thanos8527 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σας, Έχω ένα παλιό VAIO, όπου του άλλαξα δίσκο και έκανα εγκατάσταση τα τελευταία windows. Στην οθόνη κλειδώματος το πληκτρολόγιο λειτουργει κανονικά και κάνω log in. Μέσα στα windows όμως δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου. Δηλαδή, δεν μπορώ να γράψω στον explorer, δεν μπορώ να ψάξω στα αρχεία κτλ. Αλλά αν ανοίξω το run , μπορώ να γράψω κανονικά... Επίσης ,αν πατήσω συνεχόμενα το shift, μου εμφανίζει την επιλογή για τα filter keys.Οι άλλες συντομεύσεις δεν λειτουργούν (π.χ. alt+tab κτλ) Αν βάλω το πληκτρολόγιο οθόνης δεν λειτουργεί πουθενά, ούτε στην οθόνη κλειδώματος, αλλά ούτε και στα windows. Οπότε τα πράγματα που μπορώ να κάνω είναι συγκεκριμένα. Το laptop είχε τα windows 7 ,αλλά επειδή έχει σταμτήσει η υποστήριξη ,είπα να βάλω τα 10. Υπάρχει καμία λύση για αυτό; Μέχρι στιγμής έχω μπεί στο site της sony και έχω κατεβάσει οτι drivers υπήρχαν, έχω κάνει απεγκατάσταση απο την διαχείριση συσκευών το πληκτρολόγιο κτλ,αλλά δεν φτιάχνει. Επίσης ,έχω παρατηρήσει οτι στην διαχείριση συσκευών ,μου βγάζει οτι δεν αναγνωρίζει μία βασική συσκευή του συστήματος (μάλλον το card reader είναι) και μία άλλη που δεν ξέρω τι είναι. Αν κάποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω ,παρακαλώ ας μου δώσει μία λύση. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Είναι γενικότερο θέμα με τα πληκτρολόγια των vaio σε windows 10. Δοκίμασε να κάνεις windows update ή να κατεβάσεις νέους drivers. Αν δεν παίξει, νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις. Είτε γυρίζεις στα 7, είτε παίρνεις usb keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos8527 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, zx1234r είπε Είναι γενικότερο θέμα με τα πληκτρολόγια των vaio σε windows 10. Δοκίμασε να κάνεις windows update ή να κατεβάσεις νέους drivers. Αν δεν παίξει, νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις. Είτε γυρίζεις στα 7, είτε παίρνεις usb keyboard. Κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Το ότι σταμάτησε η υποστήριξη δε σημαίνει ότι θα σταματήσουν να δουλεύουν. Αφού έχεις τέτοιο πρόβλημα και για να μην παιδεύεσαι με εξωτερικά πληκτρολόγια βάλε πάλι τα 7άρια και όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos8527 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Το μόνο που με προβληματίζει είναι το θέμα ασφάλειας διότι υποθέτω ούτε το defender θα ενημερώνεται . Και δεν αξίζει να πληρώσω antivirus για το συγκεκριμένο μηχάνημα . Όπως και να έχει , ευχαριστω πολύ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Έχει τόσα δωρεάν av που δουλεύουν στα 7. Που κολλάς; https://www.pandasecurity.com/security-promotion/?reg=GR&campaign=free1808&coupon=RTGTG50&track=190739&telef=si&utm_medium=Affiliate&utm_source=PAP&utm_campaign=webselenese&utm_content=freeav&data1=spu6zmynku.2&data2=cF9LR005RTA0RllFN1lNOmNfS0dNOUUwNE9QMTQ3Uw https://www.bitdefender.com/solutions/free.html?clickid=yL3xmlxgKxyLW51wUx0Mo3EFUkExrsUVB279xI0&irgwc=1&MPid=1271102&cid=aff|c|IR https://www.avira.com/?utm_content=1011l37648&utm_medium=affiliate&utm_source=partnerize&utm_term=safetydetectives&x-a-medium=1011l105151&x-c-channel=partnerize&x-clickref=1011lbQnDJfe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 3:54 ΜΜ, thanos8527 είπε Το μόνο που με προβληματίζει είναι το θέμα ασφάλειας διότι υποθέτω ούτε το defender θα ενημερώνεται . Και δεν αξίζει να πληρώσω antivirus για το συγκεκριμένο μηχάνημα . Όπως και να έχει , ευχαριστω πολύ για την βοήθεια Βάλε Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα