Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στα 100mbps απο την FORTHNET/NOVA και συναντάω το εξής παράδοξο. Όταν βλέπω ποιος είναι ο ISP μου, μου βγάζει την VODAFONE/CYTA επίσης είναι κλειδωμένο στα 50mbps και όχι στα 100. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπανε ότι θα στείλουν τεχνικό να το τσεκάρει. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει;  

1.PNG

2.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καμπίνα ΟΤΕ είσαι και σε έχει συνδέσει σε λάθος port κάποιου συνδρομητή που είχα παλιά 50άρα στη Vodafone. Και επειδή η Vodafone δεν χρειάζεται authorization, έχεις κανονικά πρόσβαση στο Internet. Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν κλείνουν τα μάτια και το κουμπώνουν στην τύχη γιατί ξέρω προσωπικά κι άλλες περιπτώσεις παρόμοιου λάθος και είχε γίνει το ίδιο και σ' εμένα όταν έβαλα VDSL. Καλή υπομονή.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 3
Δημοσ.

Σε έχουν συνδέσει αλλού καταλάθος. 

Η μαλακία είναι πως γίνεται ένας χαμός με τα καλώδια και ΠΟΛΛΕΣ φορές γίνεται αυτό το μπέρδεμα.

Υπομονή. Πάλι καλά που έχεις ιντερνετ να λες και δεν σε άφησαν χωρίς :P 

• Like 1
Δημοσ.

Παρ' όλ' αυτά, τα στατιστικά προδίδουν ότι δεν θα δεις 100ρα. Στην ίδια καμπίνα θα σε συνδέσουν, ο χαλκός θα είναι ακριβώς ο ίδιος οπότε και μετά πάλι 87739 attainable θα έχεις στο down. 

Οπότε κάνε απο τώρα έλεγχο εσωτερικής καλωδίωσης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, toketog είπε

Παρ' όλ' αυτά, τα στατιστικά προδίδουν ότι δεν θα δεις 100ρα. Στην ίδια καμπίνα θα σε συνδέσουν, ο χαλκός θα είναι ακριβώς ο ίδιος οπότε και μετά πάλι 87739 attainable θα έχεις στο down. 

Οπότε κάνε απο τώρα έλεγχο εσωτερικής καλωδίωσης. 

μου βγάζει και παραπάνω αν κλείσω και ξανανοίξω καμιά φορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...