Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Εχω wind 24 γραμμή και θέλω να βάλω 50 mps ταχυτητα όμως όταν μπήκα να δω την διαθεσιμότητα για την περιοχη μου μου λέει διαθέσιμες ταχυτητες 24,100,200 mps στην περιοχή μου εχουν εγκατασταθεί πλήρως από τον Μάιο οπτικές ίνες είναι δυνατόν;; να υπάρχει διαθέσιμη ταχυτητα 200 και 100 mps και η 50 mps ταχυτητα να μην είναι διαθέσιμη ποτε θα είναι διαθέσιμη η 50 συνδεση και γιατί συμβαίνει αυτό ;;; όποιος απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ
toketog Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Σου έχω δώσει ήδη την απάντηση εδώ Σταμάτα να ανοίγεις νέα θέματα για το ίδιο πράγμα 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Εχω wind 24 γραμμή και θέλω να βάλω 50 mps ταχυτητα όμως όταν μπήκα να δω την διαθεσιμότητα για την περιοχη μου μου λέει διαθέσιμες ταχυτητες 24,100,200 mps στην περιοχή μου εχουν εγκατασταθεί πλήρως από τον Μάιο οπτικές ίνες είναι δυνατόν;; να υπάρχει διαθέσιμη ταχυτητα 200 και 100 mps και η 50 mps ταχυτητα να μην είναι διαθέσιμη ποτε θα είναι διαθέσιμη η 50 συνδεση και γιατί συμβαίνει αυτό ;;; όποιος απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ "mps".. Τι αλλο θα διαβασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα