Nikos3648 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, xsterg είπε περι κεντρικης θερμανσης ο λογος μη αυτονομης. αν ενας επιθυμει να αναψει η κεντρικη μη αυτονομη θερμανση τοτε αναβει για ολο το κτηριο. τελος. παραδειγμα. πολυκατοικια με 100 διαμερισματα. 99 δεν θελουν. ενας θελει. ε η θερμανση αναβει. και αυτο γιατι με την αγορα αποδεχθηκες οτι το κτηριο θερμαινεται. οπως και οτι εχει και αλλα βαρη (υποχρεωσεις). ιδιοκτησια δεν σημαινει οτι κανω οτι θελω. σημαινει κυριως υποχρεωσεις και εξοδα. οποιος λοιπον ειναι "μαγκας" ας μην αγορασει ακινητο. ας νοικιασει. αλλα θα αποδεχθει καποιος κανονες. κανονες αλλωστε εχουμε για τα παντα σε αυτην την κοινωνια. για να θεωρηθει κλειστο το διαμερισμα θα πρεπει να ισχυουν τα παρακατω: 1. κλειστο διαμερισμα για πανω απο 30 ημερες. κλειστο ειναι το μη κατοικήσιμο σπιτι που δεν εχει επιπλα. και μια καρεκλα ν αεχει μεσα μπορει καποιος να το θεωρησει οτι κατοικειται. απαιτειται αυτοψια απο διαχειριστη η επιτροπη της πολυκατοικιας. η εκπτψση που γινεται συνηθως ειναι στο 50% των εξοδων θερμανσης. (ισχυει μονο για θερμανση και μαλιστα μονο για πετρελαιο και οχι για οποιαδηποτε αλλη δαπανη. αυτο σημαινει οτι συμμετεχει με το ποσοστο που ειχε σε εξοδα οπως κηπος, ασανσερ, δεη, δευαπ, καθαριοτητα κλπ ακομη και στις βλαβες η συντηρηση που προκυπτουν για θεματα του καυστηρα η του κυκλωματος θερμανσης γενικοτερα. ) 2.αφαιρεση των σωματων και ταπωμα τους με ευθυνη και εξοδα του ιδιοκτητη που ωφελειται. παλι αυτοψια κατα τα ανω. 3. μονωση των εξωτερικων σωληνων που περνανε μεσα απο το διαμερισμα με ευθυνη και εξοδα του ωφελουμενου. 4. σε περιπτωση που κατοικηθει εκ νεου αμεση ενημερωση της διαχειρισης. στην αυτονομη ειναι διαφορετικα . ο καθε ενας εχει τον διακοπτη του και την ανοιγει η οχι αναλογα με τα γουστα του. αλλαζει κατι αν ειναι ενοικιαστης; μπορει να το αρνηθει;
haris_216 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Kralice είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Είπαν ο νόμος υπάρχει εδω και 2 χρόνια. Χαίρομαι που ηρεμήσατε! Μην μασάς. Δεν έχω υπ' όψιν μου κανένα νόμο που να βγήκε προ 2ετίας (τότε ακόμα με ενδιέφερε) και να λέει ότι κάποιος απλά δεν πληρώνει. Υπήρξε ο νόμος που ανέφερε την απεξάρτηση λόγω αυτονόμησης (τοποθέτηση ατομικού λέβητα) και ήδη από τότε που βγήκε υπήρξαν πολλές ερμηνείες (και παρερμηνείες) πρώτα απ' όλα από τα ΜΜΕ. Όποιος επικαλείται την ύπαρξη νόμου για αλλαγή δεδομένων είναι υποχρεωμένος να σας προσκομίσει το νόμο. Τα "υπάρχει νόμος" δεν λένε τίποτα. Ψάξτο. 1
xxatziva Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε αλλαζει κατι αν ειναι ενοικιαστης; μπορει να το αρνηθει; η συντηρηση του καυστηρα επιβαρυνει το διαμεριμσμα αλλα στα κοινοχρηστα φαινεται το ποσο που αφορα τον ιδιοκτητη. αρα ο ενοικιαστης τα πληρωνει και τα αφαιρει απο το ενοικια εφοσον εχει τις σχετικες αποδειξεις πληρωμης. αλλιως ενημερωνει τον ιδιοκτητη και του αναφερει τα σχετικα. τωρα αν το διαμερισμα εχει αλλο ειδος θερμανσης ή ο ενοικιαστης δεν το αναβει δεν πληρωνει εφοσον δεν γραφει το ρολοι της θερμανσης. αλλωστε σε γενικες συνελευσεις γραφουν οτι οσοι ειναι ενοικιαστες να ειδοποιησουν τους ιδιοκτητες. ο ενοικιαστης μπορει να ειναι παρων αλλα δεν λαμβανει μερος στις αποφασεις της γενικης συνελευσης. απλα ειναι εκει για δικια του ενημερωση. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από xxatziva
xsterg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε αλλαζει κατι αν ειναι ενοικιαστης; μπορει να το αρνηθει; δεν καταλαβα την ερωτηση. αυτα που εγραψαν ισχυουν για το διαμερισμα. τις ευθυνες τις εχει ο ιδιοκτητης. αν ειναι ενοικιασμενο τοτε ο ενοικιαστης ακολουθει τους ιδιους κανονες.
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μην μασάς. Δεν έχω υπ' όψιν μου κανένα νόμο που να βγήκε προ 2ετίας (τότε ακόμα με ενδιέφερε) και να λέει ότι κάποιος απλά δεν πληρώνει. Υπήρξε ο νόμος που ανέφερε την απεξάρτηση λόγω αυτονόμησης (τοποθέτηση ατομικού λέβητα) και ήδη από τότε που βγήκε υπήρξαν πολλές ερμηνείες (και παρερμηνείες) πρώτα απ' όλα από τα ΜΜΕ. Όποιος επικαλείται την ύπαρξη νόμου για αλλαγή δεδομένων είναι υποχρεωμένος να σας προσκομίσει το νόμο. Τα "υπάρχει νόμος" δεν λένε τίποτα. Ψάξτο. To βασικό λάθος που έχει κάνει ο νομοθέτης στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη ούτως ώστε αυτός που αποκόπτεται να επιβαρύνεται με την υποχρέωση επαναϋπολογισμού της μελέτης θέρμανσης της οικοδομής για να γίνεται νέα κατανομή δαπανών Είμαι περίεργος πως αντιμετωπίζουν το θέμα πολυκατοικίες που κάποιοι έχουν αυτονομηθεί... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από AristidisZ
polaki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, xsterg είπε νομιζουν μερικοι οτι θα βαλουν αντλια θερμοτητας η κλιματιστικα και ξεμπερδεψαν! δεν ειναι ετσι. ολα θελουν προυποθεσεις. η παροχη ρευματος ειναι ενα εμποδιο. η ποιοτητα θερμανσης ειναι ενα αλλο. το κοστος ειναι ενα αλλο! δεν εχουν μερικοι υποτειθεται 300€ για θερμανση ολο τον χειμωνα και ξαφνικα εχουν 7000€ για να κανουν μετατροπη σε αεριο η κλιματιστικα με αμφιβολα αποτελεσματα και κοστος. Φίλε μου ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε στην παλιά πολυκατοικία που έμενα. Ήταν ένας κλασικός νταής που έλεγε τα δικά του, σε σπαστά Ελληνικά κιόλας. Οκ ίσως στη χώρα του ίσχυαν άλλα, εν τέλει είπε θα κάνω μετατροπή κλπ και έφυγε απ'τη συνέλευση χτυπώντας την πόρτα πίσω, λέγοντας ότι δεν θα πληρώσει τα κοινόχρηστα (που πλέον είχαν φτάσει στο θεό). Νταηλίκια μιας άλλης εποχής, και ενός άλλου καθεστώτος. Πριν αρκετά χρόνια είχε πληρώσει ΜΕΤΡΗΤΑ κασέρι τη γιαγιούλα που της άνοικε το διαμέρισμα, και νόμιζε ότι ως ιδιοκτήτης θα έκανε ότι γούσταρε. Ε πήρε προσφορά για μετατροπή σε αέριο και λούφαξε. Εδώ και 3 χρόνια πληρώνει κανονικά την αντιστοιχία του και δεν έχει βγάλει άχνα. Παίζει να τον έτσουξε το ποσό. Δεν έχω και δεν έχω, αλλά τί ΣΚΑΤΑ νομίζουν? Οτί θα αλλάξουν ολόκληρη θέρμανση με 500€? Γελάει ο κόσμος ώρες ώρες.. Θες ΔΕΚΑ χρόνια για να κάνεις απόσβεση.. δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα... 19 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε αλλαζει κατι αν ειναι ενοικιαστης; μπορει να το αρνηθει; Τί να αρνηθεί ο ενοικιαστής? Τίποτα δεν μπορεί να κάνει, πληρώνει κανονικά ότι προβλέπεται στο καταστατικό. ΕΙΔΙΚΑ ο ενοικιαστής δηλαδή, του βαράνε το τουμπερλέκι και αυτός χορεύει στο ρυθμό, δεν του πέφτει ΚΑΝ λόγος. Και τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας αν θέλουν να φτιάξουν στον ακάλυπτο, ΘΑ πληρώνει τον κηπουρό. Αν δεν του αρέσει, σηκώνεται και φεύγει. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από polaki 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Δεν υπάρχει "δεν πληρώνω θέρμανση" σε πολυκατοικία, εκτός από το σενάριο της αυτονόμησης με ατομικό λέβητα αερίου (όπου κι εκεί πάλι συμμετέχεις στις δαπάνες συντήρησης/βλαβών του κεντρικού λέβητα, εκτός αν με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων δοθεί απαλλαγή). Τα διαμερίσματα που δεν κάνουν χρήση (πχ σε θέρμανση με αυτονομία δεν το ανάβουν καθόλου) πληρώνουν το ποσοστό που τους αναλογεί επί του παγίου το οποίο είναι περίπου το 30% της συνολικής κατανάλωσης πετρελαίου (διαφοροποιείται ανά πολυκατοικία αλλά πάντα είναι κάπου εκεί γύρω). Διαχειριστής για πολλάάά χρόνια και με τη θέρμανση του διαμερίσματός μου να μην την έχουμε χρησιμοποιήσει για 5-6, έχω ψαχτεί αρκετά να βρω (νόμιμη) διέξοδο, την οποία δεν βρήκα (πλήρωνα κάθε χειμώνα χωρίς να καίω ούτε μισή ώρα ). Αυτά βέβαια μέχρι πέρσι οπότε και πήγα σε ατομικό λέβητα και ησύχασα. Τώρα αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο χρόνο δεν το γνωρίζω, καθώς έπαψε (ευτυχώς) να με ενδιαφέρει. το 30/40% δεν το γλυτώνεις πάει βάση του κάθε καταστατικού του ακινήτου ακόμα και στην δική μου πολυκατοικία που υπάρχει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος συμμετέχει κανονικά με το 30/40% στα έξοδα συντήρησης/επισκευών της κεντρικής θέρμανσης όπως συμμετέχει και αυτός που έχει σφραγίσει τα καλοριφέρ/ή έχει βάλει τάπες και έχει αποκοπεί από την κεντρική θέρμανση δωρεάν ή δεν πληρώνω δεν υπάρχει αυτό να το ξεχάσουν ας πει ο TS.
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε To βασικό λάθος που έχει κάνει ο νομοθέτης στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη ούτως ώστε αυτός που αποκόπτεται να επιβαρύνεται με την υποχρέωση επαναϋπολογισμού της μελέτης θέρμανσης της οικοδομής για να γίνεται νέα κατανομή δαπανών Είμαι περίεργος πως αντιμετωπίζουν το θέμα πολυκατοικίες που κάποιοι έχουν αυτονομηθεί... Στη δικιά μας περίπτωση άλλαξε ο υπολογισμός αφαιρώντας τα χιλιοστά αυτού που αποχώρησε. Πχ. 5 διαμερίσματα με 200/1000 το καθένα κι ένας "φεύγει". Η συμμετοχή ενός διαμερίσματος που δεν αποκόπηκε ήταν 200/1000 και πλέον είναι 200/800 (για το πετρέλαιο μόνο).
Kralice Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μην μασάς. Δεν έχω υπ' όψιν μου κανένα νόμο που να βγήκε προ 2ετίας (τότε ακόμα με ενδιέφερε) και να λέει ότι κάποιος απλά δεν πληρώνει. Υπήρξε ο νόμος που ανέφερε την απεξάρτηση λόγω αυτονόμησης (τοποθέτηση ατομικού λέβητα) και ήδη από τότε που βγήκε υπήρξαν πολλές ερμηνείες (και παρερμηνείες) πρώτα απ' όλα από τα ΜΜΕ. Όποιος επικαλείται την ύπαρξη νόμου για αλλαγή δεδομένων είναι υποχρεωμένος να σας προσκομίσει το νόμο. Τα "υπάρχει νόμος" δεν λένε τίποτα. Ψάξτο. Δε μασάω! Τον ψάχνω και δε τον βρίσκω! Αυτές τις παρερμηνείες θα κατάλαβαν!
lightsout Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Χωρίς να θέλω να κάνω hijack το θέμα, με απασχολεί κι εμένα πάρα πολύ το θέμα της κεντρικής. Έχω συναφές πρόβλημα. Έχουμε κεντρική φυσικού αερίου, η οποία δουλεύει -χαριστικά τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ήταν σε αχρηστία 6 χρόνια- 2 με 3 ώρες την ημέρα, Δεκέμβριο έως Φλεβάρη (άντε βαριά έως 15 Μάρτη). Φυσικά το καταστατικό ορίζει 6 ή 8 ώρες ημερησίως (δεν θυμάμαι ακριβώς). Στην πολυκατοικία γίνεται μάχη. Είμαστε μια μειοψηφία που θέλουμε να δουλέψει κανονικά η θέρμανση, και οι υπόλοιποι αντιδρούν. Να σημειώσω ότι έχω και ένα παιδί δύο ετών. Καταλαβαίνετε ότι όσο ήταν νεογέννητο πλήρωνα 500 ευρώ ΔΕΗ για να μπορώ να ζεσταίνω το σπίτι. Εφόσον κατά παράβαση των όσων ορίζει το καταστατικό η θέρμανση υπολειτουργεί (και κάποιους μήνες δεν λειτουργεί καθόλου), θα μπορούσα να αυτονομηθώ? Βάσει νόμου, εφόσον υπάρχει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου η αυτονόμηση δεν επιτρέπεται. Ο νόμος δεν προβλέπει βέβαια τι γίνεται σε περίπτωση που αυτή δεν λειτουργεί. Μπορώ να κινηθώ έστω και νομικά ώστε να τους υποχρεώσω να δουλέψει η θέρμανση? Πραγματικά έχουμε βρεθεί σε μια ιδιότυπη ομηρεία και δεν μπορούμε να ζεστάνουμε το σπίτι μας. Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη.
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Στη δικιά μας περίπτωση άλλαξε ο υπολογισμός αφαιρώντας τα χιλιοστά αυτού που αποχώρησε. Πχ. 5 διαμερίσματα με 200/1000 το καθένα κι ένας "φεύγει". Η συμμετοχή ενός διαμερίσματος που δεν αποκόπηκε ήταν 200/1000 και πλέον είναι 200/800 (για το πετρέλαιο μόνο). Αυτό είναι εύκολη περίπτωση Σε κάτι παλιές πολυκατοικίες με άπειρα διαμερίσματα φαντάζομαι θα είναι περισσότερο πολύπλοκο, βέβαια (λογικά) οι εταιρίες έκδοσης κοινοχρήστων θα έχουν πίνακες με τα χιλιοστά της θέρμανσης Έχουν όμως ή παίρνουν τα χιλιοστά επιβάρυνσης κοινοχρήστων δαπανών των διαμερισμάτων ;;;
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Έχουν όμως ή παίρνουν τα χιλιοστά επιβάρυνσης κοινοχρήστων δαπανών των διαμερισμάτων ;;; Αν είχαν (που πρέπει να είχαν) εξακολουθούν να έχουν κι ενημερώνονται από τον διαχειριστή για την αλλαγή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, xsterg είπε περι κεντρικης θερμανσης ο λογος μη αυτονομης. αν ενας επιθυμει να αναψει η κεντρικη μη αυτονομη θερμανση τοτε αναβει για ολο το κτηριο. τελος. παραδειγμα. πολυκατοικια με 100 διαμερισματα. 99 δεν θελουν. ενας θελει. ε η θερμανση αναβει. και αυτο γιατι με την αγορα αποδεχθηκες οτι το κτηριο θερμαινεται. οπως και οτι εχει και αλλα βαρη (υποχρεωσεις). ιδιοκτησια δεν σημαινει οτι κανω οτι θελω. σημαινει κυριως υποχρεωσεις και εξοδα. οποιος λοιπον ειναι "μαγκας" ας μην αγορασει ακινητο. ας νοικιασει. αλλα θα αποδεχθει καποιος κανονες. κανονες αλλωστε εχουμε για τα παντα σε αυτην την κοινωνια. για να θεωρηθει κλειστο το διαμερισμα θα πρεπει να ισχυουν τα παρακατω: 1. κλειστο διαμερισμα για πανω απο 30 ημερες. κλειστο ειναι το μη κατοικήσιμο σπιτι που δεν εχει επιπλα. και μια καρεκλα ν αεχει μεσα μπορει καποιος να το θεωρησει οτι κατοικειται. απαιτειται αυτοψια απο διαχειριστη η επιτροπη της πολυκατοικιας. η εκπτψση που γινεται συνηθως ειναι στο 50% των εξοδων θερμανσης. (ισχυει μονο για θερμανση και μαλιστα μονο για πετρελαιο και οχι για οποιαδηποτε αλλη δαπανη. αυτο σημαινει οτι συμμετεχει με το ποσοστο που ειχε σε εξοδα οπως κηπος, ασανσερ, δεη, δευαπ, καθαριοτητα κλπ ακομη και στις βλαβες η συντηρηση που προκυπτουν για θεματα του καυστηρα η του κυκλωματος θερμανσης γενικοτερα. ) 2.αφαιρεση των σωματων και ταπωμα τους με ευθυνη και εξοδα του ιδιοκτητη που ωφελειται. παλι αυτοψια κατα τα ανω. 3. μονωση των εξωτερικων σωληνων που περνανε μεσα απο το διαμερισμα με ευθυνη και εξοδα του ωφελουμενου. 4. σε περιπτωση που κατοικηθει εκ νεου αμεση ενημερωση της διαχειρισης. στην αυτονομη ειναι διαφορετικα . ο καθε ενας εχει τον διακοπτη του και την ανοιγει η οχι αναλογα με τα γουστα του. Ωραία τα λες στην θεωρία. Στην πράξη αν οι 99 δεν θέλουν θέρμανση και ο 1 θελει δεν θα αναψει τίποτα, αλλιώς κάτσε να τσακωνεσαι με τους υπόλοιπους και να τρέχεις στα δικαστήρια.
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ωραία τα λες στην θεωρία. Στην πράξη αν οι 99 δεν θέλουν θέρμανση και ο 1 θελει δεν θα αναψει τίποτα, αλλιώς κάτσε να τσακωνεσαι με τους υπόλοιπους και να τρέχεις στα δικαστήρια. Όταν κάποιοι επικαλούνται νόμους, η κουβέντα προφανώς και ανήκει στο τι προβλέπουν αυτοί, άρα εκεί προφανώς πρέπει να καταφύγεις στη θεωρία Το τι γίνεται στην πράξη είναι άλλο καπέλο βέβαια
vagos789 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 55 λεπτά πριν, lightsout είπε Χωρίς να θέλω να κάνω hijack το θέμα, με απασχολεί κι εμένα πάρα πολύ το θέμα της κεντρικής. Έχω συναφές πρόβλημα. Έχουμε κεντρική φυσικού αερίου, η οποία δουλεύει -χαριστικά τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ήταν σε αχρηστία 6 χρόνια- 2 με 3 ώρες την ημέρα, Δεκέμβριο έως Φλεβάρη (άντε βαριά έως 15 Μάρτη). Φυσικά το καταστατικό ορίζει 6 ή 8 ώρες ημερησίως (δεν θυμάμαι ακριβώς). Στην πολυκατοικία γίνεται μάχη. Είμαστε μια μειοψηφία που θέλουμε να δουλέψει κανονικά η θέρμανση, και οι υπόλοιποι αντιδρούν. Να σημειώσω ότι έχω και ένα παιδί δύο ετών. Καταλαβαίνετε ότι όσο ήταν νεογέννητο πλήρωνα 500 ευρώ ΔΕΗ για να μπορώ να ζεσταίνω το σπίτι. Εφόσον κατά παράβαση των όσων ορίζει το καταστατικό η θέρμανση υπολειτουργεί (και κάποιους μήνες δεν λειτουργεί καθόλου), θα μπορούσα να αυτονομηθώ? Βάσει νόμου, εφόσον υπάρχει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου η αυτονόμηση δεν επιτρέπεται. Ο νόμος δεν προβλέπει βέβαια τι γίνεται σε περίπτωση που αυτή δεν λειτουργεί. Μπορώ να κινηθώ έστω και νομικά ώστε να τους υποχρεώσω να δουλέψει η θέρμανση? Πραγματικά έχουμε βρεθεί σε μια ιδιότυπη ομηρεία και δεν μπορούμε να ζεστάνουμε το σπίτι μας. Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη. Εφοσον καποιοι θελετε θερμανση και καποιοι δεν θελετε, θα ελεγα οτι το σωστο θα ηταν να αυτονομηθειτε οσοι θελετε,αφου πρωτα το ανακοινωσετε στους αλλους. Αυτο σημαινει οτι δεν θα ξαναπληρωσουν για θερμανση και οτι εσεις θα πληρωνετε μονο τα δικα σας (βεβαια θα ξοδεψετε πρωτα πχ 2.000 ο καθενας) Εαν αυτο μπορειτε να το περασετε σε μια γενικη συνελευση και να συμφωνησετε (κατα πλειοψηφια χιλιοστων),θα ηταν ιδανικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα