Σκαρπέλης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα Ομάδα, Εχω στο PC μου έναν ssd 120gb που περιέχει λειτουργικό. Πρόσθεσα έναν m2 240gb που περιείχε ενα ntfs μικρό partition, αλλά άλλαξα από uefi το priority να μπουτάρει από τον sata 3 ssd 120 gb που προανέφερα. Πέραν από αυτούς, έχω 2 hdds έναν 500gb και έναν 1 tb σατα 3 συνδεδεμένους στη μητρική. Μόλις βάζω τον m2 ο ένας εκ των δύο hdd εξαφανίζεται, και δεν φαίνεται στο disk management. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 O m2 ισως καταναλωνει θεση απο sata. Για αλλαξε τα καλωδια ολα σε μια θεση παραπανω πχ απο 2 σε 3 η απο 3 σε 4... 1 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Ο tz_Aristotelis ήτο σωστός. Ο M2 ακύρωνε θέση σάτα, και αλλάζωντας τη διάταξη, πλέον τους διαβάζει όλους. Ευχασριστώ για την άμεση ανταπόκριση 1
Pstathece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Άρα ήταν m.2 με πρωτόκολλο sata και όχι pci.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα