Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα εναν ελεγχο με το chrome και μου εβγαλε καμποσες παραβιασεις του κωδικου μου, ειναι fake alarm ή οντως παιζει να ισχυει? Ρωταω επειδη μπαινω συχνα πυκνα και απο αλλες συσκευες με τον δικο μου λογαριασμο κινητα, λαπτοπ κτλπ μηπως το εχει αναγνωρισει σαν παραβιαση κωδικου. Σε ολα μου τα email που εχω συνδεσει με τα εκαστοτε site εχω 2step verification, υπαρχει κινδυνος να αποκτησει καποιος προσβαση σε καποιο λογαριασμο μου?

fd.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κωδικοί που έχεις χρησιμοποιήσει σε κάποια site τα οποία παραβιάστηκαν και σου δείχνει σε λίστα πιο κάτω πού αλλού τους χρησιμοποιείς. Μπορείς να τσεκάρεις πιο συγκεκριμένα από ποιο site έγινε το leak στο https://haveibeenpwned.com/

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε ένα πρόγραμμα σαν το dashlane. σε ενημερώνει με Notification μόλις ανιχνευτεί κάποιο breach και μπορείς να το χρησιμοποιείς για random generated κωδικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε στο haveibeenpwned οπως ανεφερε και το παιδι. Εναλλακτικα μπορεις να μου στειλεις το email σου σε προσωπικό μήνυμα και να σου πω και τον κωδικό ο οποίος έχει διαρρεύσει (εάν όντως υπάρχει μέσα σε διαρροή).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zernex201 είπε

Τσέκαρε στο haveibeenpwned οπως ανεφερε και το παιδι. Εναλλακτικα μπορεις να μου στειλεις το email σου σε προσωπικό μήνυμα και να σου πω και τον κωδικό ο οποίος έχει διαρρεύσει (εάν όντως υπάρχει μέσα σε διαρροή).

Τι λες ρε παιχταρά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, donblunts είπε

Τι λες ρε παιχταρά?

Ψήνεσαι να κάνουμε δοκιμή ? Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/10/2020 στις 5:55 ΜΜ, zernex201 είπε

Ψήνεσαι να κάνουμε δοκιμή ? Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε..

Ναι, ψήνομαι.
DM 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Ε τοτε τι αλλο θελεις;!

Αναφορά σε κείμενο

Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...