Partet Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάει κάποιος σήμερα σε κάποιο από την σειρά της Huawei, λόγω του ότι έχει περάσει καιρός πιστεύω θα έχουν μπει αρκετές εφαρμογές έτσι ώστε να αξίζει να πας σε κάποιο κινητό της Huawei χωρίς Google services, κάποιος που το έχει ή ξέρει αν μπορεί να μου πει... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Macosj Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Partet είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάει κάποιος σήμερα σε κάποιο από την σειρά της Huawei, λόγω του ότι έχει περάσει καιρός πιστεύω θα έχουν μπει αρκετές εφαρμογές έτσι ώστε να αξίζει να πας σε κάποιο κινητό της Huawei χωρίς Google services, κάποιος που το έχει ή ξέρει αν μπορεί να μου πει... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Σε αυτές τις τιμές δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα. Το store καλύπτει τις ανάγκες σου αν και καλό είναι να έχεις και άλλα store για να κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή. Τα services δεν είναι πρόβλημα, τουναντίον το κινητό είναι ακόμα πιο γρήγορο χωρίς αυτά τα trash 1
Partet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Εγώ είμαι ανάμεσα σε Huawei P40 PRO και mate 30 pro, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους τώρα και μου φαίνονται, βάση χαρακτηριστικών, πολύ καλά κινητά. Να πάω άφοβα σε κάποιο;
koutsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Partet είπε Εγώ είμαι ανάμεσα σε Huawei P40 PRO και mate 30 pro, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους τώρα και μου φαίνονται, βάση χαρακτηριστικών, πολύ καλά κινητά. Να πάω άφοβα σε κάποιο; Φίλε μου μην ακούς τι λέει ο καθένας! Αν στην καθημερινότητα σου χρησιμοποιείς Google services μην πας σε κινητό χωρίς αυτά γιατί τζάμπα θα βάλεις μπελά στο κεφάλι σου! Υπάρχουν τόσα κινητά να διαλέξεις... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δεν θελω να διαφωνησω με οσους λενε οτι τα κινητα χωρις google services ειναι λιγο <<μπερδεμα>>, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: αν παρω εγω τωρα ενα Huawei που δεν εχει google services τι ειναι αυτο που θα με δυσκολεψει? δεν θα βλεπω youtube? δεν θα εχω το gmail? δεν θα εχω google maps? ισως το σκεφτομαι λιγο απλοικα και δεν εχω καταλαβει κατι.
koutsis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Makatsoras είπε Δεν θελω να διαφωνησω με οσους λενε οτι τα κινητα χωρις google services ειναι λιγο <<μπερδεμα>>, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: αν παρω εγω τωρα ενα Huawei που δεν εχει google services τι ειναι αυτο που θα με δυσκολεψει? δεν θα βλεπω youtube? δεν θα εχω το gmail? δεν θα εχω google maps? ισως το σκεφτομαι λιγο απλοικα και δεν εχω καταλαβει κατι. Ναι, δεν θα έχεις τίποτα από αυτά χωρίς να καταφηγεις σε αλχημειες που δεν ξέρεις αν θα δουλεύουν και σε 1 μήνα!
Partet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Νταξει YouTube θα βλέπεις από browser, Gmail θα έχεις από μια άλλη εφαρμογή, τώρα με το Google maps δεν ξέρω, νομίζω έχει και η Huawei μια εφαρμογή. Κάποιος που το έχει, ταλαιπωρείται στην καθημερινότητα του; Τι του λείπει πιο πολύ;
gordonas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Partet είπε Νταξει YouTube θα βλέπεις από browser, Gmail θα έχεις από μια άλλη εφαρμογή, τώρα με το Google maps δεν ξέρω, νομίζω έχει και η Huawei μια εφαρμογή. Κάποιος που το έχει, ταλαιπωρείται στην καθημερινότητα του; Τι του λείπει πιο πολύ; Με αυτά που γράφεις, ναι πρόκειται για ταλαιπωρία. Ίσως κάποιος μεταξύ 20-30 και έχει χρόνο για σκότωμα, να έχει όρεξη να κάθεται να ασχολείται για να κάνει όλα αυτά που αναφέρεις "πλάγια". Εγώ που δεν έχω χρόνο για να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια "περιττά" δεν πρόκειται να αγοράσω Huawei που δεν έχει google app store. Έχω γνώσεις να κάνω ότι πλάγιο χρειάζεται για να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές της Google χωρίς play store. Για ποιο λόγο να το κάνω όμως; Θα πάρω ένα άλλο κινητό που θα είναι το ίδιο καλό και δεν θα έχω και αυτό τον "μπελά" στο κεφάλι μου. Μετά από δύο κινητά Huawei (Nova και P20 Lite) κουνάω μαντήλι. Πάμε για άλλη εταιρεία. 1
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ακούω συνέχεια για Google services και ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά. Ή αλήθεια είναι ότι μπορείς. Ποιος πραγματικά δεν μπορεί? Οι πιτσιρικάδες που ασχολούνται όλη μέρα με το κινητό και εάν χάσουν μερικά λεπτά μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή δεν μπορούν να ζήσουν και τρελενονται. Αυτοί οι ίδιοι θεωρούν λόγους απόρριψης μιας εξαιρετικής κατά τα αλλα συσκευής (οποιασδήποτε εταιρείας) γιατί δεν έχει notification led (Πχ για εμένα εντελώς αδιάφορο έως και ενοχλητικό feature). Αυτοί επίσης αλλάζουν συσκευή κατά κανόνα κάθε 6-12 μήνες. Οπότε η επιλογή δεν αφορά long term χρήση. Και τι ακριβως σας λείπει? Google maps? Μια χαρα ειναι τα Here WeGo. Τα χρησιμοποιώ. Τράπεζες? Έχουν ήδη μπει όλες. YouTube? Καλύτερες επιλογές και χωρίς διαφημίσεις. Viber? Εκεί είναι. Οκ. Θα δεχτώ ότι δεν μπορούν κάποιοι να ζήσουν χωρις Google. Δικαίωμα τους. Να μας πουν όμως συγκεκριμένα τι τους λείπει για να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι εάν αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Το λέω έχοντας και Huawei και Xiaomi και iPhone και χρησιμοποιώντας το Huawei App. Με όλο τον σεβασμό απλά σιχαίνομαι τις γενικότητες και της αοριστικολογιες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Και θα κανω και την ερωτηση του 1 εκ. Η Apple που δεν εχει google services πως τα καταφερνει***? καπως ετσι θα τα καταφερει και η Huawei αν εχει χρονο και μπορεσει να δειξει στον κοσμο οτι γινεται και αλλιως. *** με τον κινδυνο παντα να μην εχω καταλαβει κατι καλα.
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Εγώ δεν θα αγόραζα ούτε για αστείο κινητό χωρίς google το έκανα μία φορά χτυπούσα το κεφάλι μου και τέλος. Προσωπική μου άποψη πάντα.
koutsis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Makatsoras είπε Και θα κανω και την ερωτηση του 1 εκ. Η Apple που δεν εχει google services πως τα καταφερνει***? καπως ετσι θα τα καταφερει και η Huawei αν εχει χρονο και μπορεσει να δειξει στον κοσμο οτι γινεται και αλλιως. *** με τον κινδυνο παντα να μην εχω καταλαβει κατι καλα. Όντως μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά. Η Apple έχει Google services και όλες τις εφαρμογές της Google στο app store! Δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα android κινητό με Google services. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από koutsis
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, koutsis είπε Η Apple έχει Google services και όλες τις εφαρμογές της Google στο app store! Δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα android κινητό με Google services. Σωστα σκεφτηκα οτι δεν εχω καταλαβει κατι καλα. Αρα για την Huawei μιλαμε για κατι αλλο τελειως διαφορετικο. Απο την αλλη, οποιοι εχουνε iphone μπορουνε να δουνε πως ειναι χωρις google services , δεδομενου του οτι μπορουνε να χρησιμοποιησουνε τις εφαρμογες της apple και οχι της google. (τωρα μπερδευτηκα εντελως)
koutsis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ακούω συνέχεια για Google services και ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά. Ή αλήθεια είναι ότι μπορείς. Ποιος πραγματικά δεν μπορεί? Οι πιτσιρικάδες που ασχολούνται όλη μέρα με το κινητό και εάν χάσουν μερικά λεπτά μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή δεν μπορούν να ζήσουν και τρελενονται. Αυτοί οι ίδιοι θεωρούν λόγους απόρριψης μιας εξαιρετικής κατά τα αλλα συσκευής (οποιασδήποτε εταιρείας) γιατί δεν έχει notification led (Πχ για εμένα εντελώς αδιάφορο έως και ενοχλητικό feature). Αυτοί επίσης αλλάζουν συσκευή κατά κανόνα κάθε 6-12 μήνες. Οπότε η επιλογή δεν αφορά long term χρήση. Και τι ακριβως σας λείπει? Google maps? Μια χαρα ειναι τα Here WeGo. Τα χρησιμοποιώ. Τράπεζες? Έχουν ήδη μπει όλες. YouTube? Καλύτερες επιλογές και χωρίς διαφημίσεις. Viber? Εκεί είναι. Οκ. Θα δεχτώ ότι δεν μπορούν κάποιοι να ζήσουν χωρις Google. Δικαίωμα τους. Να μας πουν όμως συγκεκριμένα τι τους λείπει για να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι εάν αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Το λέω έχοντας και Huawei και Xiaomi και iPhone και χρησιμοποιώντας το Huawei App. Με όλο τον σεβασμό απλά σιχαίνομαι τις γενικότητες και της αοριστικολογιες. Φίλε μου τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές ούτε να βάζει εφαρμογές και services δια της πλαγιας οδού! Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ τα YouTube, Google maps, Google photos, Google drive, Google calendar κτλ. και όχι άλλες εφαρμογές που κάνουν παρόμοια δουλειά και δεν θέλω να βλέπω οδηγούς στο YouTube για το πως θα βάλω Google services σε Huawei και να μην δουλεύουν! Ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και πρέπει να κάνει επιλογές με βάση αυτές... 7 λεπτά πριν, Makatsoras είπε Σωστα σκεφτηκα οτι δεν εχω καταλαβει κατι καλα. Αρα για την Huawei μιλαμε για κατι αλλο τελειως διαφορετικο. Απο την αλλη, οποιοι εχουνε iphone μπορουνε να δουνε πως ειναι χωρις google services , δεδομενου του οτι μπορουνε να χρησιμοποιησουνε τις εφαρμογες της apple και οχι της google. (τωρα μπερδευτηκα εντελως) Ναι, αν θέλει κάποιος δεν χρησιμοποιεί της εφαρμογές της Google, δεν είναι υποχρεωτικό. Αλλά το 90% των χρηστών τις χρησιμοποιεί! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από koutsis
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές ούτε να βάζει εφαρμογές και services δια της πλαγιας οδού! Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ τα YouTube, Google maps, Google photos, Google drive, Google calendar κτλ. και όχι άλλες εφαρμογές που κάνουν παρόμοια δουλειά και δεν θέλω να βλέπω οδηγούς στο YouTube για το πως θα βάλω Google services σε Huawei και να μην δουλεύουν! Ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και πρέπει να κάνει επιλογές με βάση αυτές... Ναι, αν θέλει κάποιος δεν χρησιμοποιεί της εφαρμογές της Google, δεν είναι υποχρεωτικό. Αλλά το 90% των χρηστών τις χρησιμοποιεί! Ειναι διαφορετικο το "το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τρίτες εφαρμογές ούτε να βάζει εφαρμογές και services δια της πλαγιας οδού!" και διαφορετικο το οτι χωρις google services δεν μπορεις να κανεις τα πραγματα που εκανες μεχρι σημερα με την ιδια αποτελεσματικοτητα. Το οτι δεν θελει να χρησιμοποιησει τριτες εφαρμογες δεν το ξερεις οποτε αστο στην ακρη. Δεν θελει να μην μπορει να κανει την δουλεια του. Αυτο ισχυει. - Ειναι διαφορετικο το "90% των χρηστων τις χρησιμοποιει" και διαφορετικο το εαν θελει ή δεν θελει να δοκιμασει και κατι αλλο. - Οπως ακριβως λες "Ναι, αν θέλει κάποιος δεν χρησιμοποιεί της εφαρμογές της Google, δεν είναι υποχρεωτικό." και κανει μια χαρα την δουλεια του. Αυτη ειναι η αληθεια. - Οποτε για να κλεισω. Η αληθεια ειναι οτι μια χαρα κανει καποιος την δουλεια του και χωρις google services αρκει να ειναι διατεθημενος να δοκιμασει και αλλες εφαρμογες που ειναι μαλιστα εξλισου καλες και καποιες καλύτερες μαλιστα. Εαν λοιπον θελει να παρει ενα Huawei εξαιρετικο κατα τα αλλα στο συνολο (και καπως φθηνοτερο λογω της συγκυριας μαλιστα) κανοντας μια μικρη αλλαγη σε καποιες απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιεί μπορει καλλιστα να το κανει με τον καλυτερο τροπο χωρις να αντιμετωπισει προβληματα. Μην ξεχναμε οτι οι ιδιες εφαρμογες δεν ειναι στην πλειονοτητα τους ιδιοκτησια google. Απλα βρισκονται στο store. Οι ιδιες εφαρμογες είτε ηδη βρισκονται ειτε θα βρισκονται συντομα και στο Huawei store. Τελικο συμπερασμα. Δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα. Βαρεμαρα αλλαγης υπαρχει. Δεν αναφερθηκε καπου κατι που δεν μπορει να γινει αλλιως. Απλα καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν. Δικαιωμα τους. Το ιδιο κανω και εγω. Δεν θελω να φυγω απο το iPhone και εχω αναγκαστικα και Android (απο την δουλεια). Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εμαθα να βολευομαι και με το Android μια χαρα. Οποτε επιλογη υπαρχει και με τα Huawei χωρις google services. Ο καθενας επιλεγει με τα δικα του κριτηρια. Ενημερωστε αλλα μην προκαταβαλετε την επιλογη κανενος. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα