Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να βάλω τα best-of στον τοίχο!

Θα πάω να τυπώσω ή θα δοκιμάσω με καλό χαρτί φωτογραφίας τον CANON μου.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια ΛΕΥΚΗ συρταριέρα, και γύρω γύρω της στο χολ να μπουν καδράκια μεγέθους φωτογραφίας, κάθετα/οριζόντια. Το ζήτημα είναι πως θέλω τουλάχιστον 20 από δαύτα.

Που προτείνετε να τα πάρω; Γιατί ΙΚΕΑ δεν το βλέπω απ΄ αυτά που σερφάρω στο site τους.. Επίσης, αν έχετε κάτι έξυπνο για τη τοποθέτηση τους (σχήμα κτλπ), σαν ιδέα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα τζάμπο μπορείς να πάρεις πολλά καδράκια σε καλή τιμή.

Επίσης προτείνω, να βρεις ενα μεγάλο κάδρο π.χ. 1+μέτρο * 1+ μέτρο και να βάλεις μέσα εκει τις φωτογραφίες. Αν ψάξεις για σκέτο κάδρο, ίσως να μην το βρεις ευκολα έτσι ή να είναι πιο ακριβό. Νομίζω πιο πολλές πιθανότητες έχεις να βρεις ενα "έτοιμο" κάδρο με μια εικόνα μέσα, να το ανοιξεις και να βάλεις εκει τις φωτογραφίες.

Αλλη λύση είναι να πάρεις και Καμβά ζωγραφικής, να βάλεις πάνω τις φωτογραφίες και να ζωγραφίσεις το background που θέλεις ή να τραβήξεις γραμμές κλπ.

Αλλη λύση είναι να πάρεις και χαρτόνι ζωγραφικής απο βιβλιοπωλείο σε διάφορα χρώματα και να τις βάλεις εκει.

Αν γεμίσεις καδράκια, θα "χασεις" χώρο απο το περιφερειακό μέγεθος τους κάδρου και ίσως να μην είναι τόσο ωραίο στο μάτι να έχουν όλα τον ίδιο σκελετό ή να είναι όλα διαφορετικά σχέδια.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 1
Δημοσ.

Off topic... Μην κανεις τιποτε. Σε 6 μηνες θα τα βαρεθεις και θα θελεις να τα πετάξεις, αλλα επειδη κοπιασες θα τα κρατήσεις, θα σου δημιουργηθει ψυχολογικο, θα παθεις μελαγχολια, καταθλιψη, θα προσπαθησεις να αυτοκτονησεις και θα καταληξεις στο ψυχιατρειο. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Off topic... Μην κανεις τιποτε. Σε 6 μηνες θα τα βαρεθεις και θα θελεις να τα πετάξεις, αλλα επειδη κοπιασες θα τα κρατήσεις, θα σου δημιουργηθει ψυχολογικο, θα παθεις μελαγχολια, καταθλιψη, θα προσπαθησεις να αυτοκτονησεις και θα καταληξεις στο ψυχιατρειο. 

2671e0601faf3b43874e061ff665e3e2.png

Δημοσ.

^ Χωρισμένο παλικάρι - δε μπλέκεις. Καλά τα λέει, αν χωρίσω και εγώ και πάω στο χολ που συνήθως πέφτω ΕΚΕΙ και σε εμβρυακή στάση, κάνω κηλίδες δακρίων, και πέσει ΚΑΙ το μάτι μου σε αναμνηστικές love-u-4ever πικουλίνες.. Ο ψυχίατρος θα ήταν η έκδοση χάπι έντινγκ για μένα. Μπράβο στον ίδιο που άκουσε πάντως.

Αδερφέ θα βάλω κυρίως τους κολλητούς πάντως, μιας και αυτούς πια τους βλέπω λιγότερο..

SilentVoice ακύρωσα από ιδέα το IKEA και πάω στους εκμεταλλευτές. Όντως έχουν καλύτερη λύση.

Σκέφτομαι το εξής. Ό,τι είπες, με τα γυάλινα καδράκια του JUMBO στα 0.40€ / έκαστο, και να κάνω ΣΕ ΑΥΤΑ ένα περίβλημα γύρω γύρω με χάρτινο έγχρωμο ΠΙΣΩ από τη φωτογραφία. Δεν θα μου άρεσαν ΜΟΝΟ γυάλινα για κάποιο λόγο.. άρα έτσι πιστεύω θα αξίζει, στο μάτι θα είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν κατάφερα να γίνω κατανοητός.

Αν και πάλι, ξύλινο look γύρω γύρω σαν κάδρο, επιμένω πως θα φαίνονταν ποιοτικότερα.. αλλά 75€ που μου βγαίνουν, ΧΩΡΙΣ το τύπωμα, δεν με παίρνει το παραδέχομαι.. 😢

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ Χωρισμένο παλικάρι - δε μπλέκεις. Καλά τα λέει, αν χωρίσω και εγώ και πάω στο χολ που συνήθως πέφτω ΕΚΕΙ και σε εμβρυακή στάση, κάνω κηλίδες δακρίων, και πέσει ΚΑΙ το μάτι μου σε αναμνηστικές love-u-4ever πικουλίνες.. Ο ψυχίατρος θα ήταν η έκδοση χάπι έντινγκ για μένα. Μπράβο στον ίδιο που άκουσε πάντως.

Αδερφέ θα βάλω κυρίως τους κολλητούς πάντως, μιας και αυτούς πια τους βλέπω λιγότερο..

SilentVoice ακύρωσα από ιδέα το IKEA και πάω στους εκμεταλλευτές. Όντως έχουν καλύτερη λύση.

Σκέφτομαι το εξής. Ό,τι είπες, με τα γυάλινα καδράκια του JUMBO στα 0.40€ / έκαστο, και να κάνω ΣΕ ΑΥΤΑ ένα περίβλημα γύρω γύρω με χάρτινο έγχρωμο ΠΙΣΩ από τη φωτογραφία. Δεν θα μου άρεσαν ΜΟΝΟ γυάλινα για κάποιο λόγο.. άρα έτσι πιστεύω θα αξίζει, στο μάτι θα είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν κατάφερα να γίνω κατανοητός.

Αν και πάλι, ξύλινο look γύρω γύρω σαν κάδρο, επιμένω πως θα φαίνονταν ποιοτικότερα.. αλλά 75€ που μου βγαίνουν, ΧΩΡΙΣ το τύπωμα, δεν με παίρνει το παραδέχομαι.. 😢

Για τύπωμα παιζουν οι 100 φωτογραφίες με 10-12 ευρω σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Και αν θέλεις ουτε καν πηγαινεις και στις στέλνει με φάκελο.

Ξεκίνα απο την εκτύπωση, την ομαδοποιήση και μετά βλέπεις ποιο "σχέδιο" θα σου άρεσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... ξύλινα μανταλάκια, οπως το ΦΩΣ κ ο Πρωταθλητής στα περίπτερα... τέρμα μπάτζετ θα σου βγεί.

....κ "ανεβάζεις-κατεβαζεις πρωτοσέλιδα" κατά το δοκούν, την μέρα, την διάθεση σου, όποτε γουστάρεις

palies-fotografies-tips.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, αλλά αν μου ψιθύριζες και το κατάστημα.. μισές δουλειές θα κάνουμε; :P

Όπως τα λες θα τα κάνω. Επανέρχομαι! 

@TechnoState τώρα την είδα την πρόταση σου. Το είχα σκεφτεί, και το τρελό είναι πως έχω ήδη ένα σαν διαχωριστικό/φυσαρμόνικα ξύλινο, για αυτά τα αναρριχώμενα  το οποίο έχω σκέτο εντλώς μέσα στο δωμάτιο μου γιατί απλά μου άρεσε. Πάνω του σκεφτόμουν σοβαρά να βάλω μανταλάκια με φωτό αλλά το μόνο αρνητικό είναι πως θα σκεβρώσουν/τσαλακωθούν με το κρύο/ζέστη συνέχεια. Είναι και κάτω από το AirCondition.

Θα το σκεφτώ σοβαρά. Εσύ πάντως πολύ ωραίο το έχεις κάνει αν είναι δικό σου, και είναι έξυπνο το B&W!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν είναι δικό μου. Αλλά παρόμοιο έχω φτιάξει κ εγώ. Τα ξύλα τα έχω βρει απο παλιά παλέτα. Με σωστή περιποίηση έχουν δείξει πολύ όμορφα. Ναι αν μείνουν πολύ καιρό οι ίδιες φωτογραφίες εκεί, το σκευρωμα είναι αναπόφευκτο. Το έλυσα με αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί, κ κόλλησα πάνω σε χοντρό χαρτόνι, κομμένο ακριβώς στις διαστάσεις της φωτογραφίας, απο κιβώτιο ηλεκτρικής συσκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...