Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν εχεις χαμηλό εισόδημα δικαιούσαι δωρεάν παροχή νομικής βοηθειας. Το οριο ειναι στα 7500 ευρώ εαν δεν το εχουν αλλάξει. Για να στειλεις εξώδικο πρεπει να πληρώσεις 50 ευρώ τον δικαστικό επιμελητή. Ολα τα εξοδα δικηγορου, δικαστικού επιμελητή κτλ τα καλυπτει το κρατος.

Η στρατηγική που πρεπει να ακολουθήσεις ειναι η καταγγελία στον συνηγορο του καταναλωτή και ισως και στην γενική γραμματεια καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης.

Πάρε αυτό το πιστωτικό και περιμενε μεχρι την Black Friday εαν δεις κατι καλό χτύπατο. Βαζουν πολλές προσφορές εκεινες τις μερες και νωριτερα μαλιστα γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και γιατι προσπαθούν να ξεφορτωθούν οτι παλιο εχουν διοτι η τεχνολογία τρεχει. Πηρες τον Ryzen 5 2500U τωρα υπαρχει ο Ryzen 5 3500U και στην αγορά μολις αρχισε να κυκλοφορει ο Ryzen 5 4500U οποτε θα θελουν να ξεφορτωθούν αυτούς με 3500U γιατί θα τους μεινουν.

Εαν δεν βρεις κατι που να σε καλύπτει κυνήγα τους γιατί πρεπει να σου επιστρεψουν τα χρήματα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς "είμαι από τους τυχερούς προνομιούχους" και δεν εντάσσομαι σε αυτή την κατηγορία.

επομένως θα κάνω απλά υπομονή μέχρι το black friday μήπως λυθεί φιλικά το ζήτημα, από κει και έπειτα ή θα τους αφήσω να κερδίσουν (γιατί ειλικρινά δεν έχω την ψυχική δύναμη αλλά ουτε και τον χρόνο/ενέργεια) ή θα τους κυνηγήσω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chriskorombos είπε

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς "είμαι από τους τυχερούς προνομιούχους" και δεν εντάσσομαι σε αυτή την κατηγορία.

επομένως θα κάνω απλά υπομονή μέχρι το black friday μήπως λυθεί φιλικά το ζήτημα, από κει και έπειτα ή θα τους αφήσω να κερδίσουν (γιατί ειλικρινά δεν έχω την ψυχική δύναμη αλλά ουτε και τον χρόνο/ενέργεια) ή θα τους κυνηγήσω.

Συγγνώμη που θα διαφωνήσω αλλά ένα σορό μηχανήματα είδα τον τελευταίο καιρό (3 μήνες) από 359 έως και 500 ευρώ που είναι έτη φωτός καλύτερα από αυτή την μπακατέλα που πήγες και αγόρασες…!!!! (απορώ ποιος στην έδειξε)… Απλά αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει κάποια προσφορά… αλλά θα βγουν

Πάρε το πιστωτικό και θα βρεις πολλά μηχανήματα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα, θα με ενδιέφερε σε παρακαλώ πολύ αν μπορούσες να μου κάνεις ορισμένες υποδείξεις σχετικά με τι θεωρείς καλό να το αντικαταστήσω είτε από αυτά που έχει τώρα είτε αν δεν θα σε πείραζε να με βοηθήσεις στην επιλογή σε μερικές μέρες που ίσως έχει ποιο πολλές προσφορές στο black friday.

επίσης τι είναι αυτό ακριβώς που το κάνει μπακατέλα? δεν είμαι ειδήμων αλλά μου φαίνεται πως ήταν αρκετά καλό. 'Ισως έχεις δίκαιο και θα με ενδιέφερε να ακούσω τα κριτήρια σου ώστε να μάθω και εγώ 5 πράγματα παραπάνω...

σε ευχαριστώ @andreas1gr ...

Επεξ/σία από chriskorombos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, chriskorombos είπε

καλησπέρα, θα με ενδιέφερε σε παρακαλώ πολύ αν μπορούσες να μου κάνεις ορισμένες υποδείξεις σχετικά με τι θεωρείς καλό να το αντικαταστήσω είτε από αυτά που έχει τώρα είτε αν δεν θα σε πείραζε να με βοηθήσεις στην επιλογή σε μερικές μέρες που ίσως έχει ποιο πολλές προσφορές στο black friday.

επίσης τι είναι αυτό ακριβώς που το κάνει μπακατέλα? δεν είμαι ειδήμων αλλά μου φαίνεται πως ήταν αρκετά καλό. 'Ισως έχεις δίκαιο και θα με ενδιέφερε να ακούσω τα κριτήρια σου ώστε να μάθω και εγώ 5 πράγματα παραπάνω...

σε ευχαριστώ @andreas1gr ...

Γενικότερα ολόκληρη αυτή η σειρά είναι ολίγων σαβουροκατασκευή… το διαπίστωσες και μόνος σου…

Εκτός του ότι αγόρασες Ryzen 2ης γενιάς…..!!!!!! Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν Ryzen 4ης γενιάς…

Το μόνο ίσως θετικό που είχε ήταν ότι είχε ένα κλικ καλύτερα γραφικά από τα ενσωματωμένα  της Ryzen 4ης γενιάς (vega 6)

Αν θέλεις να με ακούσεις θα αγοράσεις ένα από τα παρακάτω:

IdeaPad 3 15 ή IdeaPad 4 14 ή Lenovo Flex 5-14 όλα με Ryzen 4500U

Ναι το γνωρίζω ότι αυτή την στιγμή είναι ανεβασμένες οι τιμές…

Πχ το IdeaPad 3 15 με 4500U το έβρισκες πριν 2 μήνες στα 549… το   Lenovo Flex 5-14 στα 599…

Ίσως είναι έξω από το μπατζετ σου, αλλά αξίζει με χίλια…

Μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου το IdeaPad 3 15 με R3-4300U ήταν περίπου στα 390 αν θυμάμαι καλά…

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Εκτός του ότι αγόρασες Ryzen 2ης γενιάς…..!!!!!!

το αγόρασα πριν 1 χρόνο έτσι.. οπότε δεν νομίζω ότι ήταν τόσο κακό για τότε , 

Αναφορά σε κείμενο

Πχ το IdeaPad 3 15 με 4500U το έβρισκες πριν 2 μήνες στα 549… το   Lenovo Flex 5-14 στα 599…

Ίσως είναι έξω από το μπατζετ σου, αλλά αξίζει με χίλια…

Μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου το IdeaPad 3 15 με R3-4300U ήταν περίπου στα 390 αν θυμάμαι καλά…

δυστυχώς είναι έξω από το budget μου και δεν είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω και άλλα χρήματα 

παρόλα αυτά με προβληματίζουν αυτά που λές γιατί το εν λόγο κατάστημα εκτός του ότι έχει 1-2 λάπτοπ όλα κι όλα με ryzen 4xxx τα έχει και σε υπερβολικά υψηλές τιμές 800+

τα μόνα που έχει που θα μπορούσαν να έχουν κάποιες τέτοιες τιμές που αναφέρεις σε εξαιρετικά τεράστια προσφορά όμως (σε σχέση με τις αρχικές τιμές που τα πουλάνε τώρα) θα ήταν εκείνα με ryzen 3χχχ και όχι με 4χχχ

επομένως ή μπερδεύεις κάτι ή δεν αναφερόμαστε στο ίδιο κατάστημα? ή κάτι άλλο συμβαίνει....

και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...