georgeps21 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, poulinos είπε και επισης ο φιλος σου δεν ειναι μονο πισω απο δεντρα αλλα και πισω απο τοιχο. αν εχει κεραια εξω ηδη τοτε δεν ειναι δυσκολο να εχει μια κατευθυντικη. αλλα απο οτι καταλαβα η πλευρα του φιλου σου θα ειναι ενα οικιακο router. σωστά, δεν τον αφήνει το αφεντικό (η γυναικα του) να βγάλει κεραία Επεξ/σία 12 Μαϊου από georgeps21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 10 minutes ago, georgeps21 said: σωστά, δεν τον αφήνει το αφεντικό (η γυναικα του) να βγάλει κεραία Κλασσικη περίπτωση βλάβης ή κοινως αυτο το εργο το εχω ξαναδει. ή δεν τον αφηνει για να μην κανει μερεμετια ή το κλασσικο ότι μην βαλεις κεραια μου ΕΙΠΑΝ ότι εχει ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, poulinos είπε Κλασσικη περίπτωση βλάβης ή κοινως αυτο το εργο το εχω ξαναδει. ή δεν τον αφηνει για να μην κανει μερεμετια ή το κλασσικο ότι μην βαλεις κεραια μου ΕΙΠΑΝ ότι εχει ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Ευτυχως σε αυτή την περίπτωση είναι η τρύπα και το οτι δεν θέλει να μπει εξτρα κεραία σε πέτρινο σπίτι. 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 2 minutes ago, georgeps21 said: Ευτυχως σε αυτή την περίπτωση είναι η τρύπα και το οτι δεν θέλει να μπει εξτρα κεραία σε πέτρινο σπίτι. 😕 δυστυχως τα links σε 1,2,5,10 km κτλ θελουν κατευθυντικες κεραίες και οπτική επαφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sovco Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Να ρωτήσει και ο νέοπας που δεν έχει και πολύ ιδέα από το sport - 2 σπίτια σε απόσταση 70μ χωρίς οπτική επαφή (μεσολαβεί σπίτι) μπορούν να συνδεθούν με κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11346773/Ubiquiti-NanoBeam-AC-Gen2-Exoteriki-Keraia-WiFi-Paravoliki-19dBi-me-syndesi-Ethernet.html ? Έχω τη δυνατότητα και για οπτική επαφή αλλά θα πρέπει να τραβήξω ethernet 2 ορόφους πάνω και αν γίνεται θα ήθελα να το αποφύγω. - Έστω οτι συνδέονται, οι vdsl τους μπορούν μετά να bondαριστούν; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 5 hours ago, sovco said: Να ρωτήσει και ο νέοπας που δεν έχει και πολύ ιδέα από το sport - 2 σπίτια σε απόσταση 70μ χωρίς οπτική επαφή (μεσολαβεί σπίτι) μπορούν να συνδεθούν με κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11346773/Ubiquiti-NanoBeam-AC-Gen2-Exoteriki-Keraia-WiFi-Paravoliki-19dBi-me-syndesi-Ethernet.html ? Έχω τη δυνατότητα και για οπτική επαφή αλλά θα πρέπει να τραβήξω ethernet 2 ορόφους πάνω και αν γίνεται θα ήθελα να το αποφύγω. - Έστω οτι συνδέονται, οι vdsl τους μπορούν μετά να bondαριστούν; Ευχαριστώ! χωρίς οπτικη επαφη μην το ξεκινήσεις ......το υλικό πολύ καλό το χρησιμοποιώ χρόνια σε μεγαλυτερη απόσταση αλλά με οπτική επαφή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 7 hours ago, sovco said: Να ρωτήσει και ο νέοπας που δεν έχει και πολύ ιδέα από το sport - 2 σπίτια σε απόσταση 70μ χωρίς οπτική επαφή (μεσολαβεί σπίτι) μπορούν να συνδεθούν με κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11346773/Ubiquiti-NanoBeam-AC-Gen2-Exoteriki-Keraia-WiFi-Paravoliki-19dBi-me-syndesi-Ethernet.html ? Έχω τη δυνατότητα και για οπτική επαφή αλλά θα πρέπει να τραβήξω ethernet 2 ορόφους πάνω και αν γίνεται θα ήθελα να το αποφύγω. - Έστω οτι συνδέονται, οι vdsl τους μπορούν μετά να bondαριστούν; Ευχαριστώ! α. δεν θα παιξουν χωρις οπτικη επαφη. load balancer μπορεις να βαλεις.δεν θα ειναι ακριβως bonding αλλα την δουλεια την κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sovco Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 5 ώρες πριν, kostasbm είπε χωρίς οπτικη επαφη μην το ξεκινήσεις ......το υλικό πολύ καλό το χρησιμοποιώ χρόνια σε μεγαλυτερη απόσταση αλλά με οπτική επαφή.... 2 ώρες πριν, poulinos είπε α. δεν θα παιξουν χωρις οπτικη επαφη. load balancer μπορεις να βαλεις.δεν θα ειναι ακριβως bonding αλλα την δουλεια την κανει. Ευχαριστώ πολύ και τους 2. Θα ανεβάσω ethernet στην ταράτσα λοιπόν και θα βολιδοσκοπήσω όταν έρθουν τα ubi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 2 hours ago, sovco said: Ευχαριστώ πολύ και τους 2. Θα ανεβάσω ethernet στην ταράτσα λοιπόν και θα βολιδοσκοπήσω όταν έρθουν τα ubi. και τελευταιο firmware βαλε οταν τα παρεις. για τα ubiquiti εννοω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sovco Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Στις 25/5/2024 στις 1:08 ΠΜ, poulinos είπε και τελευταιο firmware βαλε οταν τα παρεις. για τα ubiquiti εννοω Θα το έχω υπόψην για όταν έρθουν (τα έχω παραγγείλει), ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 2 hours ago, sovco said: Θα το έχω υπόψην για όταν έρθουν (τα έχω παραγγείλει), ευχαριστώ! Πες μας εντυπωσεις οταν τα στησεις ολα. το ethernet που θα βαλεις να ειναι για εξωτερικο χώρο ή αλλιως μεσα σε σωληνα.αλλιως απο την βροχη και τον ηλιο θα το παρεις στο χερι μετα απο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioulios ptimper Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλησπερα! Δεν ανοίγω νέο θεμα επειδή κάποια πραγματα έχουν απαντηθεί. Θελω κι εγω να πιάσω σημα από συγγενή μου στο χωριο το οποίο έχει απόσταση 180μετρα. Μια παραβολική κεραία με ένα access point είναι αρκετό να σημαδέψω το σημα του router? Δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλω κεραία στο άλλο σπιτι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 hours ago, ioulios ptimper said: Καλησπερα! Δεν ανοίγω νέο θεμα επειδή κάποια πραγματα έχουν απαντηθεί. Θελω κι εγω να πιάσω σημα από συγγενή μου στο χωριο το οποίο έχει απόσταση 180μετρα. Μια παραβολική κεραία με ένα access point είναι αρκετό να σημαδέψω το σημα του router? Δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλω κεραία στο άλλο σπιτι… to να βαλεις εσυ κεραια και να φτασεις στο αλλο σπιτι δεν σημαινει οτι το αλλο σπιτι θα φτασει σε σενα με την omni..αν εχετε και εμποδια μεταξυ σας ακομα πιο δυσκολο. το wifi ειναι αμφιδρομο/και οι δυο στελνουν και οι 2 λαμβανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioulios ptimper Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Έχω μια ubiquiti και θα προσπαθησω να τη ρυθμίσω. Μια δοκιμής θα μας πείσει 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου On 18/06/2024 at 19:05, ioulios ptimper said: Έχω μια ubiquiti και θα προσπαθησω να τη ρυθμίσω. Μια δοκιμής θα μας πείσει 👌 προσπαθησε το αλλο να το βαλεις εκει που θα σημαδεψεις.σε κανα παραθυρο δηλαδη κτλ. μηπως καιι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα