Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μην αγχώνεστε! Όταν θα έχουμε 5G συνεχόμενη ένδειξη στις οθόνες μας στην Ελλάδα η Apple θα έχει κυκλοφορήσει το iphone ...14. 

Μέχρι τότε πρακτικά θα παίζουμε όλοι με το 4G LTE. :) 

μπα δεν παίζει , Μάρτιο 2021 Cosmote 5G iPhone  14 το 2022 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, qwertytrewq είπε

Δεν ξέρω αν προκαλεί τα παραπάνω... ξέρω όμως πως σίγουρα προκαλεί ρεκόρ στο άδειασμα της -μικρότερης από των προκατόχων του (βλέπε iPhone 11)- μπαταρίας ..... 

https://9to5mac.com/2020/10/21/iphone-12-battery-test/

https://www.techradar.com/news/iphone-12-battery-size-revealed-and-its-smaller-than-the-iphone-11s

Η apple φταίει και για τα samsung μάλλον.. Καλό είναι να κάνετε μια έρευνα πρώτα. Η μπαταρία μέσω του λειτουργικού δεν θα έχει απόκλιση απο την περσυνή. Οταν χρησιμοποιείς 5G μέχρι τώρα σε όλες τις συσκευές έχει battery drain.

https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01201462/

Δημοσ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ειδικόύς, το 5G δεν θα έχει να επιδείξει ιδιαίτερη διαφορά στην καθημερινή χρήση και ειδικά στις φορητές συσκευές. Επίσης από όσο ξέρω πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει διάθεση του δικτύου σε ευρύ καταναλωτικό κοινό. Οι πάροχοι δεν νομίζω να διαθέτουν φυσικές SIM που να υποστηρίζουν 5G. Η τεχνολογία έχει ακόμα δρόμο, ίσως 1-2 χρόνια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blue troll είπε

Ξέρουμε τι γίνεται με τις e-sim στην Ελλάδα; Για το 5G δεν τολμάω να ρωτήσω 

σε xr που το εχω κανα πενταμηνο τωρα, δουλευει αψογα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φτάνει που δίνει 5G θέλουν και dual Sim οι λετσαρίες... 

Κανονικά έπρεπε να χρεώνει το dual Sim όσο κοστίζει ένα ακόμη iPhone... 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dream21 είπε

Συνεχόμενη ένδειξη είπε

16 λεπτά πριν, dream21 είπε

Συνεχόμενη ένδειξη είπε

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν φτάνει που δίνει 5G θέλουν και dual Sim οι λετσαρίες... 

Κανονικά έπρεπε να χρεώνει το dual Sim όσο κοστίζει ένα ακόμη iPhone... 

Ε όχι και όσο ένα ακόμη iPhone, υπερβολές.. Όσο ένα Huawei Mate 40 Pro+ καλύτερα, στα 1400€, φθηνιάρικο πράμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoslion είπε

φοβερο φαινεται παντως, το κοψιμο σαν κουτι που εχουν τα iphone παντα μου αρεσε

δεν χρειάζεται να πάρεις αν σε αρέσει το κόψιμο του χρόνου θα το έχουν και οι άλλοι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoslion είπε

φοβερο φαινεται παντως, το κοψιμο σαν κουτι που εχουν τα iphone παντα μου αρεσε

Εγώ σταμάτησα στο 5s και μου αρεσε τρελά το τετραγωνε κοψιμο αυτη η στρογγυλάδα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και πλεον ψηνομαι να γυρίσω σε 12αρι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Συνεχόμενη ένδειξη είπε

Συνεχόμενη ένδειξη είπε

Εμένα με καλύπτει με το 65% πανελλαδικά day one η Cosmote όποτε Αθήνα και περίχωρα θα είμαι με συνεχόμενη ένδειξη 5G

Επεξ/σία από dream21
  • Super Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, dream21 said:

Εμένα με καλύπτει με το 65% πανελλαδικά day one η Cosmote όποτε Αθήνα και περίχωρα θα είμαι με συνεχόμενη ένδειξη 5G

θα...

Άσε που και η ένδειξη να ανάψει κάποια στιγμή, πάλι δεν σημαίνει πως θα αξιοποιεί κάποιος άμεσα τα πλεονεκτήματα του 5G. Και τώρα έχουμε ένδειξη 4g & LTE κλπ αλλά μερικές φορές γελάνε και οι πέτρες με την απόδοση του δικτύου...  🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμάστε το εξής στην πράξη:

Με ρυθμισμένο το δίκτυο μόνο σε 3G, ελέγξτε την ποιότητα του σήματος: Ρυθμίσεις-Σύστημα-Σχετικά με το τηλέφωνο-Κατάσταση κάρτας sim.Οσο μικρότερο είναι το dBm και μεγαλύτερο το asu, τόσο καλύτερο σήμα έχουμε και το αντίθετο.

Μπείτε στον browser και ελέγξτε την ταχύτητα που γίνονται loading 1 σελίδα.

Μετά αλλάξτε το δίκτυο μόνο σε 4G και κάντε τα ίδια στην ίδια σελίδα.Η ταχύτητα θα είναι σχεδόν η ίδια και πιθανόν το 4G να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις στις τιμές dBm και asu, το σήμα 3G η H+ (3.5G) είναι καλύτερο απο το 4G η 4G+ και υπάρχει διαφορά 1-2 γραμμές λιγότερες στο 4G.

Μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές-σημεία που υπάρχει καλό σήμα 4G υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές-σημεία που υπάρχει καλό σήμα 4G υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα.

Χωρίς πολλή προσπάθεια, Αθήνα, ψιλοκεντρικά, αλλά και λίγο "γούβα", πιάνω 42Mbps Down / 20Mbps Up (με την τζάμπα εβδομάδα που έδωσε η Vodafone τις προάλλες το είχα ξεσκίσει.)
Το 3G ούτε καν τέτοια νούμερα, ούτε η ADSL βεβαίως με το υπερμίζερο 1Mbps upload που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Χωρίς πολλή προσπάθεια, Αθήνα, ψιλοκεντρικά, αλλά και λίγο "γούβα", πιάνω 42Mbps Down / 20Mbps Up (με την τζάμπα εβδομάδα που έδωσε η Vodafone τις προάλλες το είχα ξεσκίσει.)
Το 3G ούτε καν τέτοια νούμερα, ούτε η ADSL βεβαίως με το υπερμίζερο 1Mbps upload που έχω.

Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται να κάνεις download η upload μεγάλα αρχεία, τα MB που έχουμε είναι λίγα και επαρκούν μόνο για social media και browsing, άντε και για κανά βίντεο.

Δες τώρα που είμαι σε περιοχή της Αττικής, δεν έχει σταθερό σήμα 4G.Το 3G πιάνει σήμα μόνιμα όλες τις γραμμές και απλά απο H+ πέφτει στο 3G.

Spoiler

Screenshot_20201021-175546.png

Screenshot_20201021-175637.png

Screenshot_20201021-175731.png

Screenshot_20201021-175738.png

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...