Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs: Legion [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το game και ακόμη δεν έχει επανέλθει το σαγόνι στη θέση του!!! Το σύστημα με i5 10500 και 3070 msi gaming x trio 16 gb ram 3200 το παίζει σε 2κ ultra (very high) ray tr. high, dlss balanced. Τα fps πάνε από 100 εώς 58 ανάλογα τη σκηνή. Περισσότερο ανάμεσα 65-80. Τα γραφικά έπος - ότι καλύτερο έχω δει. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; (ειδικά με 3070)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konlift είπε

Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; (ειδικά με 3070)

τι εννοείς; να παίζουμε παιχνίδι και να κάνουν 50fps βουτιά τα fps?

Δημοσ.

Γενικά ρωτάω πως παίζετε και πως σας φαίνεται το παιχνίδι. Είναι λογικό νομίζω σε σκηνές εσωτερικού χώρου με έξω όταν οδηγάς π.χ. να πέφτουν στιγμιαία τα fps. Εγώ το παρακολουθώ από την ένδειξη στην οθόνη μου.

• Confused 1
Δημοσ.
Spoiler

Γενικά ρωτάω πως παίζετε και πως σας φαίνεται το παιχνίδι. 

Το είχα παίξει όταν πρωτο-βγήκε το game. Γραφικά πολύ όμορφα, αλλά προσωπικά το βαρέθηκα. Πέρα από 3-4 πολύ cool σκηνές ( θα τις καταλάβετε μόλις τις δείτε ) το παιχνίδι είναι απλά οκ... Δεν το λες κακό σε καμία περίπτωση. Αλλά προς το τέλος είχε γίνει πολύ μονότονο... Το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

CP77>RDR2>Legion, σε γραφικά αναφέρομαι..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, konlift είπε

Γενικά ρωτάω πως παίζετε και πως σας φαίνεται το παιχνίδι. Είναι λογικό νομίζω σε σκηνές εσωτερικού χώρου με έξω όταν οδηγάς π.χ. να πέφτουν στιγμιαία τα fps. Εγώ το παρακολουθώ από την ένδειξη στην οθόνη μου.

λογικό πάντως δεν είναι να κάνουν βουτιές τα fps.. σημαίνει ότι δεν τρέχει σωστά το παιχνίδι.

Δεν το έχω το παιχνίδι, φαίνεται full βαρετό όπως και τα 2 προηγούμενα. Θα περιμένω να το βάλουν στο gamepass να το παίξω ή όποτε το δώσουν free.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

λογικό πάντως δεν είναι να κάνουν βουτιές τα fps.. σημαίνει ότι δεν τρέχει σωστά το παιχνίδι.

Δεν το έχω το παιχνίδι, φαίνεται full βαρετό όπως και τα 2 προηγούμενα. Θα περιμένω να το βάλουν στο gamepass να το παίξω ή όποτε το δώσουν free.

Απενεργοποίησα το Vsync στο menou και τα frames σταθεροποιήθηκαν στα 60 - 80. To dlss πάντως το έχω στο quality και σε σχέση με balanced δεν ρίχνει τα fps, δίνοντας και λίγο καλύτερη εικόνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α να ορίστε, τώρα που το βάζουν για το ΣΚ δωρεάν δοκιμή ευκαιρία να το παίξουμε :P

25-28 Μαρτίου

Το preload στο pc ξεκινάει σήμερα στις 07.00, σε μιαμιση ώρα περίπου

έκανα λάθος με την ώρα στις 19.00 σήμερα

Watch Dogs: Legion – Free Trial Weekend

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

το παλεψα μια, το παλεψα δύο, το παλεψα τρεις αλλά δεν παλεύεται τελικα το παιχνιδι. Από τα πιο βαρετά και κουραστηκά open world παιχνίδια που έχω δει ποτέ, κούραση κ μονο κούραση. Ακομα κ για δεδομένα Ubisoft, εδω έπιασαν νέο πάτο κατ εμέ.

Ναι παμέμορφος ο κόσμος αλλά ακόμα κ εγω που εχω ζήσει Λονδινο και γούσταρα να κάνω βόλτα στις γειτονίες μου, δε μπορούσε να με κρατήσει μόνο αυτό. uninstall και παμε παρακάτω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

το παλεψα μια, το παλεψα δύο, το παλεψα τρεις αλλά δεν παλεύεται τελικα το παιχνιδι. Από τα πιο βαρετά και κουραστηκά open world παιχνίδια που έχω δει ποτέ, κούραση κ μονο κούραση. Ακομα κ για δεδομένα Ubisoft, εδω έπιασαν νέο πάτο κατ εμέ.

Ναι παμέμορφος ο κόσμος αλλά ακόμα κ εγω που εχω ζήσει Λονδινο και γούσταρα να κάνω βόλτα στις γειτονίες μου, δε μπορούσε να με κρατήσει μόνο αυτό. uninstall και παμε παρακάτω.

κλασικό, βαρετό watchdogs. Δε περιμένω να το παίξω για να δω ότι είναι βαρετό, το ξέρω ήδη :P , το περιμένω να το δω για να παω και γω να δω την γειτονιά μου αν την έχει μέσα :D

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μην ξεχασετε να κανετε μια σταση στο σουπερμαρκετ πριν φτασετε σπιτι...

τί να σε φέρω; Egg and Cress Sandwich που τα σπάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...