Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο σταθερο που συνδεω σε δικτυο με καλωδιο. Για να μην αγοραζω usb wifi adapterεπειδη δε το πολθχρησιμοποιω, μπορω να κανω τιποτα με ενα Linksys WAG120N που μου περισσευει?

Αυτο που θελω ειναι να συνδεθω στο οικιακο μου δικτυο χωρις καλωδια και να συνδεονται αλλες συσκευες σε αυτο για να παιρνουν τα αρχεια που μοιραζει

Δημοσ.

Γινεται με το συγκεκριμενο εισαι σιγουρος, διοτι το γκοογκλαρα και δε μπορουσα να βγαλω ακρη. Τι ακριβως δηλαδη πρεπει να κανω στις ρυθμισεις γιατι ειμαι ασχετος

Δημοσ.

Για να κανεις πιο ακριβως απο τα 2 που εγραψα? Αν το θες για switch απλα το βαζεις στη πριζα και βαζεις τα lan καλωδια απο πισω και εισαι οκ. Αν το θες για AP πρεπει να το βαλεις στο ιδιο υποδικτυο με το ρουτερ σου. Του δινει μια ip δλδ του υποδικτυου σου, κλεινεις το dhcp server, ssid - security και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Μισο λεπτο για να λειτουργησει σαν switch τι εννοεις. Να παρει πχ με καλωδιο απο ρουτερ και να το δωσει στον υπολογιστη που δεν εχει ασυρματη καρτα? Αν ναι τοτε αυτο ειναι ανουσιο γιατι θα συνεδεα απευθειας το καλωδιο στον υπολογιστη.

Σαν AP τι εννουμε οτι παιρνει παλι δικτυο απο ρουτερ με καλωδιο και δημιουργει δικο του SSID. Παλι δε μου κανει γιατι δεν εχω ασυρματη καρτα.

Εγω αυτο που θελω ειναι να παραλαμβανει ασυρματα το ιντερνετ απο ρουτερ, και να το δινει μεσω καλωδιου στην συσκευη μου που δεν εχει ασυρματη καρτα δικτυου. Αυτη η λειτουργια πως λεγεται?

Δημοσ.

Ρωταω συγκεκριμενα αν ξερει καποιος αν γινεται κατι με το linksys. Αν δε γινεται δε χρειαζονται repeaters η αλλα πραματα απλα παιρνω ενα usb wifi adapter για το pc που δεν εχει καρτα

2 ώρες πριν, chios είπε

Για να το κάνεις αυτό θέλεις access point  σε λειτουργία client, παίρνει ασύρματα δίνει ενσύρματα.

Φιλε εχεις δικιο. Εχω μια τετοια αλλη συσκευη η οποια λειτουργει σε client mode αλλα δυστυχως την εχω ρυθμισει για τον πατερα μου να δινει ιντερνετ στο οτε tv. Αν δε μπαινει το linksys σαν client mode δυστυχως μονοδρομο με κοβω για usb adapter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...