Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, πρόσφατα απέκτησα ένα Citroen C1, μοντέλο του 19' προκειμένου να μετακινούμαι στην Αθήνα για την δουλειά μου, όσο και για την εργασία μου.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν υπάρχει τρόπος να αναπαράγω βίντεο(βίντεο κλιπ τραγουδιών) στην οθόνη, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι ή έστω κάποια πατέντα.

Eπίσης, με το Android Auto τι παίζει, γιατί δεν υπάρχει στο play store, αλλά μόνο πειρατικά?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sambouar είπε

Δεν υπάρχει στο playstore γιατί δεν υποστηρίζεται προς το παρόν επίσημα η Ελλάδα.

Ξέρουμε αν θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα?

Για το άλλο ζήτημα, υπάρχει καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει. Κατεβάζεις το apk από σελίδες όπως π.χ. apkmirror και δουλεύει.

Όσο για βίντεο με το carstream και το plex, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PappaJim23 είπε

Ξέρουμε αν θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα?

Για το άλλο ζήτημα, υπάρχει καμιά ιδέα?

Κανείς δεν ξέρει, αυτό είναι 100% θέμα της εταιρίας και από ότι φαντάζομαι δεν έχει να κάνει τίποτα με τεχνολογία. 
Μάλλον κάποιο θέμα νομοθεσίας ή μάρκετινγκ. 

Όπως σωστά έγραψε πάνω ο φίλος, κατέβασε την εφαρμογή apk και βάλτο στο κινητό σου (sideload). 
Πολύ εύκολο και απλό να το κάνεις, υπάρχουν πάρα πολλοί οδηγοί.
|
Για το θέμα των βίντεο, υπάρχει τρόπος με τις κατάλληλες εφαρμογές. 
Δεν έχω δοκιμάσει καμία και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Την οθόνη την έχω για την πλοήγηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με android 10 ( samsung s20+) το android auto ειναι προεγκατεστημένη. Αν και θεωρητικά δεν έχει έρθει στην Ελλάδα, εμένα παίζει κανονικότατα ( τουλάχιστον σε gmas, τηλέφωνο και notifications)

Ουτε με το link απο το store δε σου ανοιγει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.projection.gearhead

Επεξ/σία από hliastsek
Δημοσ.

Έχω το xiaomi mi9t με android 10 και Miui12...
το κάνω αναζήτηση στο play storε αλλά δεν μου το εμφανίζει, πέρα από κάτι άλλες βλακείες...
Από apk το έχω κάνει εγκατάσταση αυτή τη στιγμή...

2 ώρες πριν, sambouar είπε

carstream

το έκανα αναζήτηση, αφού εγκατέστησα το android auto αλλά μου βγάζει σφάλμα 😕 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, PappaJim23 είπε

Έχω το xiaomi mi9t με android 10 και Miui12...
το κάνω αναζήτηση στο play storε αλλά δεν μου το εμφανίζει, πέρα από κάτι άλλες βλακείες...
Από apk το έχω κάνει εγκατάσταση αυτή τη στιγμή...

το έκανα αναζήτηση, αφού εγκατέστησα το android auto αλλά μου βγάζει σφάλμα 😕 

Έχει οδηγίες. Κάνεις πολλές φορές κλικ στο about του android auto ώστε να γίνεις developer και ενεργοποιεις τις "άγνωστες πηγές". Μην βιάζεσαι και διάβαζε καλά τις οδηγίες. Googlare.

Επεξ/σία από sambouar
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sambouar είπε

Έχει οδηγίες. Κάνεις πολλές φορές κλικ στο about του android auto ώστε να γίνεις developer και ενεργοποιεις τις "άγνωστες πηγές". Μην βιάζεσαι και διάβαζε καλά τις οδηγίες. Googlare.

το έχω δοκιμάσει, δεν το βρίσκω στο paly store...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, seloner είπε

Εγώ που έχω το mi9 δεν έκανα εγκατάσταση κάτι, το έβαλα στο clio 2020 και έπαιξε αμέσως .

Γιατί στο android 10 είναι ενσωματωμένο το android auto μέσα στο λειτουργικό

Δημοσ.
Στις 23/10/2020 στις 11:10 ΜΜ, sambouar είπε

Γιατί στο android 10 είναι ενσωματωμένο το android auto μέσα στο λειτουργικό

Στις 23/10/2020 στις 8:56 ΜΜ, seloner είπε

Εγώ που έχω το mi9 δεν έκανα εγκατάσταση κάτι, το έβαλα στο clio 2020 και έπαιξε αμέσως .

Τελικά τα κατάφερα, σύνδεσα το κινητό μέσω καλωδίου στο αυτοκίνητου, μετά από πολύ υπομονή μπήκε μόνο του στο android auto, ξαφνικά εμφανίστηκε στην αρχική του κινητού σαν να υπήρχε αλλά ήταν πολύ καλά κρυμμένο....
Μόνο μέσω καλωδίου παίζει να φανταστώ? Εννοώ για να μου προβάλει χάρτες και εφαρμογές...
Τώρα παιδεύομαι με το carstream που αυτό δεν μου το εγκαθιστά μέσα στο android auto, δεν μου το βρίσκει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...