Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το τρίτο μέρος της σειράς Watch_Dogs, συνεχίζεται στο Λονδίνο και θα προσφέρει τη δυνατότητα να χειρίζεσαι πολλαπλούς χαρακτήρες, ενώ θα υποστηρίζει co-op και θα κυκλοφορήσει 29 Οκτωβρίου για PC. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει NVIDIA RTX για reflections, ενώ η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Psycho_Warhead
FiLw Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Off topic Spoiler αλλα δν μπορω να κρατηθώ 😅 στο ένα βιντεακι από τα τρία (σε αυτό με τη τάξη) κάπου αναφέρει πως θα υπάρχουν ισαριθμοι characters με το Λονδίνο(αν δεν χάθηκα στη μετάφραση) και αναρωτιέμαι πόσο απέχουμε από παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν real data ανθρώπων "εννοείται" anonymized για την παραγωγή παιχνιδιών από npc μέχρι playable characters? Κατανοητό αν διαγραφεί 🙂
noFEARgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλα τοσο καιρο δεν ειχαμε καν θεμα ; Φαινεται το μεγαλο ενδιαφερον για τον τιτλο 1
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλα και σε αλλα δημοφιλη θεματα παιχνιδιων δεν υπηρχε θεμα και ανοιχτηκε αργοτερα βλεπε Fall Guys.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Καλα τοσο καιρο δεν ειχαμε καν θεμα ; Φαινεται το μεγαλο ενδιαφερον για τον τιτλο Βασικά παίζει να είναι το πιο ενδιαφέρον WD, αλλα χωρίς πρωταγωνιστές παίζει να χάσει από story. Παρόλα αυτά φαίνεται πιο fun από τα προηγούμενα και τα finishing animations είναι πολύ John Wick φάση και γουστάρω. Από εκεί και πέρα...Ubisoft, αλλα με τόσο delay λογικά θα είναι playable on launch τουλάχιστον. 1
tonkpils Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, FiLw είπε Off topic Απόκρυψη περιεχομένων αλλα δν μπορω να κρατηθώ 😅 στο ένα βιντεακι από τα τρία (σε αυτό με τη τάξη) κάπου αναφέρει πως θα υπάρχουν ισαριθμοι characters με το Λονδίνο(αν δεν χάθηκα στη μετάφραση) και αναρωτιέμαι πόσο απέχουμε από παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν real data ανθρώπων "εννοείται" anonymized για την παραγωγή παιχνιδιών από npc μέχρι playable characters? Κατανοητό αν διαγραφεί 🙂 ΕΜΠ1
panagiotis54 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 και το 1ο βαρετο γινοταν αρκετα γρηγορα
psof Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχω παίξει κανένα Watch Dogs. Μου φαίνονται τελείως άψυχα. Είναι που είναι αρκετά δύσκολο να φτιάξεις ένα καλό Open world βάζουν και αυτό το hanticap με 30-40 τελείως αδιάφορους χαρακτήρες και δεν σε τραβάει να το παίξεις παρα τα ωραία gadgets και hacks των trailer.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα watchdogs, είναι μακράν τα χειρότερα και πιο βαρετά παιχνίδια της ubisoft( ίσως και όλων των εταιριών) μετά τα division ίσως, αλλά αυτό θα το πάρω μόνο και μόνο για να σκοτώσω και τα 9 εκατομμύρια χαρακτήρες που έχει το παιχνίδι και μετά θα το κάνω uninstall. (όταν θα πέσει η τιμή του κάτω του 20€, που θα γίνει γρήγορα) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από xtrmsnpr
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τα reviews https://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs-legion Και οδηγος για ολα τα achievements https://www.powerpyx.com/watch-dogs-legion-trophy-guide-roadmap/ 2
psof Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Απο τα βίντεο λέω ότι ίσως αξίζει να το δοκιμάσω σε κάποιο sale μόνο και μόνο για το gameplay αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι πάντα θα προτιμώ κάτι διαφορετικό να παίξω και στο τέλος θα το αγνοήσω όπως τα προηγούμενα Watch Dogs. Δεκάδες καρικατούρες χαρακτήρες, open world χωρίς ψυχή και λόγο για εξερεύνηση, ρομποτική παρουσίαση και σενάριο επιπέδου fanfiction είναι πολλά εμπόδια να περάσεις όσο διασκεδαστικά και να φαίνονται τα gadgets και το stealth. 1
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Στις 22/10/2020 στις 8:26 ΜΜ, psof είπε Δεν έχω παίξει κανένα Watch Dogs. Μου φαίνονται τελείως άψυχα. Είναι που είναι αρκετά δύσκολο να φτιάξεις ένα καλό Open world βάζουν και αυτό το hanticap με 30-40 τελείως αδιάφορους χαρακτήρες και δεν σε τραβάει να το παίξεις παρα τα ωραία gadgets και hacks των trailer. Το WD2 έχει φοβερό gameplay με emergent στοιχεία. Υπάρχει τόση ελευθερία δράσης και δυνατότητες που μπορείς να προσεγγίσεις αποστολές με τρόπους που ίσως να μην τους είχε σκεφτεί καν ο δημιουργός του. Αν είχε το GTAV τέτοιο βάθος gameplay θα μιλάγαμε για το game της δεκαετίας. 1 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ξεκινησα. Με normal δυσκολια αλλα permadeath.. Ειμαι ακομη στο team assembly . Δειχνει αρκετα ενδιαφερον στα γνωστα στανταρ του WD. Το DLSS σε quality που το εχω ειναι παρα πολυ καλη υλοποιηση απο οσο προλαβα να δω.. Περισσοτερα αυριο καποια στιγμη το βραδυ μετα την δουλεια που θα παιξω γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω και το coop.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από d4ydr33m3r
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εγώ θα περιμένω για sale, αλλά θέλω να δω τι ομάδες από τρελούς θα έχετε όσοι το έχετε πάρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα