thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας παιδια γνωριζετε που μπορω να βρω την ελληνικη εκδοση των Windows 3.0 ; Ειδα το παρακατω και μου ξυπνησαν πολλες αναμνησεις απο τα παλια και περασμενα ωραια χρονια. Επισης το βρηκα και αυτο εδω: vetusware.com/download/Windows 3.x Greek language update 3.0b EL/?id=11320 το οποιο οπως το ετρεξα λεει: Μαλλον θα υπηρχε και αλλη δισκετα δευτερη με τα υπολοιπα αρχεια τα οποια δεν καταφερα να την βρω στο ιντερνετ ακομη δυστοιχως ισως και να μην υπαρχει καθολου Ποιος θυμαται τον Πουλαιδη ; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, thelos257 είπε Ποιος θυμαται τον Πουλαιδη ; Έχω δύο δισκέτες της έκδοσης 3.11 του Πουλιάδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχω δύο δισκέτες της έκδοσης 3.11 του Πουλιάδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα