Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρέα και ζητώ συγνώμη για το σεντόνι...Εχω ένα παπί Daytona το ειχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά ήρθε η ώρα να το δώσω και να κάνω μια αναβάθμιση.Μενω επαρχία αλλά η κίνηση με δίκυκλο είναι πολύ πιο εύκολη μέσα στην πόλη όπως και σε κάθε πόλη μεγάλη η μικρή θεωρώ.Θα ήθελα ένα Scooter για να κινούμαι κατά 99% στην πόλη και όποτε θελήσω να μπορώ να κάνω και ένα μίνι ταξιδάκι τύπου 150-200χλμ παραπέρα κάτι που δεν μου είναι εύκολο με το παπί.

Αποφασισα λοιπόν ότι η καλύτερη κατηγορία είναι εκεί στα 300cc και το Budget μου είναι μέχρι 4500€ οπότε έχω δει κάποιες επιλογές.Δεν μου αρέσουν τα Scooter τύπου Fiddle,θα ήθελα κάτι πιο άνετο.Εμφανισιακα μου αρέσει κάτι σε Cruisym αλλά έχω δει πολύ κόσμο να εξυμνεί τα Beverly και φαίνονται πολύ όμορφα.Εννοειται με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο και κυρίως καλές αναρτήσεις γιατί οι δρόμοι εδώ δεν είναι και οι καλύτεροι πράγμα που μου βγάζει την ψυχή το παπί (δουλεύω ντελίβερυ,όλη μέρα το χω αυτό οπότε θα ήθελα στον ελεύθερο μου χρόνο μια άνεση).Σκεφτόμουν επίσης αν αξίζει να περιμένω να μαζέψω κάποια χρήματα παραπάνω να πάω σε 350cc (Kymco Downtown,Beverly 350) και αν θα δω μεγάλη διαφορά στην τελική ταχύτητα και σαν σύνολο στην οδήγηση.Τέλος επειδή με αυτό το όχημα θα κινούμαι και θα το αφήνω στο μαγαζί όσο δουλεύω,έχω ένα ψυχολογικό θέμα όταν θα βρέχει και θα βρέχεται συνεχως για κάποιο θέμα σκουριάς ή οτιδήποτε (δεν έχουμε μέρος να μην βρέχεται ούτε θα μπορώ να του βάζω κουκούλα όταν θα ερχομαι μέσα στην βροχή από το σπίτι).Είναι φυσιολογικο το άγχος μου η δεν παθαίνουν κάτι;Κάθε συμβουλή και πρόταση αγοράς ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα...το delivery θες να το κάνεις με το καινούριο που θα πάρεις;

αν ναι...δε στο συνιστώ. delivery μόνο παπί οπότε κράτα το daytona για δουλειά και το άλλο θα το έχεις αποκλειστικά για την πάρτη σου.

αν δώσεις το παπί και παίξεις προσωπικές βόλτες+delivery με το καινούριο scooter θα ξεπαραδιαστείς σε αναλώσιμα-βλάβες-και φθορά παρα πολύ σύντομα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekfragma είπε

Επειδή δεν κατάλαβα...το delivery θες να το κάνεις με το καινούριο που θα πάρεις;

αν ναι...δε στο συνιστώ. delivery μόνο παπί οπότε κράτα το daytona για δουλειά και το άλλο θα το έχεις αποκλειστικά για την πάρτη σου.

αν δώσεις το παπί και παίξεις προσωπικές βόλτες+delivery με το καινούριο scooter θα ξεπαραδιαστείς σε αναλώσιμα-βλάβες-και φθορά παρα πολύ σύντομα.

Καλημέρα,οχι ίσως δεν το έγραψα σωστά..είναι καθαρά για προσωπική χρήση το Scooter που θα πάρω.Τώρα το παπί το βάζω και στο ντελίβερυ,το σκούτερ όχι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, George6633 είπε

Καλησπερα στην παρέα και ζητώ συγνώμη για το σεντόνι...Εχω ένα παπί Daytona το ειχα πάρει μεταχειρισμένο αλλά ήρθε η ώρα να το δώσω και να κάνω μια αναβάθμιση.Μενω επαρχία αλλά η κίνηση με δίκυκλο είναι πολύ πιο εύκολη μέσα στην πόλη όπως και σε κάθε πόλη μεγάλη η μικρή θεωρώ.Θα ήθελα ένα Scooter για να κινούμαι κατά 99% στην πόλη και όποτε θελήσω να μπορώ να κάνω και ένα μίνι ταξιδάκι τύπου 150-200χλμ παραπέρα κάτι που δεν μου είναι εύκολο με το παπί.

Αποφασισα λοιπόν ότι η καλύτερη κατηγορία είναι εκεί στα 300cc και το Budget μου είναι μέχρι 4500€ οπότε έχω δει κάποιες επιλογές.Δεν μου αρέσουν τα Scooter τύπου Fiddle,θα ήθελα κάτι πιο άνετο.Εμφανισιακα μου αρέσει κάτι σε Cruisym αλλά έχω δει πολύ κόσμο να εξυμνεί τα Beverly και φαίνονται πολύ όμορφα.Εννοειται με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο και κυρίως καλές αναρτήσεις γιατί οι δρόμοι εδώ δεν είναι και οι καλύτεροι πράγμα που μου βγάζει την ψυχή το παπί (δουλεύω ντελίβερυ,όλη μέρα το χω αυτό οπότε θα ήθελα στον ελεύθερο μου χρόνο μια άνεση).Σκεφτόμουν επίσης αν αξίζει να περιμένω να μαζέψω κάποια χρήματα παραπάνω να πάω σε 350cc (Kymco Downtown,Beverly 350) και αν θα δω μεγάλη διαφορά στην τελική ταχύτητα και σαν σύνολο στην οδήγηση.Τέλος επειδή με αυτό το όχημα θα κινούμαι και θα το αφήνω στο μαγαζί όσο δουλεύω,έχω ένα ψυχολογικό θέμα όταν θα βρέχει και θα βρέχεται συνεχως για κάποιο θέμα σκουριάς ή οτιδήποτε (δεν έχουμε μέρος να μην βρέχεται ούτε θα μπορώ να του βάζω κουκούλα όταν θα ερχομαι μέσα στην βροχή από το σπίτι).Είναι φυσιολογικο το άγχος μου η δεν παθαίνουν κάτι;Κάθε συμβουλή και πρόταση αγοράς ευπρόσδεκτη. 

Αυτοκίνητο έχεις;;;;; Αν όχι ποιος ο λόγος να δώσεις 4.500 χιλιάδες για ένα σκούτερ και δεν παίρνεις ένα αυτοκινητάκι να κάνεις και πιο άνετα τις βόλτες σου βρέχει - χιονίσει;;

Αν έχεις αυτοκίνητο και το θέλεις απλά για την πάρτυ σου τότε πάω πάσο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αυτοκίνητο έχεις;;;;; Αν όχι ποιος ο λόγος να δώσεις 4.500 χιλιάδες για ένα σκούτερ και δεν παίρνεις ένα αυτοκινητάκι να κάνεις και πιο άνετα τις βόλτες σου βρέχει - χιονίσει;;

Αν έχεις αυτοκίνητο και το θέλεις απλά για την πάρτυ σου τότε πάω πάσο.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε αυτό το δίλημμα και το προτιμούσα αλλά τα έβαλα κάτω και διαπίστωσα ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μου με την εργασία που κάνω συν το γεγονός ότι δεν έχω άλλο πόσο στην άκρη μαζεμένο,θεωρώ πιο δύσκολο να συντηρώ ένα αυτοκίνητο από ότι ενα scooter.Ειδικά αν μου βγάλει και κάποια γερή ζημιά (μεταχειρισμένο θα ναι,ποτέ δεν ξέρεις) πάει μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Kymco xtown sport 4000. ευρώ σε μαύρο. ( αυτό με τον μαύρο κοντό άνεμο θώρακα) . Το crouisym 300 δεν το φτάνει σε επιδόσεις και τιμή. Το μπεβερλυ άστο σαν παπί είναι. Καλες αγορές.

• Thanks 2
Δημοσ.

Έχεις περιορισμό με το δίπλωμα; Με 4.500€ παίρνεις σοβαρή μηχανή για να γυρίσεις όλο τον κόσμο όχι μόνο για ταξιδάκια 200χλμ χωρίς 2ο άτομο. Ειδικά αν μένεις επαρχία νομίζω το σκούτερ θα είναι λίγο κουραστικό εκτός κέντρου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Έχεις περιορισμό με το δίπλωμα; Με 4.500€ παίρνεις σοβαρή μηχανή για να γυρίσεις όλο τον κόσμο όχι μόνο για ταξιδάκια 200χλμ χωρίς 2ο άτομο. Ειδικά αν μένεις επαρχία νομίζω το σκούτερ θα είναι λίγο κουραστικό εκτός κέντρου.

Εγω το βλέπω αλλοιώς το θέμα μηχανής. Αν είναι να έχω μόνο ένα δίκυκλο τότε μόνο ένα μεγάλο καλό σκουτερ.Δλδ τμαξ , ιντεγκρα , ακ  , συν x adv. Η μηχανή πιστευω είναι μόνο για την ευχαρίστηση. Που να πας τωρα μέσα στην κίνηση , ανεβοκατέβαζε ταχύτητες , σποθηκετευτικοι χώροι , κλπ.Οπως  και να έχει και μηχανή να έχεις έστω ένα μικρό σκουτερ σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Περιορισμό δεν έχω στο δίπλωμα όχι,έχω βγάλει απεριόριστο απλά με την λογική ότι θα κινούμαι στην πόλη σχεδόν όλο το χρόνο,θα ήθελα κάτι που να έχει και χώρους ώστε να κάνω τα ψώνια μου η οτιδήποτε άλλο.Η αλήθεια είναι ότι σαν αίσθηση και για ταξίδι η μηχανή θα μου άρεσε απλά προσπαθώ να το βλέπω με τη λογική και τη χρήση μου,οπότε ίσως να μην με βολέψει κάθε μέρα στην πόλη η μηχανή. 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, mp123 said:

Αμα έφτανα θα έπαιρνα xadv και τέλος. Τι να λέμε τωρα. Αυτό είναι πολυεργαλείο.

Και μόλις 3 φορές πάνω από το budget. 

Δημοσ.

Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες ξεκίνα με κάτι τέτοιο. Value for money και με καλή υποστήριξη από τον Γκοργκόλη σε όλη την Ελλάδα. Κράτα και τα ρέστα για τις βόλτες τις βενζίνες και τα άλλα σου έξοδα.

Αργότερα το δίνεις εύκολα (πουλιούνται για πλάκα όλα τα σκουτεροειδή στα 300κυβικά) και πας σε κάποια ανώτερη μηχανή αν γουστάρεις γενικά τη φάση.

Καλούς δρόμους φίλε και πάντα εξοπλισμό.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες ξεκίνα με κάτι τέτοιο. Value for money και με καλή υποστήριξη από τον Γκοργκόλη σε όλη την Ελλάδα. Κράτα και τα ρέστα για τις βόλτες τις βενζίνες και τα άλλα σου έξοδα.

Αργότερα το δίνεις εύκολα (πουλιούνται για πλάκα όλα τα σκουτεροειδή στα 300κυβικά) και πας σε κάποια ανώτερη μηχανή αν γουστάρεις γενικά τη φάση.

Καλούς δρόμους φίλε και πάντα εξοπλισμό.

Αυτό το στιλ μου αρέσει και πιο πολύ σαν άνεση θεωρώ,όχι ότι έχω εμπειρία.Τωρα τρέχει μια προσφορά με 100€ παραπάνω από αυτό το Kymco downtown 350i.. Γνώμη; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Και μόλις 3 φορές πάνω από το budget. 

Προσωπικα λέω τι θα έπαιρνα.. Από το να έχω δυο που έχω τωρα θα έπαιρνα ένα που τα κάνει ολα.. το σκουτερ δεν αναπληρώνει την μηχανή και η μηχανή το σκουτερ . Και τα δυο έχουν τα υπέρ και τα κατά.

Μόλις τώρα, George6633 είπε

Αυτό το στιλ μου αρέσει και πιο πολύ σαν άνεση θεωρώ,όχι ότι έχω εμπειρία.Τωρα τρέχει μια προσφορά με 100€ παραπάνω από αυτό το Kymco downtown 350i.. Γνώμη; 

Επειδή το έχω ξαναπεί το έχω κάνει τεστ το cruisim. Δεν αξιζει. Δεν πάει μια. Φυσικα να πας σε dt350. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George6633 είπε

Καμία επαφή τα Kymco με τα SYM. Τα Kymco πονάνε σε πολλά θέματα.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...