lightsout Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Προσωπικα θα τους εγραφα στα αρχιδια μου και θα πηγαινα σε αυτονομηση (btw τα 5000 ακουγονται πολλα) Θα ελεγα οτι πλεον δεχομαι να πληρωνω μονο κοστος συντηρησης κεντρικου καυστηρα ,δεν μπορειτε να με κρατατε ομηρο,καντε οτι νομιζετε Είμαι σε ρετιρέ 5ου ορόφου, σε εσοχή από τον 4ο, ενώ ο 4ος είναι σε εσοχή από τον 3ο.. Έχει μεγάλη μανούρα η εγκατάσταση της εξωτερικής σωλήνωσης. Δυστυχώς η διαχειρίστρια είναι δικομανής, θα υπάρξει σίγουρα δικαστική διαμάχη, γι' αυτό και προσπαθώ να το κάνω νομότυπα.
vagos789 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Η εναλλακτικη ειναι να συμφωνησετε ολοι και να πατε σε αυτονομια...δεν θα πληρωσετε κοστος συνδεσης αν πατε ολοι μαζι Αλλα αν μου λες οτι δεν τα βρισκετε ευκολα αυτο το σεναριο ειναι μαλλον ακομα πιο δυσκολο απο τα αλλα
Kralice Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, Alexrose είπε Άμα έχεις την δυνατότητα βάλε και εσύ αέριο και γραψτους όλους γιατί διαφορετικά την ψυχική υγεία σου θα χαλάσεις Δυστυχώς δε μπορούμε αυτόν τον καιρό... Θα κάνω μια έρευνα να ξέρω τι θα κοστίσει και βλέπουμε. Να ήταν το μόνο που απειλεί την ψυχική μας υγεία , καλά θα ήταν! Να είσαι καλά!
Kralice Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, peiraiask είπε πιθανων να τα βρειτε και αλλιως. εξοδα καθαριοτητας,ασανσερ,συντηρησηκλπ βεβαια η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη Καλή σκέψη. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Kralice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα