Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Spyware

KYRIAKOS_GKLEZAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπιζω τις τελευταιες 2 μερες ενα πολυ σοβαρο προβλημα.Ο yπολογιστης μου μολυνθηκε απο το spyware cax.dll το οποιο εχει κανει μια καταχωρηση στη registry στον Internet explorer με αποτελεσμα αυτος να εχει αχρηστευτει εντελως!Με λιγο ψαξιμο στο Internet διαπιστωσα οτι ειναι ενα hijack browser προγραμμα.Το ad-aware το εντωπιζει αλλα παρολο που λεει οτι το διεγραψε μετα απο λιγο ξαναεμφανιζεται,το Norton το βρισκει αλλα δεν μπορει να το διαγραψει!Παιδια αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ας βοηθησει γιατι ειμαι ενα βημα απο το format! :(

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγω πριν το format θα δοκίμαζα κάποιο πρόγραμμα για την registry πχ System Mechanic ή το regclean (αν ψάξεις στην Microsoft θα το βρείς, είναι πολύ μικρό και δεν χρειάζεται setup), και μετά θα έτρεχα και ένα SpyBot S&D ενημερωμένο.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Φιλε Παναγιωτη δοκιμασα αυτα που μου ειπες κανενα αποτελεσμα.

Μαtrix57 το εκανα και αυτο αλλα σε safe mode δεν το εντωπιζει!Μολις μπω κανονικα στα windows παλι τα ιδια!

Νkc θα το δοκιμασω ειναι η τελευταια μου ελπιδα! :(

Δημοσ.

ρε παιδιά κι εμένα έχει κολλήσει εδώ και μέρες το spyware coolwebsearch. δοκίμασα με spy sweeper, adware pro 6.0... cwshredder...

βρίσκει διάφορα στη registry τα καθαρίζει αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....

τι νά κάνω? δεν μπορώ να ξανακάνω φορματ αυτή τη στιγμή...

μπορεί να με βοηθήσει κανείς που να είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας αλλα δυστυχως αν και τα δοκιμασα ολα αυτα που λετε δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.Αυτη τη στιγμη εχω εγκαταστησει τον Mozilla και εχω απενεργοποιησει τον Explorer.Οταν μπορω θα κανω φορματ.Θα ηθελα να βρω το καθικακι που εγραψε αυτο το προγραμμα!!! :evil:

Δημοσ.

Rikse mia matia sta programmata pou yparxoun sti startup list mipws vreis tipota periergo. Yparxoun diafora programmatakia gia na to kaneis auto (egw xrisimopoiw to startup mechanic) alla mporeis na to kaneis kai apo start->run->msconfig. An vreis tipota periergo kanto disable kane reboot kai ksanatrekse antivirus kai antispyware programmata.

Dokimase kai to hijackthis einai polu kalo programmataki, treksto kai ta apotelesmata pou tha sou dwsei kanta copy kai postare ta edw http://computercops.biz/forum67.html

Δημοσ.
το Norton το βρισκει αλλα δεν μπορει να το διαγραψει!:(

Το αρχείο να το σβήσεις από DOS.

Nα βρεις προγραμματάκι (shell) που να υποστηρίζει NTFS

.

Δημοσ.

α ρε μεγάλε Xplayer....

τελικά έσβησα όπως είπες το αρχείο windows\system32\glnolpa.dll (coolwebsearch)

από DOS.

τίποτα δεν έκαναν τα adware, spy sweeper, spy bot κτλ...

μόλις έσβησα το dll καθάρισαν μετά την registry απλώς.

πάντως στο adware μου βγάζει σαν possible browser hijack το key:

Possible browser hijack attempt : Software\Microsoft\Internet Explorer\MainStart Pageabout:blank

αρχική σελίδα blank το έχω βάλει εγώ.

δεν ξέρω λοιπόν αν το βγάζει έτσι κι αλλιώς επειδή είναι blank ή έχει μείνει κάτι από spyware ακόμα

σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις απαντήσεις σας.

και το κυριάκο φυσικά που έκανε το αρχικό πόστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...