GlyfadaTech Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα ο αδερφος μου εχει ενα iphone 7 και ξαφνικα αρχισε να κλεινει μονο του. εκει που ηταν 100% φορτισμενο ξαφνικα ελεγε 60 μετα 70 μετα 5 τυχαια ! Πηγε σε γνωστη αλυσιδα του εβαλαν νεα μπαταρια και παλι το ιδιο ! ο πηγε πισω την ιδια μερα και του ξανα αλλαξαν μπαταρια ! καμια ιδεα ; ios 1.4.1 νομιζω ειναι το τελευταιο ! και απο 2 μαγαζια του ηταπ οτι η μητρικη ειναι οκ δεν εχει καποιο θεμα ..
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 αλλαζουν μπαταρια και δεν ελεγχουν μετα οτι το θεμα λυθηκε πριν παραδωσουν στο πελατη. πςςς...επαγγελματιες.
GlyfadaTech Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε αλλαζουν μπαταρια και δεν ελεγχουν μετα οτι το θεμα λυθηκε πριν παραδωσουν στο πελατη. πςςς...επαγγελματιες. το θεμα δεν γινετε συνεχεια για αυτο και μπορει να μην τους το εκανε ! θα το τσεκαρα εγω να του το φτιαξω αλλα ο αδερφος μ μενει σαλονικα και εγω αθηνα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από GlyfadaTech
lamogio123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μάπα battery or Doa να βάλουν άλλη πες τους!
Donalhioy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, lamogio123 είπε Μάπα battery or Doa να βάλουν άλλη πες τους! και εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με την πρωτη μπαταρια? Στις 21/10/2020 στις 8:24 ΜΜ, GlyfadaTech είπε Πηγε σε γνωστη αλυσιδα του εβαλαν νεα μπαταρια και παλι το ιδιο ! θεμα στην μητρικη που δεν το ειδαν... αλλιως προκειται για τεραστια συμπτωση
lamogio123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Τεχνικός είμαι μου φαίνεται περίεργο άμα θες να το δω πες μου !Σπανια χαλάει σε 7αρι το power ic management!Σε 6s ναι αλλά σε 7αρια σπάνια αν ήταν audio chip το συζητάμε!Κατι δεν μου αρέσει εδώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα