KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Θα με ευχαριστουσες ακομα περισσοτερο φιλε μου αν μπορουσες να μου εξηγησεις αναλυτικα τι εκανες μπας και βρω και εγω λυση στο προβλημα μου ο αμοιρος!
chris333 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 καταρχήν να σου πω οτι δεν έχω πολλές γνώσεις και έτσι μπορεί να σε κάψω... λοιπόν με το adware στις καταχωρήσεις που βρήκε υπήρχαν διάφορα στην registry πάντα για το coolwebsearch που κόλλησα και ενα αρχείο dll (glnolpa.dll) όπως είπε λοιπόν ο xplayer ο μόνος τρόπος να το σβήσεις είναι από dos. εκανα boot απο ενα cd που έχω και φόρτωσα το NTFSDOS για να βλέπει το ntfs και το έσβησα. ξαναέτρεξα το adware και καθάρισε τα keys από την registry. αν ψάξεις στο δίκτυο φαντάζομαι κάτι θα βρεις για ntfsdos. αν πάλι το planet earth που βρίσκεσαι είναι στη θεσ/νίκη ευχαρίστως να βρεθούμε να σου δώσω το cd να κάνεις την δουλειά σου...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δυστυχως φιλε μου το planet earth ειναι Αθηνα!Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου θα το δοκιμασω και αυτο και ο Θεος βοηθος!Να σαι καλα!
Japan Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Για δες τις παρακάτω σελίδες... http://www.2-spyware.com/parasite-billbycall.html http://www.securemost.com/articles/trou_3_remove_billbycall.htm λέει ότι αυτό που ανέφερες είναι μέρος από ένα dialer... Καλή τύχη Χρύσα
guido Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 kalou kakou gia phgaine sto C:\WINDOWS\Downloaded Program Files kai kane properties se oti activex uparxei ekei mpas kai breis tpt periergo
chris333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 ΑΓΓΟΥΡΙΑ.... δεν καθάρισε... σήμερα ξαναεμφανιστηκε.
Xplayer Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 1. Κλείσε όλα τα προγράμματα (tasks) που δεν είναι του windows 2. control panel – internet options 3. del cookies – all temp internet files 4. del all windows\temp 5. del all user\temp folder 6. Spyware scan – delete all 7. Norton scan – delete all 8. Restart 9. Dos 10. σβήσε τα άλλα που δεν μπόρεσαν τα προγράμματα 11. καθαρισμός registry (invalid keys) με κάποιο πρόγραμμα Maybe….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.