Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αρχές Απριλίου αγόρασα μια θήκη apple για iPad Pro 9,7. 
μετά απο περίπου 6 μηνών χρήση έσπασε σε κάποιο σημείο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ειναι να πάω στο καταστημα της περιοχής μου με την απόδειξη για να δω τι θα γίνει. Πράγματι ο υπάλληλος πήρε φωτο κ με ενημέρωσε πως την επόμενη θα εχουμε απάντηση. 
οντως την επόμενη με κάλεσαν κ μου ανέφεραν ότι έπρεπε να μιλήσω με κάποιο επίσημο καταστημα της apple

σημερα βρέθηκα στην αθηνα κ πήγα στο καταστημα τηςapple στο golden hall. Με έκπληξη με ενημέρωσαν ότι αυτή η θήκη δεν ειναι αυθεντική. 
τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση?

με εκτιμηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε

Υπαρχουν μονο αυθεντικες θηκες? Μαλιστα θα ρωτουσα η apple βγαζει θηκες? 

Η apple βγάζει δικές της  θήκες αλλά για τα  μοντέλα που κυκλοφορούν ακόμα. Στα μοντέλα που που έχει σταματήσει η παραγωγή τους , όπως το ανώτερο , δεν βγάζει πια θήκες.

Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες θήκες πέρα από της Apple για iPad.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2020 στις 2:13 ΜΜ, Npanathinaikos είπε

Καλησπέρα αρχές Απριλίου αγόρασα μια θήκη apple για iPad Pro 9,7. 
μετά απο περίπου 6 μηνών χρήση έσπασε σε κάποιο σημείο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ειναι να πάω στο καταστημα της περιοχής μου με την απόδειξη για να δω τι θα γίνει. Πράγματι ο υπάλληλος πήρε φωτο κ με ενημέρωσε πως την επόμενη θα εχουμε απάντηση. 
οντως την επόμενη με κάλεσαν κ μου ανέφεραν ότι έπρεπε να μιλήσω με κάποιο επίσημο καταστημα της apple

σημερα βρέθηκα στην αθηνα κ πήγα στο καταστημα τηςapple στο golden hall. Με έκπληξη με ενημέρωσαν ότι αυτή η θήκη δεν ειναι αυθεντική. 
τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση?

με εκτιμηση

Ή υποχρέωση νόμιμης εγγύησης αφορά τον τελικό πωλητή του προϊόντος άρα το κατάστημα. Τύπωσε την νομοθεσία περί εγγυήσεων και κάνε φασαρία στο κατάστημα που σε έκανε μπαλακι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...