beautifulsmile Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί είναι κάτι που πρόσεξα και στο παλιό μου κινητό Xiaomi αλλά και στο καινούριο (mi note 10 lite). Ήθελα να διαγράψω κάποιες παλιές επαφές και πήγα και πάτησα διαγραφή και έδειχνε ότι διαγράφηκαν από την sim. Μπαίνω μετά ξανά και βλέπω τις επαφές που διέγραψα πίσω εκεί που ήταν και δεν έχουν διαγραφεί. Το ίδιο έχει συμβεί και στο παλιό μου κινητό. Δοκίμασα δηλαδή να τις σβήσω και ενώ στην αρχή διαγράφηκαν μετά μπορώ και τις βλέπω πάλι στις επαφές. Υπάρχει τρόπος να διαγράψω από την sim τα τηλέφωνα αυτά (δεν τα χρειάζομαι πλέον) ή μήπως κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από beautifulsmile
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, beautifulsmile είπε Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί είναι κάτι που πρόσεξα και στο παλιό μου κινητό Xiaomi αλλά και στο καινούριο (mi note 10 lite). Ήθελα να διαγράψω κάποιες παλιές επαφές και πήγα και πάτησα διαγραφή και έδειχνε ότι διαγράφηκαν από την sim. Μπαίνω μετά ξανά και βλέπω τις επαφές που διέγραψα πίσω εκεί που ήταν και δεν έχουν διαγραφεί. Το ίδιο έχει συμβεί και στο παλιό μου κινητό. Δοκίμασα δηλαδή να τις σβήσω και ενώ στην αρχή διαγράφηκαν μετά μπορώ και τις βλέπω πάλι στις επαφές. Υπάρχει τρόπος να διαγράψω από την sim τα τηλέφωνα αυτά (δεν τα χρειάζομαι πλέον) ή μήπως κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ! Αυτό που σκέφτομαι είναι . Α) Ειτε τα έχεις αντιγράψεις και στην μνήμη της συσκευής ή β) κάνει συγχρονισμό με το λογ/σμό του google. Επειδή παλιότερα είχα ιδιο θέμα κάθησα 2-3 ωρες και τις πέρασα όλες στο λογ/σμο google και τελείωσε . Ούτε τα αποθηκεύω στήν κάρτα sim ούτε στην συσκευή. Και σε περίπτωση που χαλάσει το τηλέφωνο ή γίνει κλλοπή κάνεις αμέσως ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας. Τίς νέες επαφές τις αποθηκεύω πλέον στο λογ/σμο.
koutsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Αυτό που σκέφτομαι είναι . Α) Ειτε τα έχεις αντιγράψεις και στην μνήμη της συσκευής ή β) κάνει συγχρονισμό με το λογ/σμό του google. Επειδή παλιότερα είχα ιδιο θέμα κάθησα 2-3 ωρες και τις πέρασα όλες στο λογ/σμο google και τελείωσε . Ούτε τα αποθηκεύω στήν κάρτα sim ούτε στην συσκευή. Και σε περίπτωση που χαλάσει το τηλέφωνο ή γίνει κλλοπή κάνεις αμέσως ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας. Τίς νέες επαφές τις αποθηκεύω πλέον στο λογ/σμο. Εντάξει εννοείται αυτό. Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που αποθηκεύει τις επαφές στη sim η στο τηλέφωνο;
meletis_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, koutsis είπε Εντάξει εννοείται αυτό. Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που αποθηκεύει τις επαφές στη sim η στο τηλέφωνο; Υπάρχει , οι 60 άρηδες + , του το έφτιαξα του πατέρα μου .
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Τα χιαομι έχουν και δικο τους λογαριασμό για αποθηκευση οπότε μπας είναι και εκεί; Και ναι ,μην αποθηκεύεις επαφές στην σιμ.
beautifulsmile Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Εντάξει έβγαλα άκρη. Ήταν απλά θέμα ότι σε κάποια κινητά το miui δεν δίνει την δυνατότητα για επεξεργασία επαφών από sim και τα δικά μου κινητά ήταν μέσα σε αυτήν την κατηγορία. Νόμιζα απλά μην έκανα κάτι λάθος αλλά εντάξει κατάφερα και το έλυσα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! ☺️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα