Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@George6633επαρχία τι εννοείς; γιατί είναι διαφορετικά να είσαι στην Πάτρα από τι στην Ξάνθη. Στην πρώτη περίπτωση τα κυβικά που ψάχνεις είναι πολύ καλά αλλά στην δεύτερη περίπτωση είναι υπερβολή. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanasisxask είπε

@George6633επαρχία τι εννοείς; γιατί είναι διαφορετικά να είσαι στην Πάτρα από τι στην Ξάνθη. Στην πρώτη περίπτωση τα κυβικά που ψάχνεις είναι πολύ καλά αλλά στην δεύτερη περίπτωση είναι υπερβολή. 

Τρίκαλα Θεσσαλίας 

Δημοσ.
Στις 22/10/2020 στις 11:21 ΜΜ, George6633 είπε

Τρίκαλα Θεσσαλίας 

Άμα κυκλοφορείς και εκτός, του τύπου μια Ελάτη για καφέ ή βόλτα Λάρισα κτλ θα σε βολέψει πολύ να έχει κυβικά. Αν το θες μόνο για τα Τρίκαλα τα κυβικά είναι πολλά, τα λεφτά που θα διαθέσεις δεν είναι και λίγα από την στιγμή που μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου και με το παπί. 

Κοίτα καλύτερα για κανένα αυτοκίνητο και κράτα το παπί. 

Δημοσ.

Εχοντας οδηγήσει και το beverly 300 και το 350, θα σου πώ πως υπάρχει αισθητη διαφορά σε δύναμη. Το θέμα είναι αν την χρειάζεσαι, με το 300ρι θα πάς 110-120 στην εθνική, με το 350ρι θα είσαι 15-20 χλμ επάνω. Το ερώτημα είναι τι χρειάζεσαι, και εγώ πήρα 300ρι piaggio με προοπτική να πετάγομαι θεσσαλονίκη μια στο τόσο αλλά τελικά δεν πήγα ποτέ....Τα 300ρια καίνε παραπάνω απο τα 150-200ρια αλλά έχεις άνεση να πάς μια βόλτα, ακόμα και να ανέβεις ένα βουνο. Το Beverly είναι εξαιρετική επιλογή και η μηχανή τους αλεξίσφαιρη, μπορείς να δείς και κάτι σε δευτερο χέρι με 10-15Κ χλμ και να σε καλύψει, το βασικό ειναι να έχει ABS.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/10/2020 στις 10:09 ΜΜ, thanasisxask είπε

Άμα κυκλοφορείς και εκτός, του τύπου μια Ελάτη για καφέ ή βόλτα Λάρισα κτλ θα σε βολέψει πολύ να έχει κυβικά. Αν το θες μόνο για τα Τρίκαλα τα κυβικά είναι πολλά, τα λεφτά που θα διαθέσεις δεν είναι και λίγα από την στιγμή που μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου και με το παπί. 

Κοίτα καλύτερα για κανένα αυτοκίνητο και κράτα το παπί. 

Αυτό θα ήθελα...Επειδή πολλές φορές είχα την όρεξη να πάω μια βόλτα πιο έξω τύπου Λάρισα κλπ όπως σωστά λες και δεν μπορούσα με το παπί,γιαυτό κοιτάω κάτι σε σκούτερ..Επισης θα ήθελα να έχει και χώρους που δεν έχω τώρα στο παπί για πράγματα.Η Αλήθεια είναι ότι κοιτούσα για αυτοκίνητο αλλά επειδή δεν έχω άλλα λεφτά στην άκρη,θεωρω πιο εύκολο να ξαναμαζεψω χρήματα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έστω και παλιό σε καλή κατάσταση,παρά να ξαναφτασω σε αυτό το ποσό για να πάρω το καινούργιο μηχανάκι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, George6633 είπε

Αυτό θα ήθελα...Επειδή πολλές φορές είχα την όρεξη να πάω μια βόλτα πιο έξω τύπου Λάρισα κλπ όπως σωστά λες και δεν μπορούσα με το παπί,γιαυτό κοιτάω κάτι σε σκούτερ..Επισης θα ήθελα να έχει και χώρους που δεν έχω τώρα στο παπί για πράγματα.Η Αλήθεια είναι ότι κοιτούσα για αυτοκίνητο αλλά επειδή δεν έχω άλλα λεφτά στην άκρη,θεωρω πιο εύκολο να ξαναμαζεψω χρήματα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έστω και παλιό σε καλή κατάσταση,παρά να ξαναφτασω σε αυτό το ποσό για να πάρω το καινούργιο μηχανάκι. 

Το θέμα είναι ότι στο μέρος που είσαι οι καιρικές συνθήκες, για τον μισό και παραπάνω χρόνο, δεν θα σου το επιτρέπουν να το κυκλοφορείς. Δεν το συζητώ ποσό ωραίες διαδρομές θα μπορείς να κάνεις αλλά είναι πρόβλημα ο καιρός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...