haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα. Βαρεμαρα αλλαγης υπαρχει. Δεν αναφερθηκε καπου κατι που δεν μπορει να γινει αλλιως. Απλα καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν. Δικαιωμα τους. Android auto μπορω να εχω για να συνδεω το κινητο μου με mirroring στο αυτοκινητο; Εταιρικες εφαρμογες (company portal κλπ) μπορω να βαλω που μετα μαλιστα αλλαζουν το security policy της συσκευης και δεν επιτρεπουν να μπει καμια εφαρμογη μεσω sideload λογω ασφαλειας; Ή θα παμε μετα στο IT department της εταιρειας που δουλευουμε και θα τους λεμε δεν μπορω να δω τα εταιρικα εμαιλ γιατι εχω huawei; Google photos με native και σωστη χρηση δουλευει για να γινονται αμεσα back up οι φωτογραφιες και αν τις μοιραζεις πανευκολα σε αλλους και αν τις βλεπεις και απο το ipad σου; Chromecast για να βλεπω στην τηλεοραση δουλευει; Ελπιζω αυτο τουλαχιστον να δουλευει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από haHa 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, haHa είπε Chromecast για να βλεπω στην τηλεοραση δουλευει; Ελπιζω αυτο τουλαχιστον να δουλευει. Ιδια γουστα εχουμε. Ισως τα καλυτερα 40 ευρω που εδωσα ποτε.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα. Βαρεμαρα αλλαγης υπαρχει. Δεν αναφερθηκε καπου κατι που δεν μπορει να γινει αλλιως. Απλα καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν. Δικαιωμα τους. Το ιδιο κανω και εγω. Δεν θελω να φυγω απο το iPhone και εχω αναγκαστικα και Android (απο την δουλεια). Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εμαθα να βολευομαι και με το Android μια χαρα. Οποτε επιλογη υπαρχει και με τα Huawei χωρις google services. Ο καθενας επιλεγει με τα δικα του κριτηρια. Ενημερωστε αλλα μην προκαταβαλετε την επιλογη κανενος. Το καταλαβαινεις οτι με το να παει καποιος σε Huawei,περαν απο τις οποιες ελλειψεις σε εφαρμογες,στην ουσια δεν εχει προσβαση σε οτι εχει αγορασει απο το Google Store? Και δεν ειναι μονο αυτο,αλλα οτι αγορες κανει στο store της Huawei,παλι θα μεινουν μονο σε αυτο. Μακαρι να ηταν ο κυριος λογος η βαρεμαρα αλλαγης. Τωρα αν καποιος δεν εχει αγορασει σχεδον τιποτα απο Google Store και δεν εχει επισης σκοπο να αγορασει σχεδον τιποτα απο το store της Huawei και τον καλυπτουν οι εφαρμογες που υπαρχουν σε αυτο αυτη την στιγμη,τοτε ναι ας παει σε αυτο. Αλλα ποσοι ειναι αυτοι στην πραξη που καλυπτονται απο αυτο?Μαλλον λιγοι,εξου και οι χαμηλοτερες πωλησεις των Huawei κινητων σε ολη την Ευρωπη μετα το ban. 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, haHa είπε Android auto μπορω να εχω για να συνδεω το κινητο μου με mirroring στο αυτοκινητο; Εταιρικες εφαρμογες (company portal κλπ) μπορω να βαλω που μετα μαλιστα αλλαζουν το security policy της συσκευης και δεν επιτρεπουν να μπει καμια εφαρμογη μεσω sideload λογω ασφαλειας; Ή θα παμε μετα στο IT department της εταιρειας που δουλευουμε και θα τους λεμε δεν μπορω να δω τα εταιρικα εμαιλ γιατι εχω huawei; Google photos με native και σωστη χρηση δουλευει για να γινονται αμεσα back up οι φωτογραφιες και αν τις μοιραζεις πανευκολα σε αλλους και αν τις βλεπεις και απο το ipad σου; Chromecast για να βλεπω στην τηλεοραση δουλευει; Ελπιζω αυτο τουλαχιστον να δουλευει. Android auto όχι δεν θα έχεις αλλα αυτοκίνητο με Android έχουν αυτή την στιγμή ελάχιστοι. Εάν έχεις εταιρικές εφαρμογές τότε καλά κάνεις και ψάχνεις κινητό με Google εάν αυτές το απαιτούν. Αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και εταιρικο κινητό. Google photos άμεσα δεν θα έχεις αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές για photo και data που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το Chromecast παίζει με πολλές και διάφορες εφαρμογές.
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Android auto όχι δεν θα έχεις αλλα αυτοκίνητο με Android έχουν αυτή την στιγμή ελάχιστοι. Εάν έχεις εταιρικές εφαρμογές τότε καλά κάνεις και ψάχνεις κινητό με Google εάν αυτές το απαιτούν. Αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και εταιρικο κινητό. Google photos άμεσα δεν θα έχεις αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές για photo και data που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ηδη λοιπον βρεθηκαν 3 πραγματα που δεν μπορουν να γινουν. 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα. Βαρεμαρα αλλαγης υπαρχει. Δεν αναφερθηκε καπου κατι που δεν μπορει να γινει αλλιως. Απλα καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν. 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το καταλαβαινεις οτι με το να παει καποιος σε Huawei,περαν απο τις οποιες ελλειψεις σε εφαρμογες,στην ουσια δεν εχει προσβαση σε οτι εχει αγορασει απο το Google Store? Και δεν ειναι μονο αυτο,αλλα οτι αγορες κανει στο store της Huawei,παλι θα μεινουν μονο σε αυτο. Μακαρι να ηταν ο κυριος λογος η βαρεμαρα αλλαγης. Τωρα αν καποιος δεν εχει αγορασει σχεδον τιποτα απο Google Store και δεν εχει επισης σκοπο να αγορασει σχεδον τιποτα απο το store της Huawei και τον καλυπτουν οι εφαρμογες που υπαρχουν σε αυτο αυτη την στιγμη,τοτε ναι ας παει σε αυτο. Αλλα ποσοι ειναι αυτοι στην πραξη που καλυπτονται απο αυτο?Μαλλον λιγοι,εξου και οι χαμηλοτερες πωλησεις των Huawei κινητων σε ολη την Ευρωπη μετα το ban. Προσωπικα δεν έχω αγοράσει τίποτε από το Google store αλλά και από το Apple store ελάχιστα πράγματα έχω αγοράσει. Και η μεγάλη πλειοψηφία δεν έχει αγοράσει. Κάθε αλλαγή και δύσκολη. Κάποιοι δεν μπορουν να κάνουν χωρίς Google. Κάποιοι μπορούν. Την καταστροφολογια και την απαξίωση δεν δέχομαι. Όχι την πραγματικότητα. Παντως μετά μην κράζετε την Google που εκμεταλευεται τα πάντα και πουλάει τα πάντα και παρακολουθεί και καταγραφεί τα πάντα. Αφού τελικά σας αρέσει και το γουστάρετε και δεν μπορείτε χωρίς αυτό.... Δεν είναι διαμάχη. Απλά προσωπική άποψη από κάποιον θα έλεγα ουδέτερο. Το iOS δεν το αλλάζω. Το Android το ανέχομαι μιας και υπάρχει και αυτό στα χέρια μου.
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Το Chromecast παίζει με πολλές και διάφορες εφαρμογές. Καλο αυτο. Ειναι κανονικο chromecast; Μπορω δηλαδη να ανοιξω το netflix απο το κινητο και να στειλω στην tv την εικονα;
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, haHa είπε Ηδη λοιπον βρεθηκαν 3 πραγματα που δεν μπορουν να γινουν. Τα οποία 2 αφορούν το 0.00001%....!!!!
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Τα οποία 2 αφορούν το 0.00001%....!!!! Αυτη ειναι δικια σου αστηριχτη εικασια. Οπως και να εχει, δεν ισχυει αυτο που εγραψες αρχικα.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, haHa είπε Καλο αυτο. Ειναι κανονικο chromecast; Μπορω δηλαδη να ανοιξω το netflix απο το κινητο και να στειλω στην tv την εικονα; Ναι. Εάν κοιτάξεις θα βρεις και δεκάδες τέτοιες εφαρμογές μέσα στο Google Play Store. Μόλις τώρα, haHa είπε Αυτη ειναι δικια σου αστηριχτη εικασια. Οπως και να εχει, δεν ισχυει αυτο που εγραψες αρχικα. Για πες μου τις πωλήσεις αυτοκινήτων με Android στην Ελλάδα λοιπόν εσύ που γνωρίζεις...
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ναι. Εάν κοιτάξεις θα βρεις και δεκάδες τέτοιες εφαρμογές μέσα στο Google Play Store. Mε μπερδεψες με το google play store. Ρωταω αν υποστηριζεται το πρωτοκολλο chromecast στα τελευταια κινητα huawei . 23 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Για πες μου τις πωλήσεις αυτοκινήτων με Android στην Ελλάδα λοιπόν εσύ που γνωρίζεις... Ξερω οτι ακομα και φθηνα, μικρα αυτοκινητα οπως το Kia Rio ερχονται με στανταρ android auto στην βασικη της εκδοση εδω και 3+ χρονια: https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Odhgoyme-to-neo-Kia-Rio_141992_26536.asp To ιδιο ισχυει και για την μεσαια εκδοση hyundai i20, vw polo κλπ. Και αυτα ειναι παραδειγματα απο απλα, φθηνα αυτοκινητα της μικρης κατηγοριας. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από haHa
koutsis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Android auto όχι δεν θα έχεις αλλα αυτοκίνητο με Android έχουν αυτή την στιγμή ελάχιστοι. Εάν έχεις εταιρικές εφαρμογές τότε καλά κάνεις και ψάχνεις κινητό με Google εάν αυτές το απαιτούν. Αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και εταιρικο κινητό. Google photos άμεσα δεν θα έχεις αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές για photo και data που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το Chromecast παίζει με πολλές και διάφορες εφαρμογές. Πες μου μια εφαρμογή εκτός Google photos που να μπορείς να κάνεις upload άπειρο αριθμό φωτογραφιών εντελώς δωρεάν, γιατί εγώ δεν ξέρω καμία!
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, haHa είπε Mε μπερδεψες με το google play store. Ρωταω αν υποστηριζεται το πρωτοκολλο chromecast στα τελευταια κινητα huawei . Το Home app φυσικα δεν υπάρχει. Αλλά συνδέεσαι με όλες τις συσκευες Τώρα βεβαια εγώ το βαρέθηκα το Chromecast. Είχα 3. Ηδη το ένα αντικατασταθηκε με Roku και ήταν σούπερ αγορά. Στα ίδια περίπου χρήματα (και λιγότερα ίσως) και πολύ καλύτερο. Το ότι έχεις τηλεκοντρόλ και δεν ψάχνεις το κινητό επίσης μεγάλο πλεονέκτημα.
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Πες μου μια εφαρμογή εκτός Google photos που να μπορείς να κάνεις upload άπειρο αριθμό φωτογραφιών εντελώς δωρεάν, γιατί εγώ δεν ξέρω καμία! Και να μπορεις μαλιστα να τις δεις σε συσκευη με αλλο λογισμικο, πχ στο ipad εκτος απο το android smartphone σου. 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Πες μου μια εφαρμογή εκτός Google photos που να μπορείς να κάνεις upload άπειρο αριθμό φωτογραφιών εντελώς δωρεάν, γιατί εγώ δεν ξέρω καμία! Άπειρο αριθμό αλλά συμπιεσμένες. Όχι στην κανονική τους ανάλυση. Εγω έχω και στην Google και στην Apple επιπλέον πακέτα για τα Data μου πάντως. Τα cloud σου δηλαδή δεν τα βλέπεις από παντού? Βαρεθηκα την διαμάχη όμως. Έχετε κολλήσει και δικαίωμα σας. Απλά δεν είναι απαραίτητα όλοι κολλημένοι. Ούτε όλοι αγχώνονται μην δεν δουν ένα notification αμέσως. Κάποιοι χρησιμοποιούν το κινητό φυσιολογικα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα