο site? δεν υπάρχει στον καταλογο του skroutz και ανησυχω..... Ευχαριστω για τον χρονο σας
kp1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα ηθελα να ρωτησω Μιας που το mi note 10 lite εχει NFC μπορω να κανω ανεπαφες αγορες μεσω τραπεζας? Επισης το https://www.mi.gr/ είναι αξιόπιστο site? δεν υπάρχει στον καταλογο του skroutz και ανησυχω..... Ευχαριστω για τον χρονο σας Ναι μπορεις να κάνεις ανέπαφες αγορες ποια έχουν βγάλει και οι ελληνικές τράπεζες με το app τους γίνεται
Prasino Mantarinh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας και παλι για να μην ανοιξω αλλο thread Μια ερωτηση σε οσους εχουν το Mi note 10 lite εχω διαβασει σε μερικα comments στο youtube και σε φορουμς οτι το κινητο μερικες φορες εχει προβλημα με το register επαφης (εννοω να πατας στην οθονη) και αμα βαλεις θηκη γινεται ακομα χειροτερα , και οτι οταν μιλας στο κινητο ο αισθητηρας που κλεινει την οθονη οταν εχεις το κινητο στο αυτι δεν δουλευει καθολου Ισχυουν ολα αυτα?
giorgos zino Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στις 2/11/2020 στις 8:10 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε Καλησπερα σας και παλι για να μην ανοιξω αλλο thread Μια ερωτηση σε οσους εχουν το Mi note 10 lite εχω διαβασει σε μερικα comments στο youtube και σε φορουμς οτι το κινητο μερικες φορες εχει προβλημα με το register επαφης (εννοω να πατας στην οθονη) και αμα βαλεις θηκη γινεται ακομα χειροτερα , και οτι οταν μιλας στο κινητο ο αισθητηρας που κλεινει την οθονη οταν εχεις το κινητο στο αυτι δεν δουλευει καθολου Ισχυουν ολα αυτα? λοιπον εγω αγορασα το κινητο γιατους λογους που ανεφερες ειμαι ντελιβερας και βαζω το κινητο στο τιμονι για να βρισκο της οδους το καλοκαιρι ειχα θεμα δεν εβλεπα τιποτα οποτε πηρα το xiaomi mi 10 lite καλη φωτηνη οθονη καλη συνδεσιμοτιτα στο ιντερνετ δυνατο κινητο με καλο επεξεργαστη τι πηρα τελικα η οθονη δεν διαφερη απο το samsung s7 edge που ειχα αλλα κανει δουλεια απο internet τιποτα ιδιαιτερο βεβεια εχει πολη καλο σημα κινητης τηλεφωνιας αλλα εδειδη δουλευω με το κινητο με φαρμογη της εταιριας και δεν εχω πολλα προγραμματα μεσω και μονο τα απολυτος απαραιτιτα το κινητο καρακολαει και με σπαει τα νευρα ωρες ωρες
marvelakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 24/10/2020 στις 3:21 ΜΜ, gbras είπε Ποιαbugs τηςxiaomi ; Εγώ έχωxiaomi χρόνια bugs δεν είχα. Όντως μικρές οι διαφορές αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο 730 είναι ελαφρώς καλύτερος όχι ο 720 Από που το βλέπεις ότι ο 730 είναι καλύτερος ? Γτ ισάξιοι είναι κ αποδίδει καλύτερα κ στην μπαταρία ο 720 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα