tasos41997 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα, ειμαι 23 ειμαι φοιτητης εκοψα την αναβολη μου και τον αλλο μηνα μπαινω στρατο. Πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση; Αν οχι ποτε θα πρεπει να κανω; του χρονου που θα κλεισω τα 24; Δεν εχω τιποτα στο ονομα μου
spectaculator Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, tasos41997 είπε Καλησπερα, ειμαι 23 ειμαι φοιτητης εκοψα την αναβολη μου και τον αλλο μηνα μπαινω στρατο. Πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση; Αν οχι ποτε θα πρεπει να κανω; του χρονου που θα κλεισω τα 24; Δεν εχω τιποτα στο ονομα μου Από τα 18: http://www.odigostoupoliti.eu/forologiki-dilosi/
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Από τα 18: http://www.odigostoupoliti.eu/forologiki-dilosi/ Όταν θα γίνεις άνω των 24, τότε είσαι υπόχρεος σε φορολογική δήλωση, εκτός αν έχεις εργαστεί στο διάστημα που ήσουν φοιτητής ή πριν μπεις στρατό
tasos41997 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Οχι δεν εχω εργαστει, τον Μαρτιο του 2021 γινομαι 24 χρονων, αρα ποτε θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση του χρονου τον Ιουνιο συνηθως που γινονται οι φορολογικες δηλωσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, tasos41997 είπε Οχι δεν εχω εργαστει, τον Μαρτιο του 2021 γινομαι 24 χρονων, αρα ποτε θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση του χρονου τον Ιουνιο συνηθως που γινονται οι φορολογικες δηλωσεις; Ναι ναι αν και πάλι μη το κάνεις ούτε του χρόνου. Ας σε δηλώσει ο μπαμπάς σου προστατευτόμενο μέλος και για του χρόνου, δεν πειράζει. Τώρα είναι δικό σου θέμα. Έτσι και αλλιώς και μόνος σου που θα κανεις φορολογική δήλωση, ΜΗΔΕΝΙΚΟ θα σου βγάλει
tasos41997 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, m.gial είπε Ναι ναι αν και πάλι μη το κάνεις ούτε του χρόνου. Ας σε δηλώσει ο μπαμπάς σου προστατευτόμενο μέλος και για του χρόνου, δεν πειράζει. Τώρα είναι δικό σου θέμα. Έτσι και αλλιώς και μόνος σου που θα κανεις φορολογική δήλωση, ΜΗΔΕΝΙΚΟ θα σου βγάλει Θα το ρωτησω το συγκεκριμενο του χρονου σε λογιστη διοτι αν κανω πρακτικη ασκηση για την σχολη μου θα εχω ενα εισοδημα αναγκαστικα. Αν κανω δικη μου φορολογικη δηλωση οι γονεις μου που με εχουν σαν προσταυτευομενο μελος και παιρνουν επιδομα τεκνου θα σταματησουν να το παιρνουν;
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, tasos41997 είπε Καλησπερα, ειμαι 23 ειμαι φοιτητης εκοψα την αναβολη μου και τον αλλο μηνα μπαινω στρατο. Πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση; Αν οχι ποτε θα πρεπει να κανω; του χρονου που θα κλεισω τα 24; Δεν εχω τιποτα στο ονομα μου Εγω πλέον είμαι 24. Τόσο καιρό ήμουν ως εξαρτώμενο μέλος και γίνοταν μαζί με τους γονείς Πλέον κάνω ο ίδιος ξεχωριστή και έχω φυγει απο εξαρτώμενο μέλος λόγω ηλικίας .
tasos41997 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Εγω πλέον είμαι 24. Τόσο καιρό ήμουν ως εξαρτώμενο μέλος και γίνοταν μαζί με τους γονείς Πλέον κάνω ο ίδιος ξεχωριστή και έχω φυγει απο εξαρτώμενο μέλος λόγω ηλικίας . Φέτος έκανες πρώτη φορά φορολογική; είναι εύκολο να την κάνεις μόνος σου αν είναι μηδενική η θέλει λογιστή;
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tasos41997 είπε Φέτος έκανες πρώτη φορά φορολογική; είναι εύκολο να την κάνεις μόνος σου αν είναι μηδενική η θέλει λογιστή; Δέν έκανα πρώτη φορά, πρωτη φορά έκανα ως μη εξαρτωμενο μέλος πλέον. Τα έκανε ο λογιστής γιατί εμένα δέν ήταν μηδενική, και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα