tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 έναν κωδικό και σε εμένα αν είναι δυνατό. Σε άλλους λειτουργεί η μέθοδος χωρίς προβλήματα, σε άλλους όχι...
specre Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες, σας παρακαλώ μη μου στέλνετε pm. Προσπαθώ να βοηθήσω, αλλά έχει φάει σκάλωμα μάλλον με το VPN και δεν προχωράει. Αν "έχω" κωδικό θα απαντήσω πρώτα εδώ και μετά με pm. Αν και χλωμό το βλέπω για σήμερα πια 🙁 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από specre
Recreator Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Αφου δοκιμασα και εγω 5 φορες με την μεθοδο tempmail και hola vpn, περασε κανονικα. Πρεπει να γινουν ολα στο ιδιο παραθυρο για να λειτουργήσει.
Billie13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μόλις το έκανα με Windscribe .Ευχαριστώ πολύ.
angelponiros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα κωδικό θα τον ευγνωμονούσα αιώνια, Anideos speaking... Ευχαριστώ!
Tigio13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ, με cyberghost vpn σε 3 λεπτά είχα κωδικό.
Choutas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Χθες πήρα δεύτερο για φίλο κατά τις 11 το βράδυ. Με Turbovpn από κινητό με Αμερικανική IP. Μετά βάζετε έναν ψεύτικο email. 90210 Μπέβερλι Χιλς ΤΚ και όταν στείλει το πρώτο email αλλάξτε το email από τα settings στο πραγματικό σας. Επιβεβαιώνεται και μετά απλά κάνετε claim το παιχνίδι. Σε εμένα έτσι λειτούργησε 2 φορές απλά την δεύτερη λόγω Yandex mail πήγαινε στα spam.
bad_freddy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Choutas είπε Χθες πήρα δεύτερο για φίλο κατά τις 11 το βράδυ. Με Turbovpn από κινητό με Αμερικανική IP. Μετά βάζετε έναν ψεύτικο email. 90210 Μπέβερλι Χιλς ΤΚ και όταν στείλει το πρώτο email αλλάξτε το email από τα settings στο πραγματικό σας. Επιβεβαιώνεται και μετά απλά κάνετε claim το παιχνίδι. Σε εμένα έτσι λειτούργησε 2 φορές απλά την δεύτερη λόγω Yandex mail πήγαινε στα spam. Καλημέρα, παίζει να κάνεις μια προσπάθεια και για μένα σε παρακαλώ? Εχω δοκιμάσει διάφορα που διαβάζω εδω και δεν μπορώ να τα καταφέρω... Ευχαριστώ.
Choutas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Καλημέρα, παίζει να κάνεις μια προσπάθεια και για μένα σε παρακαλώ? Εχω δοκιμάσει διάφορα που διαβάζω εδω και δεν μπορώ να τα καταφέρω... Ευχαριστώ. Χρειάζεται διεύθυνση email στείλε σε pm.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω 6 το πρωι κατω στη σελιδα τα ειδα κλειδωμενα - τελειωσαν ? Στο connecting μου κολαει τόσο τρυπια ειναι τα vpn η εγω κατι δε κανω σωστα στα βηματα .... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Mhlogiatros
bad_freddy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Choutas είπε Χρειάζεται διεύθυνση email στείλε σε pm. Για τσέκαρε... Ευχαριστώ.
nebtios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Ούτε εμένα δουλεύει. Με το windscribe μπαίνει αλλά βγάζει ότι έχω κάνει ήδη register ενώ με το αλλο δεν συνδέετε. Αν έχει κανένας κανένα κωδικό ας στείλει.
gr8effect Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Ούτε εγω τα κατάφερα... Έχω ήδη λογαριασμο λέει. Αν κάποιος μπορέσει [email protected] Ευχαριστώ
lion2486 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Τι έχει γίνει τελικά; Έχουν τελειώσει οι κωδικοί ή ισχύει ακόμα η προσφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα