p_under Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Χαίρεται έχω το netgear d7000 και σύνδεση cosmote vdsl50, μέχρι εχθές που έκανα ένα hard reset όλα δούλευαν σωστά, σήμερα όμως δεν μπορώ να το σετάρω με τίποτα για να συνδεθεί. στην καρτέλα internet setup είμαι έτσι, θυμάμαι όμως ότι στο πεδίο service name πρέπει να μπει κάτι, έχω δοκιμάσει τους dns του ote αλλά δεν μπορώ να κάνω connect. Τι βάζω εκεί?
p_under Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) edit διορθώθηκε το πρόβλημα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από p_under
p_under Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, poulinos είπε vlan id 835 στο vdsl Είχα στραβωθεί και δεν το έβλεπα αυτό, νόμιζα ότι ήταν ρύθμιση για το priority. Το οποίο τι ακριβώς μπορεί να κάνει;
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 On 25/10/2020 at 18:33, p_under said: Είχα στραβωθεί και δεν το έβλεπα αυτό, νόμιζα ότι ήταν ρύθμιση για το priority. Το οποίο τι ακριβώς μπορεί να κάνει; το vlan id ειναι must στο vdsl αλλιως δεν θα παρεις ip. ειναι οτι ηταν το vpi 8 vci 35 στο adsl.η τηλεφωνια πχ μπορει να ειναι vlan id 836 κτλ. σε καποιες συσκευες υπαρχει και priority για το vlan.
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, poulinos είπε σε καποιες συσκευες υπαρχει και priority για το vlan. Το priority τι κάνει;
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 6 hours ago, p_under said: Το priority τι κάνει; προτεραιοτητες στα vlan.διαφορετικο απο το qos που συνηθως χρησιμοποιει ο κοσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα