Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs: Legion [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά...τί παιχνίδι αηδία είναι αυτό;
Πραγματικά τώρα...ποιά ροή, ποια ιστορία, ποιός κόσμος, ποια πόλη...δεν τσουλάει τίποτα. Έπιασα τον εαυτό μου να πιέζεται να προχωρήσει. Και το Λονδίνο δε μου κάνει καμία αίσθηση να το εξερευνήσω, πήγα προς την γειτονιά, αλλά δεν λέει τίποτα απο σχεδίαση, το scale είναι τόσο μικρό για να χωρέσει, που υπάρχουν λάθη, πόσο μάλλο να βρω πού έμενα μιας και ήταν προς τα έξω και εκεί η σχεδίαση έχει παέι την φαντασία σε άλλα επίπεδα- κλαιν κιολας.
Επίσης η οδήγηση είναι λες και οδηγείς κάρα και οι σταθμοί έχουν αίσχος μουσική.
Πιο βαρετό πεθαίνεις, γιατί πρέπει να βγαίνει αυτή η σειρά; Δηλαδή το περίμενα βαρετό, αλλά όχι και έτσι.

To μόνο που τα σπάει είναι το permadeath και ότι μπορείς να παίξεις με τόσο διαφορετικό κόσμο, που το περίμενα πως και πώς. Περίμενα το recruit της συμμορίας μας να γινόταν πιο εύκολα και όχι να πρέπει να κάνεις τόσες βλακείες για να κάνεις κάποιον μέλος, κάπου ώπα με το grinding.

Να ναι καλά η ubi με τις free μέρες, γλυτώσαμε φράγκα! Παπατζιλίκια με χάκερς και καλά, να χαίρεται κανας έφηβος!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Εγώ πάντως λίγο που έκανα μια βόλτα στον κόσμο μου άρεσε αρκετά. Αλλά δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη γνώμη, περιμένω να το αγοράσω για να το παίξω σωστά.

Μια ερώτηση, δοκίμασε κανείς να παίξει Online; Δοκίμασα με έναν φίλο και τρώγαμε συνέχεια το Error Lost Connection with Ubisoft Servers. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Εγώ πάντως λίγο που έκανα μια βόλτα στον κόσμο μου άρεσε αρκετά. Αλλά δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη γνώμη, περιμένω να το αγοράσω για να το παίξω σωστά.

Μια ερώτηση, δοκίμασε κανείς να παίξει Online; Δοκίμασα με έναν φίλο και τρώγαμε συνέχεια το Error Lost Connection with Ubisoft Servers. 

Δεν είναι demo όμως, σου δίνει πρόσβαση κανονικά.

Όχι μπήκα κανονικά εμένα και έπαιξα, έβλεπα ήμουν με άλλα 2 άτομα random, αλλά δεν έμεινα πολύ για να το δω το online.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Καλα εκει στην ubisoft εχουν τρελαθει.

Κατι αντιστοιχο ειχε και το 1 στα trips ειχε ενα με κατι εξωγηινους ενα αλλο που ειχες ενα αμαξι το εφτιαχνες και σκοτωνες ζομπι κτλ. Κατι χαλαρο περα απο το βασικο παιχνιδι. Η μεγαλυτερη βλακεια ηταν σε ενα που πηδουσες απο λουλουδι σε λουλουδι πετωντας εκεινο βγηκε στο 5 λεπτο στα αλλα trips αραξα αρκετες ωρες ηταν αρκετα fun.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Κατι αντιστοιχο ειχε και το 1 στα trips ειχε ενα με κατι εξωγηινους ενα αλλο που ειχες ενα αμαξι το εφτιαχνες και σκοτωνες ζομπι κτλ. Κατι χαλαρο περα απο το βασικο παιχνιδι. Η μεγαλυτερη βλακεια ηταν σε ενα που πηδουσες απο λουλουδι σε λουλουδι πετωντας εκεινο βγηκε στο 5 λεπτο στα αλλα trips αραξα αρκετες ωρες ηταν αρκετα fun.

Τα θυμαμαι αυτα που λες μιας και το ειχα ξαναπιασει προσφατα. Μονο που στεκανε. Αυτο τωρα δν εχει πολυ λογικη. Δεν εχω θεμα εδω αλλα ειναι λιγο εκτος εαυτου 

Δημοσ.

Μονο σε μενα μπαγκαρουν ακομα η ονλαιν σολο αποστολες? Πας σε μια περιοχη και δν βγαζει οτι εφτασα στο σημειο. Επεστρεψαν και τα κρασις. Με εχει απογοητευσει πληρως. Τρεχει και το χειροτερο απο ολα τα γκειμς. Με τα χιλια ζορια η 1060. Με το ασσασινς κριντ παιζει ανετα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και εκανα συνδρομη της ubi ειπα να το δοκιμασω, τα 2 προηγουμενα με ειχαν αφησει παντελως αδιαφορο σε σχεση με το Legion που κατι με τραβηξε...το λονδινο?ολη αυτη η τρελα?η χρωματικη παλετα του παιχνιδιου?δεν ξερω..

το ξεκινησα λοιπον, 2 ωρες προλαβα να παιξω και μπορω να πω πως μου αρεσε..ευχαριστο προς στιγμην, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ (θαθελα να ειχα καλυτερο μηχανημα να μπορω να το απολαυσω σε 4k ultra γραφικα αλλα εστω και στα High και καποια very high παλι ειναι χαρμα οφθαλμων), δεν το παιρνω στα σοβαρα ουτε ασχολουμαι παρα πολυ με την ιστορια του απλα κανω quest και περναω αρκετα καλα θα ελεγα.

το κακο ειναι τα απειρα συμβολακια πανω στον χαρτη, οι απειρες πληροφοριες που σου σκανε και φυσικα ο χαρτης που μοιαζει ταιραστιος (ενας λογος που δεν μπορω πλεον να τερματισω κανενα AC οσο και αν θελω γτ πραγματικα γουσταρω καποια συγκεκριμενα settings δεν μπορω, και με κουραζει και θελουν και απειρο χρονο που δεν διαθετω).

θα το συνεχισω για οσο περναω καλα, αν δω οτι ξεκιναει η ταλαιπωρια και η βαρεμαρα θα φυγει (εκτος και αν προλαβει να ληξει η συνδρομη 😂 ).

Δημοσ.

απο εμενα εχει παρει βραβειο χειροτερου τιτλου της ubisoft :P 
περα απο την ομορφια του Λονδινου και το αρχικο χαζι που εκανα σε γειτονιές που εμενα, μετα απο λιγο καταλαβαίνεις ποσο pointless ειναι ολο το παιχνιδι, ποσο κακα στημενες η αποστολες κ η ροη. ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο ποσο μηδενικο direction εχει ο τιτλος. τα AC περνουν οσκαρ σκηνοθεσιας μπροστα του 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

απο εμενα εχει παρει βραβειο χειροτερου τιτλου της ubisoft :P 
περα απο την ομορφια του Λονδινου και το αρχικο χαζι που εκανα σε γειτονιές που εμενα, μετα απο λιγο καταλαβαίνεις ποσο pointless ειναι ολο το παιχνιδι, ποσο κακα στημενες η αποστολες κ η ροη. ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο ποσο μηδενικο direction εχει ο τιτλος. τα AC περνουν οσκαρ σκηνοθεσιας μπροστα του 😂

Φαντάσου να μην έτρωγε delay ένα χρόνο έτσι?! Φαντάσου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...