giorgosmcmc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκανα εναν ελεγχο με το chrome και μου εβγαλε καμποσες παραβιασεις του κωδικου μου, ειναι fake alarm ή οντως παιζει να ισχυει? Ρωταω επειδη μπαινω συχνα πυκνα και απο αλλες συσκευες με τον δικο μου λογαριασμο κινητα, λαπτοπ κτλπ μηπως το εχει αναγνωρισει σαν παραβιαση κωδικου. Σε ολα μου τα email που εχω συνδεσει με τα εκαστοτε site εχω 2step verification, υπαρχει κινδυνος να αποκτησει καποιος προσβαση σε καποιο λογαριασμο μου? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από giorgosmcmc
infin1tyGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι κωδικοί που έχεις χρησιμοποιήσει σε κάποια site τα οποία παραβιάστηκαν και σου δείχνει σε λίστα πιο κάτω πού αλλού τους χρησιμοποιείς. Μπορείς να τσεκάρεις πιο συγκεκριμένα από ποιο site έγινε το leak στο https://haveibeenpwned.com/ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από infin1tyGR 1
zx1234r Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Βάλε ένα πρόγραμμα σαν το dashlane. σε ενημερώνει με Notification μόλις ανιχνευτεί κάποιο breach και μπορείς να το χρησιμοποιείς για random generated κωδικούς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Τσέκαρε στο haveibeenpwned οπως ανεφερε και το παιδι. Εναλλακτικα μπορεις να μου στειλεις το email σου σε προσωπικό μήνυμα και να σου πω και τον κωδικό ο οποίος έχει διαρρεύσει (εάν όντως υπάρχει μέσα σε διαρροή).
donblunts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, zernex201 είπε Τσέκαρε στο haveibeenpwned οπως ανεφερε και το παιδι. Εναλλακτικα μπορεις να μου στειλεις το email σου σε προσωπικό μήνυμα και να σου πω και τον κωδικό ο οποίος έχει διαρρεύσει (εάν όντως υπάρχει μέσα σε διαρροή). Τι λες ρε παιχταρά?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, donblunts είπε Τι λες ρε παιχταρά? Ψήνεσαι να κάνουμε δοκιμή ? Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε..
logvphys Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To haveibeenpwned δουλευει μια χαρα χρονια τωρα........... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από logvphys
donblunts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 5:55 ΜΜ, zernex201 είπε Ψήνεσαι να κάνουμε δοκιμή ? Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε.. Ναι, ψήνομαι. DM
DanielRGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, donblunts είπε Ναι, ψήνομαι. DM https://haveibeenpwned.com/ , ουτε συνδρομες ουτε τιποτα. Βαλε το email σου και θα σου πει πιο κατω σε ποια site βρεθηκε.
donblunts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DanielRGr είπε https://haveibeenpwned.com/ , ουτε συνδρομες ουτε τιποτα. Βαλε το email σου και θα σου πει πιο κατω σε ποια site βρεθηκε. Το ξέρω αυτό ρε pal...
DanielRGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, donblunts είπε Το ξέρω αυτό ρε pal... Ε τοτε τι αλλο θελεις;!
donblunts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Ε τοτε τι αλλο θελεις;! Αναφορά σε κείμενο Έχει site, με συνδρομή, που σου δινει πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχουν συμπεριληφθεί σε διαρροές. Ουσιαστικά γράφεις το email και σου εμφανίζει τον κωδικό αναφέροντας απο ποιά διαρροή προέκυψε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα