endeka Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλημερα. Μ ηρθε μνμ απο Εθνικη, 2Ε το μηνα χρεωση για τον λογαριασμο Οψεως που εγινε Business Classic. Ηρθε και σε αλλους; Υπαρχουν τραπεζες ακομα χωρις χρεωση ;
kon1to Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, endeka είπε Καλημερα. Μ ηρθε μνμ απο Εθνικη, 2Ε το μηνα χρεωση για τον λογαριασμο Οψεως που εγινε Business Classic. Ηρθε και σε αλλους; Υπαρχουν τραπεζες ακομα χωρις χρεωση ; η Alpha Bank δεν χρεώνει προς το παρόν. Όμως οι παροχές είναι οι minimum. Μπορεις να κανεις πληρωμές ΔΕΚΟ κτλ αλλά δεν μπορεις να κάνεις μεταφορές σε λογαριασμούς τρίτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις έξτρα υπηρεσία για αυτό. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από kon1to
l337 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 hours ago, endeka said: Καλημερα. Μ ηρθε μνμ απο Εθνικη, 2Ε το μηνα χρεωση για τον λογαριασμο Οψεως που εγινε Business Classic. Ηρθε και σε αλλους; Υπαρχουν τραπεζες ακομα χωρις χρεωση ; Όψεως έχω και δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα. Και δεν θα έρθει βασικά.
vins Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Εθνικη 2€ πάει το χαράτσι. Alpha που ρώτησα σε υποκατάστημα τις Θεσσαλονίκης, μου είπαν ότι για να μου ανοίξουν όψεως πέρα από όλη τη χαρτουρα γιατί δεν έχω προσωπικό λογαριασμό, μου είπαν ότι θα μου κάνουν ασφάλεια ζωής! Τους λέω έχω δικά μου ιδιωτικά προγράμματα και πως δε χρειάζομαι. Μου λέει ναι αλλά αυτή είναι η πολιτική μας. Τους λέω δλδ μου λέτε ότι είναι υποχρεωτικό για να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό; Μου λενε όχι δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς! Αφού γέλασα με την ψυχή μου και την ευχαρίστησα που μου έφτιαξε τη μέρα, το έκλεισα.
asdfnikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Και στην Πειραιώς που άνοιξα πρόσφατα λογαριασμό Όψεως δεν έχει χρέωση ούτε έξοδα για την κάρτα που συνδέεται με τον λογαριασμό. Χρησιμοποιώ και επαγγελματικό Viva wallet Λογαριασμό για να λαμβάνω εισερχόμενα εμβάσματα χωρίς χρέωση και βολεύεσαι χωρίς μηνιαίες χρεώσεις.
endeka Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, l337 είπε Όψεως έχω και δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα. Και δεν θα έρθει βασικά. Μπερδευτηκα ... γιατι δε θα ερθει ;
endeka Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, vins είπε Εθνικη 2€ πάει το χαράτσι. Alpha που ρώτησα σε υποκατάστημα τις Θεσσαλονίκης, μου είπαν ότι για να μου ανοίξουν όψεως πέρα από όλη τη χαρτουρα γιατί δεν έχω προσωπικό λογαριασμό, μου είπαν ότι θα μου κάνουν ασφάλεια ζωής! Τους λέω έχω δικά μου ιδιωτικά προγράμματα και πως δε χρειάζομαι. Μου λέει ναι αλλά αυτή είναι η πολιτική μας. Τους λέω δλδ μου λέτε ότι είναι υποχρεωτικό για να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό; Μου λενε όχι δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς! Αφού γέλασα με την ψυχή μου και την ευχαρίστησα που μου έφτιαξε τη μέρα, το έκλεισα. Απο γνωστη μου που δουλευει Εθνικη μ ειπαν οτι οι κατα τοπους τραπεζες βαζουν τους υπαλληλους να σου πλασαρουν υπηρεσιες σαν υποχρεοτικες για να πιασουν στοχους. Αν εκεινη την ωρα μ ειπε πεις φωναξε μου το Διευθυντη σου, θελω να κανω καταγγελια, θα το γυρισουν αμεσως το τροπαριο. Και στην τηλεφωνικη γραμμη εξυπηρετησης, οπως μ ειπε,θα σου πουν οτι πραγματι δεν χρειαζεται να παρεις και αλλες υπηρεσιες.
vins Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, endeka είπε Απο γνωστη μου που δουλευει Εθνικη μ ειπαν οτι οι κατα τοπους τραπεζες βαζουν τους υπαλληλους να σου πλασαρουν υπηρεσιες σαν υποχρεοτικες για να πιασουν στοχους. Αν εκεινη την ωρα μ ειπε πεις φωναξε μου το Διευθυντη σου, θελω να κανω καταγγελια, θα το γυρισουν αμεσως το τροπαριο. Και στην τηλεφωνικη γραμμη εξυπηρετησης, οπως μ ειπε,θα σου πουν οτι πραγματι δεν χρειαζεται να παρεις και αλλες υπηρεσιες. Το ξέρω φίλε μου, συγγνώμη όμως αλλά δεν πρόκειται καν να μπω στη διαδικασία. Απλα της είπα ότι συγγνώμη δλδ θέλεις να μου πεις ότι θα ανοίξω λογαριασμό επαγγελματικό που με υποχρεωνουν να το κάνω, γιατί αλλιώς θα ήμουν σε revolut, n26 κλπ και όχι στα μπακάλικα, στον οποίο εγώ θα φέρνω συνάλλαγμα, θα το αξιοποιείτε εσείς με το χ ψ τρόπο, και μου λέτε ότι είστε ασφαλιστική ουσιαστικά και όχι τραπεζα; Εγώ φταίω που είπα θα κάνω την εταιρία στην Ελλάδα, να πληρώσω και παραπάνω αλλά να μένουν εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα