Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα Η μητέρα μου σήμερα πήρε και επίσημα το 100% του αμαξιού και βγήκε η άδεια κυκλοφορίας ολοκληρωτικά στο ονομά της ως εξαίρετο της κληρονομιάς του θανόντος πατέρα μου. Όταν είχα καταθέσει τα χαρτιά, είχα πει στη Διεύθυνση μεταφορων και συγκοινωνιών ( όπως ονομάζεται τώρα) ότι η μητέρα μου, όταν πάρει το αμάξι 100% πάνω της, θα το δώσει για οριστική διαγραφή/απόσυρσή. Γι αυτό το λόγο , όταν η μητέρα μου τους είπε ότι θα το πάει για απόσυρση/οριστική διαγραφή στο Μεταφορών, η άδεια κυκλοφορίας που βγήκε στο ονομά της έγραφε στις ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Να μη σας τα πολυλογώ όταν παρέλαβε σήμερα την άδεια, πήραμε τηλέφωνο ένα χυτήριο όπου μας ζήτησε τα εξής δικαιολογητικά: 1) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2) Αδεια κυκλοφορίας 3) Πινακίδες Στο 3 κολλήσαμε και οι δυο και το είπα στο χυτήριο , καθώς οταν έκανε η μητέρα μου άρση ακινησίας από την εφορία, οι πινακίδες είχαν καταστραφεί και μας είχε δώσει βεβαίωση η ΔΟΥ ότι οι πινακίδες καταστράφηκαν και αν θέλει να ξαναβγάλει άλλες θα πρέπει να πληρώσει 30 ευρώ. Το θέμα είναι ότι η μητέρα μου είχε ήδη δηλώσει στο Μεταφορών ότι θα το πάει για απόσυρση. Όπως και να έχει ξαναπήγα στο Μεταφορών και πήρα τη Βεβαιωση σε φωτοτυπία που λέει ότι οι πινακίδες καταστρ΄φηκαν. Από το χυτήριο μας είπαν ότι ας πάμε τη βεβαίωση και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ήθελα να σας ρωτήσω αύριο που θα παω στο χυτηριο με εξουσιοδοτηση από τη μητέρα μου, και θα καταθέσω αυτα τα δικαιολογητικά λέτε να βρω εμπόδιο στο δικαιολογητικό των ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ από τη στιγμή που έχω βεβαίωση ότι έχουν καταστραφεί οι πινακίδες και να μη το παίρνουν το αμάξι για απόσυρση?
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 με τη βεβαίωση του Μεταφορών οτι οι πινακίδες καταστράφηκαν ξεμπέρδεψες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, greekfragma είπε με τη βεβαίωση του Μεταφορών οτι οι πινακίδες καταστράφηκαν ξεμπέρδεψες. Μισό λεπτό να κάνω μια επεξήγηση εδώ , καθώς μάλλον εγώ δεν το έθεσα σωστά. Τη βεβαίωση ότι καταστράφηκαν οι πινακίδες, την έχω από την ΑΑΔΕ από τη Γενική Διεύθυνση φορολογικής διοίκησης, Τμήμα: Αυτοκινήτων Όπου αναφέρει μέσα ότι Βάσει του άρθρου 45, του νόμου 4530/2018 οι πινακίδες κυκλοφορίας με το υπ'αριθμόν ....... οχήματος καταστράφηκαν, διότι είχε συμπληρωθεί διάσητμα άνω των 18 μηνών συνεχούς παραμονής στη ΔΟΥ Αθηνών Προορίζεται για τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών για τη εκδοση νέων πινακίδων. Όμως εδώ μετά η μητέρα μου δήλωσε ότι θα το πάει για απόσυρση γι αυτό έγραψαν και στην άδεια ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 έχουν ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις στο χυτήριο. αν έχεις όλα τα χαρτιά όλα οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχουν ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις στο χυτήριο. αν έχεις όλα τα χαρτιά όλα οκ. Ναι απλά το ρώτησα αυτό, μή τυχόν ξέχασαν να μου δώσουν κάποιο χαρτί από το Υπουργείο και τρέχω πάλι αύριο. Ταλαιπωρία σκέτη. Γραφειοκρατία. 1 μηνα κοντα δεν είχαν συστημα στο Μεταφορών. Μετά θέλουμε να ΄γινουμε και Εξωτερικό...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 21/10/2020 στις 5:46 ΜΜ, greekfragma είπε έχουν ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις στο χυτήριο. αν έχεις όλα τα χαρτιά όλα οκ. Πήγα στο χυτήριο και μετά από 2 ώρες, μου έστειλαν βεβαίωση παραλαβής για το αμάξι. Θα περιμενω μου ειπαν 8-10 ημερες να κανουν αυτοι ενεργειες για να παρω το χαρτι της διαγραφης και μου ειπαν να τους δωσω ΙΒΑΝ να μου βαλουν κατι. Ξέρεις ποσα λεφτα μπορεί να παρω? Το αμαξι ηταν μια χαρα εκτός από τους 2 πλαινους καθρεφτες. Είχε πράγμα μεσα για να το κανουν αυτοι ανταλλακτικα
greekfragma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, m.gial είπε Πήγα στο χυτήριο και μετά από 2 ώρες, μου έστειλαν βεβαίωση παραλαβής για το αμάξι. Θα περιμενω μου ειπαν 8-10 ημερες να κανουν αυτοι ενεργειες για να παρω το χαρτι της διαγραφης και μου ειπαν να τους δωσω ΙΒΑΝ να μου βαλουν κατι. Ξέρεις ποσα λεφτα μπορεί να παρω? Το αμαξι ηταν μια χαρα εκτός από τους 2 πλαινους καθρεφτες. Είχε πράγμα μεσα για να το κανουν αυτοι ανταλλακτικα με ρωτάς χωρίς καν να έχεις αναφέρει για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε. μάρκα μοντέλο έτος κατάσταση. να δω τι μαγική μου σφαίρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, m.gial είπε Πήγα στο χυτήριο και μετά από 2 ώρες, μου έστειλαν βεβαίωση παραλαβής για το αμάξι. Θα περιμενω μου ειπαν 8-10 ημερες να κανουν αυτοι ενεργειες για να παρω το χαρτι της διαγραφης και μου ειπαν να τους δωσω ΙΒΑΝ να μου βαλουν κατι. Ξέρεις ποσα λεφτα μπορεί να παρω? Το αμαξι ηταν μια χαρα εκτός από τους 2 πλαινους καθρεφτες. Είχε πράγμα μεσα για να το κανουν αυτοι ανταλλακτικα άμα το αμάξι ήταν μια χαρά πιο πολλά θα έπαιρνες στο car.gr
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, m.gial είπε Πήγα στο χυτήριο και μετά από 2 ώρες, μου έστειλαν βεβαίωση παραλαβής για το αμάξι. Θα περιμενω μου ειπαν 8-10 ημερες να κανουν αυτοι ενεργειες για να παρω το χαρτι της διαγραφης και μου ειπαν να τους δωσω ΙΒΑΝ να μου βαλουν κατι. Ξέρεις ποσα λεφτα μπορεί να παρω? Το αμαξι ηταν μια χαρα εκτός από τους 2 πλαινους καθρεφτες. Είχε πράγμα μεσα για να το κανουν αυτοι ανταλλακτικα 100€
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, greekfragma είπε με ρωτάς χωρίς καν να έχεις αναφέρει για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε. μάρκα μοντέλο έτος κατάσταση. να δω τι μαγική μου σφαίρα; CITROEN SAXO , 1124 KYBIKA, δεν ειχε ελλειψεις, ετος 2000. Λογω οτι το ειχαμε σε ακινησια, επηρεαστηκε η καταστασή του. Έλειπαν μονο οι καθρεφτες στα πλαι του αμαξιου. Μεσα ηταν μια χαρα 1 ώρα πριν, SchinasN είπε άμα το αμάξι ήταν μια χαρά πιο πολλά θα έπαιρνες στο car.gr δεν γινοταν να του πουλησω γιατι ειχε κανει υπευθυνη δηλωση η μητερα μου οτι θα το παει σε χυτηριο για οριστικη διαγραφη. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να το πουλησω 400 ευρω αλλα ειχαμε αποφαφισει για οριστικη διαγραφη 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε 100€ σ ευχαριστω πολυ. Μακαρι να ειναι τοσα
greekfragma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Κάνα 200άρι-300ευρώ στη καλύτερη. Ολόκληρο προς πώληση παίζουν κάτω από 1000άρικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Τώρα το έδωσες , όσα πάρεις , μην το ψάχνεις παραπάνω. Ιδανικά θα μπορούσες να το κάνεις βίδες , να τα έχεις σε αποθήκη και να τα στείλεις κομμάτι κομμάτι να βγάλεις αρκετά. Όμως θέλει μέρες να το διαλύσεις , θέλει ώρες να φτιάξεις τις αγγελίες , θέλει βδομάδες να πουληθούν. Αν δεν είσαι επαγγελματίας, είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, SchinasN είπε Τώρα το έδωσες , όσα πάρεις , μην το ψάχνεις παραπάνω. Ιδανικά θα μπορούσες να το κάνεις βίδες , να τα έχεις σε αποθήκη και να τα στείλεις κομμάτι κομμάτι να βγάλεις αρκετά. Όμως θέλει μέρες να το διαλύσεις , θέλει ώρες να φτιάξεις τις αγγελίες , θέλει βδομάδες να πουληθούν. Αν δεν είσαι επαγγελματίας, είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου. A καλά μη το ψάχνεις. . Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν έχω ιδέα. Έπρεπε να φύγει από το ΑΦΜ της μητέρας μου και να γίνει νόμιμη διαγραφή καθώς προερχόταν ως ΕΞΑΙΡΕΤΟ απο κληρονομιά θανόντος. Γι αυτό το πηγα εκει σε χυτήριο και να τα κανει ολα αυτα, εκεινο αντι να τρεχω εγω. Γι αυτό είπα να σας ρωτήσω εδώ, πόσα πιστεύετε ότι θα παρω κατά τη γνώμη σας. Εγώ πιστεύω γύρω στο 100αρικο που είπε ο φίλος πιο πανω, τυχερος θα ειμαι αν παρω κανα 150αρι 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε Κάνα 200άρι-300ευρώ στη καλύτερη. Ολόκληρο προς πώληση παίζουν κάτω από 1000άρικο. Άμα πάρω τόσα, θα πιω στην υγεια σου ενα τσίπουρο. χαχα. Μακάρι ρε φίλε να ειναι τοσα αλλα και εγω όπως ειπε και ο φιλος παραπανω γυρω στο 100-150αρι υπολογιζω. Απλα ειπα να παρω γνωμες. Το σιγουρο ειναι οτι κατι θα μου βαλουν στο ΙΒΑΝ που μου ζητησαν
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, m.gial είπε A καλά μη το ψάχνεις. . Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν έχω ιδέα. Έπρεπε να φύγει από το ΑΦΜ της μητέρας μου και να γίνει νόμιμη διαγραφή καθώς προερχόταν ως ΕΞΑΙΡΕΤΟ απο κληρονομιά θανόντος. Γι αυτό το πηγα εκει σε χυτήριο και να τα κανει ολα αυτα, εκεινο αντι να τρεχω εγω. Γι αυτό είπα να σας ρωτήσω εδώ, πόσα πιστεύετε ότι θα παρω κατά τη γνώμη σας. Εγώ πιστεύω γύρω στο 100αρικο που είπε ο φίλος πιο πανω, τυχερος θα ειμαι αν παρω κανα 150αρι Από τη στιγμή που δεν έκανες συμφωνία πριν το παραδώσεις, δε βλέπω τι τους εμποδίζει να σου δώσουν 50€ (δε λέω 20, είναι κοροϊδία). Πάντως από ανταλλακτικά saxo βρωμάει ο τόπος, και από πριν να το κανόνιζες ας πούμε 200€ θα έπαιρνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από τη στιγμή που δεν έκανες συμφωνία πριν το παραδώσεις, δε βλέπω τι τους εμποδίζει να σου δώσουν 50€ (δε λέω 20, είναι κοροϊδία). Πάντως από ανταλλακτικά saxo βρωμάει ο τόπος, και από πριν να το κανόνιζες ας πούμε 200€ θα έπαιρνες. έχεις δίκιο. Άμα είναι άσχετος κάποιος όπως εγώ, έκανα το λάθος να μη ρωτήσω κάποιον ή εδώ στο φορουμ, και θα ήταν όλα περίφημα. Βέβαια το αυτοκίνητο ήταν σε μάντρα νόμιμη , γιατί δεν είχε πινακίδες και ηταν ο χώρος του φίλου μου, οπότε πήγαν και το πήραν από εκεί μαζί με τα έγγραφα και το κλειδί που τους άφησα στο χυτήριο. Είχα τη πίεση της μητέρα μου να φύγει από πάνω της, γιατί είδαμε και πάθαμε να το ξεφορτωθούμε, γιατί ένας δικηγόρος τόσα χρόνια που ρωτούσαμε δεν μας είπε ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΟ και το μάθαμε τυχαία από οικογενειακό μας φίλο συν αυτά που είχα διαβάσει εδώ στο φορουμ. Αν βάλουν 50 ευρώ, τι να κάνουμε τώρα τελείωσε. Το να έκανα συμφωνία πριν το παραδώσω είναι σωστή η σκέψη, αλλά έπρεπε πρώτα να δουν σε τι κατάσταση ήταν. Τώρα ότι έγινε έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα