Npanathinaikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα αρχές Απριλίου αγόρασα μια θήκη apple για iPad Pro 9,7. μετά απο περίπου 6 μηνών χρήση έσπασε σε κάποιο σημείο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ειναι να πάω στο καταστημα της περιοχής μου με την απόδειξη για να δω τι θα γίνει. Πράγματι ο υπάλληλος πήρε φωτο κ με ενημέρωσε πως την επόμενη θα εχουμε απάντηση. οντως την επόμενη με κάλεσαν κ μου ανέφεραν ότι έπρεπε να μιλήσω με κάποιο επίσημο καταστημα της apple σημερα βρέθηκα στην αθηνα κ πήγα στο καταστημα τηςapple στο golden hall. Με έκπληξη με ενημέρωσαν ότι αυτή η θήκη δεν ειναι αυθεντική. τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση? με εκτιμηση
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Υπαρχουν μονο αυθεντικες θηκες? Μαλιστα θα ρωτουσα η apple βγαζει θηκες?
atheatos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Υπαρχουν μονο αυθεντικες θηκες? Μαλιστα θα ρωτουσα η apple βγαζει θηκες? Η apple βγάζει δικές της θήκες αλλά για τα μοντέλα που κυκλοφορούν ακόμα. Στα μοντέλα που που έχει σταματήσει η παραγωγή τους , όπως το ανώτερο , δεν βγάζει πια θήκες. Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες θήκες πέρα από της Apple για iPad. 1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 21/10/2020 στις 2:13 ΜΜ, Npanathinaikos είπε Καλησπέρα αρχές Απριλίου αγόρασα μια θήκη apple για iPad Pro 9,7. μετά απο περίπου 6 μηνών χρήση έσπασε σε κάποιο σημείο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ειναι να πάω στο καταστημα της περιοχής μου με την απόδειξη για να δω τι θα γίνει. Πράγματι ο υπάλληλος πήρε φωτο κ με ενημέρωσε πως την επόμενη θα εχουμε απάντηση. οντως την επόμενη με κάλεσαν κ μου ανέφεραν ότι έπρεπε να μιλήσω με κάποιο επίσημο καταστημα της apple σημερα βρέθηκα στην αθηνα κ πήγα στο καταστημα τηςapple στο golden hall. Με έκπληξη με ενημέρωσαν ότι αυτή η θήκη δεν ειναι αυθεντική. τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση? με εκτιμηση Ή υποχρέωση νόμιμης εγγύησης αφορά τον τελικό πωλητή του προϊόντος άρα το κατάστημα. Τύπωσε την νομοθεσία περί εγγυήσεων και κάνε φασαρία στο κατάστημα που σε έκανε μπαλακι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα