Luciddream Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Έχω κάτι ηχεία Logitech G51 για το PC που αν θυμάμαι καλά πάνε να κλείσουν τα 13 χρόνια. Περιμένω εδώ και πολλά χρόνια να χαλάσουν για να πάρω καινούρια και δεν χαλάνε ενώ είναι αναμένα μέρα νύχτα. Πλέον το πήρα απόφαση ότι δεν θα χαλάσουν ποτέ, οπότε λεω να ψάξω για καινούρια. Δεν θέλω όμως 5.1 πλέον γιατί δεν το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό στο γραφείο. Θέλω κάτι που να ακούγεται καθαρά και όταν το έχω χαμηλά, να μην μπουκώνει απο το μπάσο δηλαδή που συνήθως έχω θέμα με αυτό σε αυτά που έχω τώρα. Και φυσικά να είναι upgrade ποιοτικά σε ήχο αλλιώς δεν έχει νόημα να τα αλλάξω. Καμιά πρόταση?
Diver_Gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είπες το πιο βασικό, ποιο είναι το μπάτζετ σου; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Diver_Gr
Luciddream Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 7 minutes ago, Diver_Gr said: Δεν είπες το πιο βασικό, ποιο είναι το μπάτζετ σου; Δεν έχω ιδέα αλλά έλεγα βαριά μέχρι 150 ευρώ, εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος για παραπάνω. Αλλά βλέπω πολλά μοντέλα παίζουν 80 - 100 ευρώ. Έχω να ασχοληθώ πάνω απο 10 χρόνια με το θέμα οπότε δεν ξέρω τι τιμές παιζουν. Και στο σκρουτζ δεν βγάζω άκρη 😕
Zengar Zombolt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 μπορεις να δεις και την Creative Katana στα 200€ https://www.skroutz.gr/s/11772604/Creative-Sound-BlasterX-Katana.html 1
Luciddream Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, The_Judas said: Τα θέλεις για μουσική ή gaming /ταινίες; Hello, τελικά αγόρασα κάτι ηχειάκια 2.0 γιατί δεν ήθελα να το καθυστερώ πολύ.. δεν μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ευχαριστημένος ακόμα αλλά θα δω αν δεν με καλύπτουν κάποια στιγμή θα τα αλλάξω. Νομίζω με αυτά και σε συνδιασμό με τα Logitech που είχα αρχίζω και καταλαβαίνω τι ψάχνω ηχητικά. Εντάξει ήμουν 13 χρόνια με τα ίδια ηχεία δεν είχα μέτρο σύγκρισης 😛 Αν θες όμως γράψε καμια ιδέα να έχω και εγώ και άλλοι που θα ψάχνουν. Νομίζω στο PC περισσότερο Games -> Movies -> Youtube -> Music με αυτήν την σειρά τα χρησιμοποιώ. Τώρα ψάχνομαι και λίγο με τα settings της κάρτας ήχου γιατί έχω την εντύπωση ότι απο εκεί δημιουργείται το μεγαλύτερο πρόβλημα με ότι ηχεία και αν έχω. Η φάση είναι ότι η μητρική μου έχει Bluetooth και ο ήχος με ακριβώς τα ίδια τραγούδια μου φαίνεται πιο ποιοτικός από ότι με καλώδιο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από Luciddream
The_Judas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Πολύ καλά ηχεία. Απλά για games/movies ίσως χρειαζόσουν 2.1 με subwoofer.
Luciddream Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, The_Judas said: Πολύ καλά ηχεία. Απλά για games/movies ίσως χρειαζόσουν 2.1 με subwoofer. yeap, αλλά δεν ήθελα να ανέβω και πάρα πολύ σε χρήματα. Πιο πολύ για τα 1700BT φοβόμουν ότι δεν θα χωράνε στο γραφείο αλλά τελικά είναι μικρότερα απο ότι φαίνονται στις φώτος. Ίσως θα ήταν καλύτερα να είχα πάει στα S350DB αλλά με την διαφορά που έχουν στα χρήματα δεν το σκέφτομαι και πολύ τώρα. Αν δω και με χαλάει πολύ στο μέλλον θα τα δώσω σε κανα συγγενή να μην πάνε χαμένα και θα ανέβω κατηγορία. Τον ήχο στην κάρτα ήχου τον έφτιαξα τελικά με εγκατάσταση τελευταίων driver και με Amplify Level σε Extreme τώρα είναι παρόμοιος με το bluetooth και ίσως και λίγο καλύτερος
The_Judas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπάρχει και καμία σοβαρή προσφορά στα ηχεία εδώ και χρόνια! Τα καλά ηχεία τύπου Harman Kardon SoundSticks III, όλο και ανεβαίνουν σε κόστος. πριν από λίγα χρόνια κόστιζαν 130 ευρώ, τώρα έφτασαν στα 200... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα