Προς το περιεχόμενο

Canon Pixma TS5150 σφάλμα 244


Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω τον εκτυπωτή της Canon TS5150. Πρώτον απ' όλα, η χρήση του θα είναι με Wifi που θα επικοινωνεί μέσω του VDSL Router ώστε να μπορώ να εκτυπώνω από το PC Desktop με LAN. Δεύτερον, όπως έβαλα σε λειτουργεία τον εκτυπωτή και ενεργοποίησα το wifi του, κατέβασα τα drivers από την ιστοσελίδα της Canon εδώ. Όπως το εγκαθηστώ και του επιλέγω σύνδεση με Wifi και όχι USB, ολοκληρώνεται η εγκατάσταση επιτυχώς.

Έχω κάποια αρχεία που θέλω να τα σκανάρο σε ψηφιακή μορφή. Βάζω την πρώτη σελίδα στο σκάνερ και όπως επιλέγω μέσα από την εφαρομογή της, πατάω σάρωση την ολοκληρώνει σωστά χωρίς πρόβλημα και μετά επιλέγω το αρχείο για να κάνω δημιουργία PDF και αυτό το σώζει σωστά και το ανοίγε κανονικά.

Στην δεύτερη σελίδα που πάω να κάνω σάρωση, μετά από λίγο μου εμφανίζει ένα παράθυρο με σφάλμα Code 9, 244, 3. Αν ξανά δοκημάσω μου πετάει το ίδιο με διαφορετικό Code 9, 244, 0 ή Code 11, 244, 0.  Με αρκετή προσπάθεια που έκανα επανακκίνηση στο PC σαρώνω την δεύτερη σελίδα πάλη, την ολοκληρώνει σωστα, όμως όταν πατάω δημιουργία PDF και αυτό το σώζει, αλλά δυστηχώς όταν πάω να το ανοίξω δεν το ανοίγει. Βγάζει σφάλμα φορματ αρχείου. Δεν θυμάμαι το μήνυμα γιατί τον εκτυπωτή μου τον έχω στο γραφείο μου. Αλλά το αρχείο που μου αποθήκευσε είναι σε μέγεθος 0 bytes.

Όλο αυτό το πράγμα, γιατί συμβαίνει; Το απεγκατέστησα και το ξανά εγκατέστησα και πάλη το ίδιο σφάλμα. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;

Το PC που έχω είναι Windows 10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις δει αυτά;

https://community.usa.canon.com/t5/Printer-Multifunction-Support/error-message-Code-9-244-3/td-p/149161
https://community.usa.canon.com/t5/Office-Printers/Canon-MF-Scan-Utility-code-11-244-0/td-p/306651

ακόμα δες αν μπορείς να κάνεις scan αν συνδέσεις το PC με USB ή αν σκαναρεις με smartphone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...