Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Το Home app φυσικα δεν υπάρχει.

Αλλά συνδέεσαι με όλες τις συσκευες

Screenshot_20201023_190546.jpg.725374a52866125efa184273b886d962.jpg

Τώρα βεβαια εγώ το βαρέθηκα το Chromecast. Είχα 3. Ηδη το ένα αντικατασταθηκε με Roku και ήταν σούπερ αγορά. Στα ίδια περίπου χρήματα (και λιγότερα ίσως) και πολύ καλύτερο. Το ότι έχεις τηλεκοντρόλ και δεν ψάχνεις το κινητό επίσης μεγάλο πλεονέκτημα.

Mα δεν ειναι απαραιτητο να εχεις αγορασει συσκευη chromecast. Μπορει πολυ απλα να υποστηριζει το πρωτοκολλο η τηλεοραση σου. Χωρια που ακομα και  με roku κλπ δεν ειναι οτι καλυτερο το να προσπαθεις να γραψεις(με το onboard πληκτρολογιο ) στο youtube το τι θελεις να δεις και ετσι το chromecast πρωτοκολλο ειναι πολυ πιο αμεσο.

7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Βαρεθηκα την διαμάχη όμως.

Έχετε κολλήσει και δικαίωμα σας. Απλά δεν είναι απαραίτητα όλοι κολλημένοι. Ούτε όλοι αγχώνονται μην δεν δουν ένα notification αμέσως. Κάποιοι χρησιμοποιούν το κινητό φυσιολογικα

Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Επειδη εγραψες κατι που δεν ισχυει, εχεις κολλησει και εχεις σκαρφιστει καθε ειδους "δικαιολογια".

5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα. Βαρεμαρα αλλαγης υπαρχει. Δεν αναφερθηκε καπου κατι που δεν μπορει να γινει αλλιως. Απλα καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν.

• Thanks 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπικα δεν έχω αγοράσει τίποτε από το Google store αλλά και από το Apple store ελάχιστα πράγματα έχω αγοράσει. Και η μεγάλη πλειοψηφία δεν έχει αγοράσει.

Κάθε αλλαγή και δύσκολη. Κάποιοι δεν μπορουν να κάνουν χωρίς Google. Κάποιοι μπορούν. Την καταστροφολογια και την απαξίωση δεν δέχομαι. Όχι την πραγματικότητα.

Παντως μετά μην κράζετε την Google που εκμεταλευεται τα πάντα και πουλάει τα πάντα και παρακολουθεί και καταγραφεί τα πάντα.

Αφού τελικά σας αρέσει και το γουστάρετε και δεν μπορείτε χωρίς αυτό....

Αν η μεγαλη πλειοψηφια δεν ειχε αγορασει τιποτα απο Google και App Store,τοτε θα βλεπαμε τα εσοδα καθε χρονο να ηταν πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που ειναι.

Αρα δεν παιζει αυτο που περιγραφεις.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θες να πεις.

Τωρα μου παρουσιαζεις την huawei ως τον σωτηρα/ανταγωνισμο στην Google,την ιδια στιγμη που μεχρι και περυσι ειχε και αυτη Play Store,και αν του χρονου αποσυρθει το Ban,μαντεψε.....Θα ξαναβαλει Play Store.

Αρα με λιγα λογια,απολυτως κατανοητο το γιατι εχει φαει μαυρο απο Ευρωπη η Huawei.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2020 στις 9:43 ΜΜ, Partet είπε

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάει κάποιος σήμερα σε κάποιο από την σειρά της Huawei, λόγω του ότι έχει περάσει καιρός πιστεύω θα έχουν μπει αρκετές εφαρμογές έτσι ώστε να αξίζει να πας σε κάποιο κινητό της Huawei χωρίς Google services, κάποιος που το έχει ή ξέρει αν μπορεί να μου πει...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Γρήγορη απάντηση Ναι. Οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές, ειδικά στα μεταχειρισμένα, γιατι δεν έχουν Google Services. Υπο άλλες συνθήκες θα ήθελες κανα δυο κατοστάρικα έξτρα για να το πάρεις.

Όχι-και-τόσο-γρήγορη-απάντηση: ΠΟΣΟ δεσμευμένος είσαι στα Google Services; Χρησιμοποιείς Google Photos; Chromecast; Τα Maps σε μεγάλη συχνότητα; Έχει θέμα να χάνεις ειδοποιήσεις απο κάποιες εφαρμογές; Υπάρχει περίπτωση μια χαμένη ειδοποίηση να είναι χαμένα λεφτά; Αν σε έστω ένα απο αυτά η απάντηση είναι ναι, πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Ειναι ΠΟΛΥ καλά κινητά, στα περισσότερα έχουν πλέον εναλλακτικές, ΑΛΛΑ:

• Οι εναλλακτικές δεν είναι πάντα στο επίπεδο των εφαρμογών που είσαι αναγκασμένος να αφήσεις.
  • ΔΕΝ υπάρχουν για ΟΛΑ εναλλακτικές. To Photos και το Chromecast τα πιο τρανταχτά, ανάλογα τη χρήση σου μπορεί να βρείς και άλλα. Εγώ π.χ είχα θέμα λόγω του Chrome, γιατι έχω αποθηκευμένους 100αδες κωδικούς, ήταν φασαρία. Το έκανα μεν, αλλα δεν ηταν και η καλύτερη εμπειρία.

Αν δε σε πειράζουν αυτά για αντάλλαγμα μια εξαιρετική συσκευή σε πολύ καλή τιμή πλέον, προχώρα.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Άπειρο αριθμό αλλά συμπιεσμένες. Όχι στην κανονική τους ανάλυση.

Εγω έχω και στην Google και στην Apple επιπλέον πακέτα για τα Data μου πάντως.

Τα cloud σου δηλαδή δεν τα βλέπεις από παντού?

Βαρεθηκα την διαμάχη όμως.

Έχετε κολλήσει και δικαίωμα σας. Απλά δεν είναι απαραίτητα όλοι κολλημένοι. Ούτε όλοι αγχώνονται μην δεν δουν ένα notification αμέσως. Κάποιοι χρησιμοποιούν το κινητό φυσιολογικα

Αλήθεια τώρα;  από πότε το φυσιολογικα ειναι με λειψες δυνατότητες;  το φυσιολογικό  είναι να μην σου έρχονται ειδοποιήσεις; 

Επίσης ρώτησα να μου πεις μια εφαρμογή εκτός Google photos που να τη βάλω στο κινητό και να κάνει αυτόματα back up όλες τις φωτογραφίες που τραβάω ΔΩΡΕΆΝ και να σου δίνει απεριόριστο χώρο και να μπορώ μετά να έχω πρόσβαση από όλες τις συσκευές μου.

Δημοσ.

Πάντως εγώ που έκανα το ερώτημα, δεν χρησιμοποιώ ούτε Google photos ούτε Chromecast για να είναι απαγορευτικό να πάω σε συσκευή χωρίς Google services.

Το χρησιμοποιώ το κινητό για browsing πάρα πολύ, τράπεζες, διάφορες εφαρμογές για νέα και για φωτογραφίες (περιμένω και παιδάκι και θα ήθελα να το βγάζω ωραίες φωτογραφίες!!) θα ήθελα να έχει καλή οθόνη και καλή μπαταρία.

Έκανα ένα Search και είδα λίγα πράγματα να λείπουν από το Huawei app store από αυτές που χρησιμοποιώ. Τώρα για το YouTube (που με έχει κουράσει με τις τόσες διαφημίσεις) υπάρχει καλή εναλλακτική, συνδεσιμότητα με smart TV, πολύ υλικό και τέτοια; Για το Google maps;

Και παμε στο άλλο θεμα, σε αυτά τα χρήματα που θα δόσεις για αυτό το κινητό χωρίς Google services, υπάρχει κάποιο το οποίο να είναι εξίσου με τόσο καλά specs; Έχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Partet είπε

Μα τα notifications τι πρόβλημα συναντάτε;

Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το Firebase API για την αποστολή των Push Notifications στο τηλέφωνο, το οποίο είναι μέρος των Google Services, οπότε υπάρχουν εφαρμογές που δεν στέλνουν ειδοποιήσεις καθόλου στα κινητά που δεν τα έχουν.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, papp0us είπε

Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το Firebase API για την αποστολή των Push Notifications στο τηλέφωνο, το οποίο είναι μέρος των Google Services, οπότε υπάρχουν εφαρμογές που δεν στέλνουν ειδοποιήσεις καθόλου στα κινητά που δεν τα έχουν.

Ποιες γνωστές εφαρμογές χρησιμοποιούν το firebase API? Όντως είναι ένα πρόβλημα να μην χτυπάνε τα notifications. Χρειάζεται να μπεις στην εφαρμογή για να δεις τι έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...