Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας μενω στον πυργο Ηλείας όπου έχουν μπει οπτικές ίνες από τον Μάιο του 2020 αυτές τις μέρες αναρωτήθηκα εάν μπορώ νά βάλω wind 50 mps μιας και έχω 24 mps πήρα τηλέφωνο την wind και ρώτησα εάν υπάρχει διαθεσιμοτητα για την πολυκατοικια μου για 50 mps και μου είπαν όχι όμως τους είπα ότι οι οπτικές ίνες έχουν μπει απο το Μάιο και γιατί δεν υπαρχει διαθεσιμότητα και μου είπαν ότι μάλλον οι οπτικές ίνες δεν έχουν συνδεθεί με τις καμπίνες vdsl δηλαδή θα αργήσει να γίνει αυτό ;;; κανα μηνα;; επιπλέον ο γείτονας μου έχει με cosmote οπτικές ίνες ποσο χρόνο θα κάνουν να τις συνδέσουν με τις καμπίνες;;;;;; θα είμαι ευγνώμων αν απαντησετε
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 αφού πήρες και ρώτησες ήδη την Wind τι νομίζεις θα μάθεις περισσότερο από ένα οποιονδήποτε μέλος του insomnia; αν θες Wind όοοοταν αποφασίσει η Wind. Αλλιώς αλλάζεις σύνδεση σε Cosmote και κάνεις άμεσα αίτηση. 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ναι αλλά από εμπειρία κάποιο υ μέσο χρόνο συνδεσησ οδικών ινών με καμπίνες ποσο είναι 1 μήνα ;;
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, greekfragma είπε αφού πήρες και ρώτησες ήδη την Wind τι νομίζεις θα μάθεις περισσότερο από ένα οποιονδήποτε μέλος του insomnia; αν θες Wind όοοοταν αποφασίσει η Wind. Αλλιώς αλλάζεις σύνδεση σε Cosmote και κάνεις άμεσα αίτηση. Μπορείς να απαντήσεις ;; Σε αυτό που εγραψα
greekfragma Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 δεν υπάρχει μέσος χρόνος σύνδεσης. είναι πότε θα μαζευτούν αρκετές αιτήσεις σύνδεσης ώστε να συμφέρει τον πάροχο να φωνάξει εργολάβο-συνεργείο να κάνει τις συνδέσεις. μπορεί 1μήνα μπορεί 6μηνο μπορεί και του χρόνου. η απάντησή μου δεν αλλάζει λοιπόν. όοοοοταν η Wind αποφασίσει οτι την συμφέρει να στείλει συνεργείο.
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Πήγα να δω σημερα για την διαθεσιμότητα του δίκτυου και τη είδα!!! Διαθέσιμες ταχυτητες για το σπίτι μου 24,100,200 πως γίνεται να είναι διαθέσιμο τα 200 mps και τα 50mps να μην είναι;;;; 50 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν υπάρχει μέσος χρόνος σύνδεσης. είναι πότε θα μαζευτούν αρκετές αιτήσεις σύνδεσης ώστε να συμφέρει τον πάροχο να φωνάξει εργολάβο-συνεργείο να κάνει τις συνδέσεις. μπορεί 1μήνα μπορεί 6μηνο μπορεί και του χρόνου. η απάντησή μου δεν αλλάζει λοιπόν. όοοοοταν η Wind αποφασίσει οτι την συμφέρει να στείλει συνεργείο.
toketog Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Γιατί θα πάρεις σύνδεση μέσω οπτικής ίνας FTTH, όπου συνεργείο θα εγκαταστήσει οπτική ίνα μέσα στο σπίτι σου. Σε FTTH οι διαθέσιμες ταχύτητες αυτή την στιγμή είναι ΜΟΝΟ 100&200 Στο VDSL όπου το internet το παίρνεις μέσω χαλκού που υπάρχει ήδη στο σπίτι σου, προσφέρονται ταχύτητες 50,100,200. Καμία σχέση όμως το FTTH με το VDSL. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες.
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Το 50 mps γιατί δεν είναι διαθέσιμο αφου έχουν μπει οπτικές ίνες ;;;
toketog Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Γιατί οι πάροχοι στην μέθοδο πρόσβασης που ονομάζεται FTTH (Fiber to the home) όπου όπως προδίδει το όνομα πρόκειται για οπτική ίνα απευθείας μέσα στο διαμέρισμα σου το ελάχιστο που πουλάνε είναι τα 100mbps Μην λέμε πάλι τα ίδια. Σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάζεις στα δόντια. Άλλοι θα έκαναν τούμπες για FTTH 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Γιατί οι πάροχοι στην μέθοδο πρόσβασης που ονομάζεται FTTH (Fiber to the home) όπου όπως προδίδει το όνομα πρόκειται για οπτική ίνα απευθείας μέσα στο διαμέρισμα σου το ελάχιστο που πουλάνε είναι τα 100mbps Μην λέμε πάλι τα ίδια. Σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάζεις στα δόντια. Άλλοι θα έκαναν τούμπες για FTTH Και με τα 50 mps τι θα γίνει; Θα αργήσει ;;;;;
pasxaliskar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Και με τα 50 mps τι θα γίνει; Θα αργήσει ;;;;; για 50 mps ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ .. δεν εχει νοημα απο το την τεχνολογια Α' (ADSL) , σε πηγανε στην Γ'(FIBER TO HOME 100-200) και να ζητας να βαλεις Β'(VDSL FTTC 50-100) , δν θα το κανουν ..η πας 100-200 η μενεις με τα ΕΩΣ 24 ADSL.. διαλεγεις επισης εαν γινανε τον μαιο (απο οτε ) τοτε σε κανα 1-2-3 χρονια θα δωσει γραμμες ο οτε στους αλλους παροχους για να προλαβει να παρει ολοι την πελατια πρωτα...!
Θοδωρής005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μου είπαν ότι μάλλον σε κανα μήνα από το κατάστημα
Tronis20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 3:41 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε Μου είπαν ότι μάλλον σε κανα μήνα από το κατάστημα Πέρα βρέχει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εδω με το ζορι καποιοι εχουμε τηλεφωνο/ADSL και λετε για οπτικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα