Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs: Legion [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που γελάω λίγο χαιρέκακα όταν διαβάζω παράπονα του στυλ "παίζω το game στην GeForce 3090 μου σε Ultra 4K με τις ρυθμίσεις στο μαξ συν Ray Τracing και DLSS αλλά έχω απόδοση μόνον 49 FPS"? :P

• Like 2
Δημοσ.

Ενα bug που ανακαλυψα στην εκδοση για pc και εχει να κανει με την 1η side mission με τους αγωνες bare knuckle

Στον τελευταιο αγωνα..με αυτον που φωναζει θεατες μολις χανει,δεν το εβγαλα με την μια, και αφου το ξαναρχισα τον τελευταιο αγωνα και εφτασα παλι εκει..τα κορμια τους απο το προηγουμενο προσπαθεια ηταν ξαπλωμενα στο ριγκ και ενω τον ξαπλωνα δεν καλουσε κανεναν και εμενα μεσα στο ριγκ χωρις να μπορω να κανω τιποτα,και δεν μπορουσα να κανω τιπορα παρα abandon..και παλι απο την αρχη και το ιδιo.Δυστηχως το game δεν εχει restart mission για να ξανακανω ολους τους αγωνες απο την αρχη παρα μονο restart στον αγωνα που εισαι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Μετράν ώρες πριν το release και αυτοί τώρα...😁

Επιτηδες το κανανε μπας και φτιαξουνε το παιχνιδι οι modders 🤣

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει το ιδιο προβλημα με εμενα? Ενω εχω βαλει anti-aliasing στο ultra και ΤΑΑ ρυθμιση  σε αναλυση 1080 που ειναι και η αναλυση της οθονης μου   ακομα εχω εντονο aliasing σε ολο τον κοσμο γυρω απο αντικειμενα.Τα παθαινα που και που και σε ελα παιχνιδια με πολλες λεπτομερειες πχ horizon zero down και τωρα και εδω. Πως το φτιαχνω μου χαλαει αρκετα το οπτικο αποτελεσμα.

• Moderators
Δημοσ.

Περίμενα θάψιμο από τον Joe αλλά τελικά δεν το έκανε ο ίδιος. Πάντως το score ήταν για τον Alex 4/10 και ούτε για μισή τιμή δεν το προτείνει αυτή τη στιγμή...

Στις 4/11/2020 στις 10:22 ΜΜ, noFEARgr είπε

Επιτηδες το κανανε μπας και φτιαξουνε το παιχνιδι οι modders 🤣

Αυτό το είχαν κάνει με το Silent Hunter V (Ubisoft Romania εκεί). :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Περίμενα θάψιμο από τον Joe αλλά τελικά δεν το έκανε ο ίδιος. Πάντως το score ήταν για τον Alex 4/10 και ούτε για μισή τιμή δεν το προτείνει αυτή τη στιγμή...

Αυτό το είχαν κάνει με το Silent Hunter V (Ubisoft Romania εκεί). :P

Μα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο? Εγώ πάντως όχι 

Για watchdogs μιλάμε! Το πιο βαρετό open world παιχνίδι με έναν πεθαμένο κόσμο.. και τόσο επαναλαμβανόμενα πράγματα.

πραγματικάδεν κατάλαβα το hype για το legion..ποιος περίμενε να είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα? Έχω κερδίσει ένα κουπόνι 10€ στο gamivo.. όπως πέφτει η τιμή του με το κουπόνι άνετα θα το πάρω 10€, δεν αξίζει και παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξυ περα απο το αντι αλαιζινγκ που εχω δοκιμασει τα παντα ειναι για πεταμα. Εχω φαει αρκετα κρασις στο μενου οταν διαλεγεις αλλα ατομα και μια φορα στο κοσμο εξω απαραδεκτο τετοιο γκειμ να εχει τετοια θεματα.Κριμα γιατι γενικοτερα μου αρεσει.

Δημοσ.

Watch Dogs: Legion from Ubisoft broke franchise records, selling 1.9M digital units.  Even though the game was only on sale for the final three days in October, its first month sales were significantly higher than Watch Dogs 2, which was released on November 15, 2016 and sold 431K digital units. The latest game likely benefited from several free giveaways of Watch Dogs 2 earlier in 2020, which built up the franchise's audience. 

https://www.superdataresearch.com/blog/worldwide-digital-games-market/

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Watch Dogs: Legion from Ubisoft broke franchise records, selling 1.9M digital units.  Even though the game was only on sale for the final three days in October, its first month sales were significantly higher than Watch Dogs 2, which was released on November 15, 2016 and sold 431K digital units. The latest game likely benefited from several free giveaways of Watch Dogs 2 earlier in 2020, which built up the franchise's audience. 

Καλα ειχε και τρομερο μαρκετινγκ και το περιμενε κοσμος βοηθησε πολυ.Σε αυτα πρωτοι ειναι στο να βγαλουν ελα λειτουργικο γκειμ εχουν θεμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Α γι'αυτό πωλείται 29.99$ ??? 😝😝😂

https://www.amazon.com/Watch-Dogs-Legion-Xbox-One-Standard/dp/B07SJ2T3CW 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...