Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs: Legion [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 12:46 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Το πρώτο Watch_Dogs ήταν αρκετά καλό, από το 2 και μετά άρχισε το wokeness και τελείωσε το IP.

Το 1 είναι το αγαπημένο μου, το 2 μου άρεσε αρκετά.

Το 3 δείχνει κατώτερο των προσδοκιών (αν και σωστά δεν το ονόμασαν '3' αλλά 'Legion' αφού πρόκειται για κάτι άλλο).

Έχουν κι εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα/στυλ οι τρεις τίτλοι.

Το Legion πιστεύω πως ήταν περισσότερο ένα τεστ της εταρείας να δει πώς μπορεί να πάει ένα παιχνίδι που ΔΕΝ έχει κεντρικό ήρωα (κάνεις recruit για αποστολές τον οποιονδήποτε), αν τυχόν μπορεί να δεθεί ο παίχτης με κάτι τέτοιο κλπ. Για μένα, ο πειραματισμός αυτός απέτυχε, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία από το Legion.

Τώρα που ήταν free-to-play για ένα τριήμερο, το δοκίμασε κάποιος να πει τη γνώμη του;

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Gulik είπε

Τώρα που ήταν free-to-play για ένα τριήμερο, το δοκίμασε κάποιος να πει τη γνώμη του;

Αμφιβάλλω να έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο από το release. Το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. Μονο το πρώτο έλεγε κάτι και αυτό πάλι σχετικό είναι.

Κανένα test δεν κάνει η Ubisoft, την ολόιδια συνταγή προσπαθεί να πλασάρει παντού με άλλο περιτύλιγμα και απλά πολλοί players που δεν καταπίνουν junk food έχουν κουραστεί. Το ότι ούτε σε free weekend δεν έχει περάσει το game νομίζω στα λέει όλα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί που δεν νιώθουν και για αυτό συνεχίζουν και βγάζουν. Καλή τους όρεξη λοιπόν.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βαλει εδω και μια εβδομα το ubisoft+ .  απο την παρασκευη που ξεκινησα να  παιζω το watch dogs legion εχει κατεβασει 5 φορες ενα patch γυρω στα 25gb.   του εχει συμβει σε καποιον το ιδιο παρομοιο? πιο πολυ για bug μου φαινεται

Επεξ/σία από crsweber
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο ήταν καλό αλλά ήθελε κάποιες μικρές βελτιώσεις.

Περίμενα να βελτιώσουν τις ατέλειες αλλά αντίθετως αυτοί κατάφεραν να ενισχύσουν ολα τα μειονεκτήματα στα επόμενα παιχνίδια!

Η ιστορία έγινε τελείως αδιάφορη σε σημείο που να κάνεις skip, ενώ και οι αποστολές είναι επαναλαμβανόμενες.

Ειδικά στο 2, όλες οι αποστολές είναι:

Ψάξε βρες πως θα ανέβεις στην οροφή της πολυκατοικίας (συνήθως χακάροντας σκάλες, φορτηγά κλπ)

Από εκεί χακάρεις τους κόμβους για να αποκτήσεις πρόσβαση.

Επεξ/σία από The_Judas
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πω τι σκαμ εφαγα απο την ubisoft. Ειπα να αγορασω το dlc bloodline ξεχωριστα απο το σεζον πας μιας και το ονλαιν το βαρεθηκα και να παιξω ξανα και το βασικο στορυ με τον aiden και δν με αφηνει γιατι δν αγορασα το σεζον πας. Δεν εχουν το θεο τους.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το πρώτο WD ήταν καλό, μετά wokeness σαπίλα. Οπότε ας παρατήσουν το IP εντελώς γιατί δεν..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Μόνο το πρώτο WD ήταν καλό, μετά wokeness σαπίλα. Οπότε ας παρατήσουν το IP εντελώς γιατί δεν..

Και το δυο ωραιο ηταν αλλα το πρωτο οντως ηταν πολυ καλο δεν συγκρινεται με κανενα.. Το Legion απλα δεν..απογοητευση πληρης..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η υπερπαιχνιδαρα ήρθε στο steam 26/1/23 και το σκοτώνουν με -80%. Η προσφορά λήγει σήμερα στις 20.00

Screenshot_20230130_143538_Chrome.png.22cacb5ed98f91d48722b5c7610973bd.png

Κάποιος έλουσε τις τιμές στην Τουρκία:

Screenshot_20230130_143614_Steam.png.e70692394d7c22f862781cb0890f5711.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το παιχνίδι (στα steam sales) και το ξεκίνησα...

Έχει κάποιος καταφέρει να βάλει mod που ενεργοποιεί το fsr;

Ένα mod που βρήκα στο nexus, δε δουλεύει για την 6800xt μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...