Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Bitbit είπε

να σαι καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα. αυτή την ατάκα ξέρεις πόσες φορές την έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια;

ακόμα την επανάσταση περιμένεις εσύ; ποιοι θα επαναστατήσουν; αυτοί που χρόνια τώρα τρώνε τη μια φάπα μετά την άλλη και λένε κι ευχαριστώ;

χαράτσι έχει μπει ήδη (έμμεσο) και το εξήγησα παραπάνω

ΠΑΝΤΑ, κάποια τράπεζα θα είναι λίγο πιο φθηνή.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχεις δίκιο.

πχ στα εξερχόμενα η eurobank χρεώνει 1,2€ αντί 1€. Η αττικής ίσως χρεώνει ακόμα χαμηλότερα, δε το γνωρίζω.

Οπότε πάμε με τη λογική στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, κάπως έτσι.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Bitbit είπε

έχεις δίκιο.

πχ στα εξερχόμενα η eurobank χρεώνει 1,2€ αντί 1€. Η αττικής ίσως χρεώνει ακόμα χαμηλότερα, δε το γνωρίζω.

Οπότε πάμε με τη λογική στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, κάπως έτσι.

Αναγκαστικά.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kon1to είπε

οταν και αν μπει χρεωση και στους απλους λογαριασμους θα γινει επανάσταση...

Μην ανησυχείς... θα αναλάβει η τηλεόραση  και ορισμένες ιστοσελίδες οτι όλα αυτά γίνονται για το καλό σου,,,,,, εεε και αφού το είπε η τηλεόραση η το έγραψε το internet έτσι θα είναι .... και ούτε γάτα ούτε ζημιά....

Δημοσ.

Καλημέρα. Να καταλάβω κάτι γιατί είμαι και άσχετος; επαγγελματικός λογαριασμός ποιος θεωρείται; εμένα ο εργοδότης μου βάζει τα λεφτά στην eurobank.

Θα μου κρατάει η τράπεζα 3€/μήνα; 

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανα 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Καλημέρα. Να καταλάβω κάτι γιατί είμαι και άσχετος; επαγγελματικός λογαριασμός ποιος θεωρείται; εμένα ο εργοδότης μου βάζει τα λεφτά στην eurobank.

Θα μου κρατάει η τράπεζα 3€/μήνα; 

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανα 

Θεωρητικα..,  ο δικος σου ειναι μισθοδοσιας και του εργοδοτη που κανει ολες τις συναλλαγες της επιχειρησης ειναι ο επαγγελματικος..!! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Όταν θα δω ξανά τράπεζα να καίγεται απλα θα χειροκροτώ. Τώρα που έγιναν μονοπώλιο , με τις πλάτες του κράτους κάνουν ότι γουστάρουν.

Ήταν 18 και έμειναν 5-6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατανοητό ότι θέλουν να χρεώνουν τις υπηρεσίες τους. Το ζήτημα είναι να εκπληρώνουν και τον βασικό σκοπό τους, δηλαδή να δίνουν δάνεια.

Εφόσον δεν το κάνουν αυτό, δεν είναι τράπεζες αλλά θησαυροφυλάκεια που σε χρεώνουν για την φύλαξη των χρημάτων σου.

Ως μισθωτός μπορείς να γλιτώσεις κάποια ποσά αλλά όχι ως επαγγελματίας.

Στις 21/10/2020 στις 8:32 ΜΜ, Bitbit είπε

και να γνωρίζουμε, δεν έχει τώρα. Μετά θα έχει.

Εκτός αν πιστεύεις ότι από τις 4 (5) τράπεζες που έχουμε, κάποια θα χρεώνει και κάποια όχι.

Είναι αλήθεια αυτό!

Αρχικά η  Εθνική δεν χρέωνε για την ανανέωση χρεωστικής, μετά έβαλε και αυτό το πάγιο.

Επίσης δεν χρέωνε για πληρωμή ΕΦΚΑ και πρόσφατα νομίζω έβαλε και εκεί χρέωση (edit: το προηγούμενο μήνα με χρέωσε 30 λεπτά, τώρα που δοκίμασα δεν με χρέωσε. περίεργο!)

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Κατανοητό ότι θέλουν να χρεώνουν τις υπηρεσίες τους. Το ζήτημα είναι να εκπληρώνουν και τον βασικό σκοπό τους, δηλαδή να δίνουν δάνεια.

Εφόσον δεν το κάνουν αυτό, δεν είναι τράπεζες αλλά θησαυροφυλάκεια που σε χρεώνουν για την φύλαξη των χρημάτων σου.

Ως μισθωτός μπορείς να γλιτώσεις κάποια ποσά αλλά όχι ως επαγγελματίας.

Είναι αλήθεια αυτό!

Αρχικά η  Εθνική δεν χρέωνε για την ανανέωση χρεωστικής, μετά έβαλε και αυτό το πάγιο.

Επίσης δεν χρέωνε για πληρωμή ΕΦΚΑ και πρόσφατα νομίζω έβαλε και εκεί χρέωση (edit: το προηγούμενο μήνα με χρέωσε 30 λεπτά, τώρα που δοκίμασα δεν με χρέωσε. περίεργο!)

Δάνεια, έχουν ζορε να δώσουν άλλα που θα βρουν τον φερεγγυο !!!

ΥΓ. Η εθνική δεν χρέωσε προμήθεια για τον ΕΦΚΑ ? Περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτέ δεν με χρέωνε!

Παλιότερα πλήρωνα με eurobank μέχρι που έβαλαν πάγιο και μετά άρχισα να πληρώνω με εθνική.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Ποτέ δεν με χρέωνε!

Παλιότερα πλήρωνα με eurobank μέχρι που έβαλαν πάγιο και μετά άρχισα να πληρώνω με εθνική.

Εσύ, λες ότι τον προηγούμενο μήνα έβαλε 0.30€ !

Τη είδα και εγώ την προμήθεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Εσύ, λες ότι τον προηγούμενο μήνα έβαλε 0.30€ !

Τη είδα και εγώ την προμήθεια.

μόνο τον προηγούμενο για 1η φορά! Σήμερα δεν μου έβγαλε καμία χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...