argimeg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Την βοήθειά σας παρακαλώ, όποιος έχει ή όποιος ξέρει ακριβώς τι παίζει. Έχω σύνδεση cosmote double play vdsl και θέλω να βάλω την προσφορά ote TV που τρέχει τώρα με το full pack 22,75€ και δωρεάν τις επιπλέον συσκευές. Από ότι κατάλαβα μπορώ να βλέπω με το android box που θα μου δώσει ο ΟΤΕ στην tv μου αθλητικά, και ταυτόχρονα στο δωμάτιο η γυναίκα με το laptop ταινία. Μπορώ αυτό να το κάνω και με τον πατέρα μου που είναι στο σπίτι του με 4net; Να βλέπει αυτός με laptop συνδεμένο με την tv του αθλητικά, και εγώ ταυτόχρονα στο σπίτι στο android box να βλέπω ταινίες; Γνωρίζω ότι ταυτόχρονα τα αθλητικά μπορούν να παίζουν μόνο σε μια συσκευή android box ή tv go. Αυτό που θέλω να σιγουρέψω είναι ότι θα μπορώ ταυτόχρονα να βλέπω εγώ ταινία και ο πατέρας στο σπίτι του αθλητικά. Επίσης αν γίνεται αυτό, μπορώ να πάρω ακόμα ένα android box και να το βάλω στον πατέρα μου για να μην παιδεύεται με το laptop και ποιο μου προτείνετε; Αυτό του ΟΤΕ είναι ακριβό να πάρω ακόμα ένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
greekfragma Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αθλητικά κανάλια επιτρέπονται μόνο σε 1 συσκευή. Μοναδική περίπτωση για 2 συσκευές είναι η 1 συσκευή να είναι μια τηλεόραση που θα παίρνει τα αθλητικά μέσω δορυφόρου. Σε λάπτοπ ή υπολογιστή δεν βάζεις cosmote app αλλά μονο μέσω του site https://www.cosmotetvott.gr/#!/home αν αγοράσεις το πακέτο με πολλές συσκευές ναι μπορεί ο πατέρας σου να κάνει login με τα δικά σου στοιχεία να βλέπει τα αθλητικά του και εσύ ταινία. αν πας να μπεις όμως σε οποιοσδήποτε αθλητικό θα τον πετάει εκτός. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από greekfragma 1
argimeg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα