toxotis67 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει το θέμα να με ενημερώσει αν το MacBook pro είναι καλύτερα όταν δουλεύω στο σπίτι, να το έχω μονίμως συνδεδεμένο στο ρεύμα ή να δουλεύει με τη μπαταρία μέχρι να χρειαστεί εκ νέου φόρτιση; Ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό, απλά παραπέμψτε με στο link. Έχω κάνει μετάβαση πολύ πρόσφατα και δεν γνωρίζω πολλά θέματα. Ευχαριστώ πολύ.
onelonelystar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Γενικά καλό είναι την μπαταρία να την "τρέχεις" μεταξύ 30% - 80%. Αν μερικές φορές το έχεις μόνιμα στο ρεύμα είναι οκ. Καλό είναι να λειτουργεί όμως και η μπαταρία. Γενικά επειδή το είχα ψάξει και εγώ, η μπαταρία θα σου βγάλει 3-5 χρόνια άνετα, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι. 1
June Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Νομίζω πως μπορείς να το έχεις στο ρεύμα, καλό είναι μία φορά τον μήνα να κάνεις 1 πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση (απο 100% να κλείσει μόνο του), τουλάχιστον θυμάμαι αυτό ίσχυε παλαιότερα. Δες και στην apple: https://www.apple.com/gr/batteries/maximizing-performance/
toxotis67 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Άρα από όσο καταλαβαίνω δεν είναι σαν τα Windows laptop που τα έχουμε συνδεδεμένα στο ρεύμα μόνιμα (τουλάχιστον εγώ).
atheatos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μπορείς να το έχεις στο ρεύμα συνέχεια αλλά όπως και τα windows laptop αν δεν κανείς που και που μια αποφόρτιση θα έχεις μειωμένη απόδοση σε βάθος χρόνου.
toxotis67 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Ribopaido Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Άψογος ο lonelystar, αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω το preprint απο δημοσιευση μας που εγινε πανω σε αυτο το θεμα.. 30-80 και εισαι κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα