4four Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 800 το μεγιστο που φτανει Χρήση υπολογιστή : Gaming κυρίως ,συντήρηση ιστοσελίδων ,coding(δλδ περα απο gaming τα αλλα τα κανω και με λαπτοπ των 500ευρο) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω ηδη LG ultra wide 1080P Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Oχι υπαρχουν Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Vision Studio (να ειναι πιο αμεση η αγορα και να μου το στησουν αυτοι) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμω ολα απο 1 εκτος και αμα η τιμη τους εχει μεγαλη διαφορα (γλιτωσω ειτε προσθεσω κατι πιο αξιολογο στο built με τα ιδια λεφτα) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα προτιμουσα απο το καταστημα λογο ελειψης χρονου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπαρχουν Windows 10 στον ssd του λαπτοπ που αρχικα μαλλον θα χρησιμοποιησω αυτον Προς το παρον εχω κανει αυτο το built που μου φαινεται αξιολογο αμα εχετε να κανετε καμια προταση καποια αλλαγη, επισης δν εχω βαλει καθολου σκληρο για αυτο αφησα περιθοριο 50 ευρο ειτε θα προσθεθει τωρα ειτε μετα δν ξερω.. Επισης λογια το setup θα γινει dual screen αλλα στο κοντινο μελλον προς το παρον δν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από 4four
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Από Vision Studio: Με καλύτερες επιλογές σχεδόν σε όλα τα parts και με 500GB NVME SSD εντός budget. Καλές αγορές! 1
4four Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αρχικα! Καλυτερα να παω σε intel λες? Απλα διαβαζω για τον ryzen 5 τα καλυτερα και ειπα να το δοκιμασω!
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, 4four είπε Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αρχικα! Καλυτερα να παω σε intel λες? Απλα διαβαζω για τον ryzen 5 τα καλυτερα και ειπα να το δοκιμασω! Παρόμοιες επιδόσεις έχουν σε gaming: Αν θέλεις να βάλεις τον Ryzen άλλαξε απλά επεξεργαστή και μητρική με αυτά και κράτα τα υπόλοιπα ίδια από το build που σου πρότεινα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=67196&cat=2&sub=408&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68208&cat=3&sub=409&pmanuf=undefined&sort=3&step=1 Προσωπικά για gaming θα προτιμούσα τον 10400F + 3200MHz μνήμες από τη στιγμή που το κόστος είναι ίδιο με Ryzen. Αν ο Ryzen ήταν φθηνότερος (να φανταστείς ήταν μόνιμα στα 160-170€ το καλοκαίρι) τότε σίγουρα ναι θα τον επέλεγα. Είναι πάντα αναλόγως τις τιμές.. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda 1
4four Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Ερωτηση ισως ειναι λιγο χαζη! εχω εγκατεστημενα στον ssd μου τα windows για να μην χρειαστει να παρω καινουριο cd key αμα τον βαλω στο νεο συστημα η να κανω clean install θα μπορω να χρησιμοποιησω το ιδιο η θα πρεπει να παρω αλλο? πχ αμα παρω καινουριο σκληρο θα μπορω να εχω τον υπαρχων να bootarei και ολα τα υπολειπα να τα εγκαθηστω στον αλλον η να μεταφερω το boot image στον καινουριο?
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, 4four είπε Ερωτηση ισως ειναι λιγο χαζη! εχω εγκατεστημενα στον ssd μου τα windows για να μην χρειαστει να παρω καινουριο cd key αμα τον βαλω στο νεο συστημα η να κανω clean install θα μπορω να χρησιμοποιησω το ιδιο η θα πρεπει να παρω αλλο? πχ αμα παρω καινουριο σκληρο θα μπορω να εχω τον υπαρχων να bootarei και ολα τα υπολειπα να τα εγκαθηστω στον αλλον η να μεταφερω το boot image στον καινουριο? Αν είναι Retail license μπορείς να το μεταφέρεις, αν είναι OEM όχι. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί μιας που βρίσκεις OEM Windows 10 κλειδιά με 3-4 ευρώ στο ebay..
4four Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 επισης αλλαξα την gpu με αυτην https://www.skroutz.gr/s/20828137/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Gaming-OC-GV-N166SGAMING-OC-6GD.html ιδια χαρακτηριστικα με ενα ακομα φαν φανταζομαι θα ειναι καλυτερη και εχει και παραπανω κριτικες στο σκρουτζ για 7 μολις ευρο νομιζω αξιζει η αλλαγη
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, 4four είπε επισης αλλαξα την gpu με αυτην https://www.skroutz.gr/s/20828137/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Gaming-OC-GV-N166SGAMING-OC-6GD.html ιδια χαρακτηριστικα με ενα ακομα φαν φανταζομαι θα ειναι καλυτερη και εχει και παραπανω κριτικες στο σκρουτζ για 7 μολις ευρο νομιζω αξιζει η αλλαγη Έτσι και αλλιώς αυτή που είχες βάλει αρχικά ήταν κακή επιλογή γιατί είναι η απλή 1660 και όχι η Super (είναι πιο γρήγορη gpu). Οπότε βάλε αυτήν ή την MSI που σου πρότεινα, είτε πάρεις με 2 fan είτε με 3, σε gpu των 125w δεν έχει και πολύ σημασία.
redmedusa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, LaMereda είπε Από Vision Studio: Με καλύτερες επιλογές σχεδόν σε όλα τα parts και με 500GB NVME SSD εντός budget. Καλές αγορές! καλο build, vfm επεξεργαστης αλλα με τι ψυκτρα? stock?
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 57 λεπτά πριν, redmedusa είπε καλο build, vfm επεξεργαστης αλλα με τι ψυκτρα? stock? Ναι, είναι αρκετή για 10400F απλά θα ακούγεται λίγο σε load. Εξάλλου το κουτί που του έβαλα έχει πολύ καλό airflow και 4 ανεμιστήρες. Αν θέλει φυσικά περισσότερη ησυχία βάζει την Freezer 34 Duo και θα είναι εντελώς αθόρυβο.
4four Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Έχουν μείνει 30€ στο budget οπότε άμα δω ότι ανεβάζει θερμοκρασίες θα προσθέσω αφτερ μάρκετ ψυξτρα! Ευχαριστώ το παρήγγειλα ήδη γυρο στις 5 του μηνός μου είπε ότι θα έρθουν όταν το στήσω θα ανεβάσω φωτογραφίες με τα αποτελέσματα!
LaMereda Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, 4four είπε Έχουν μείνει 30€ στο budget οπότε άμα δω ότι ανεβάζει θερμοκρασίες θα προσθέσω αφτερ μάρκετ ψυξτρα! Ευχαριστώ το παρήγγειλα ήδη γυρο στις 5 του μηνός μου είπε ότι θα έρθουν όταν το στήσω θα ανεβάσω φωτογραφίες με τα αποτελέσματα! Ωραία, άντε λίγο υπομονή τώρα να σου έρθει! Τελικά σε τι κατέληξες;
4four Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Το σύστημα που μου προτείνεις έκανα εν τέλη είδα reviews για ryzen κ όντως είναι λίγο καλύτερος αλλά ακριβότερος οπότε δεν ξέρω άμα άξιζε! 2η ερώτηση εν τέλη μπορώ να δώσω λίγα χρήματα παραπανω αξίζει να πάω σε αυτήν? https://www.skroutz.gr/s/17729065/Gigabyte-GeForce-RTX-2060-6GB-OC-rev-2-0-GV-N2060OC-6GD-rev-2-0.html Για να είμαι και λίγο πιο future proof! Να πούμε κιόλας ότι είναι +80€ έτσι
LaMereda Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 4four είπε Το σύστημα που μου προτείνεις έκανα εν τέλη είδα reviews για ryzen κ όντως είναι λίγο καλύτερος αλλά ακριβότερος οπότε δεν ξέρω άμα άξιζε! 2η ερώτηση εν τέλη μπορώ να δώσω λίγα χρήματα παραπανω αξίζει να πάω σε αυτήν? https://www.skroutz.gr/s/17729065/Gigabyte-GeForce-RTX-2060-6GB-OC-rev-2-0-GV-N2060OC-6GD-rev-2-0.html Για να είμαι και λίγο πιο future proof! Να πούμε κιόλας ότι είναι +80€ έτσι Στα χρήματα που παίζει τώρα ο 10400F είναι VFM επιλογή για τη χρήση που θέλεις. Καλύτερα να κρατήσεις αυτά τα 80€ και να αναβαθμίσεις μελλοντικά σε 3060 αν χρειαστεί, δεν αξίζει η 2060 στα 300+ στην παρούσα φάση. Εξάλλου στα 1080p 60Hz που θα παίζεις η 1660 Super σε καλύπτει άνετα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda
4four Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Απλα για κατι "καλυτερο" ελεγα μιας και υπαρχει τωρα το budget για μελλοντικα δεν ξερω πως θα ειναι τα οικονομικα! Σιγουρα εβαλα ενα τιμιο απο οτι βλεπω και πολυ ομορφο cpu cooler https://www.skroutz.gr/s/20849181/Aerocool-Pulse-L120F.html στο built απλα ελεγα ας παω και στο τσακ καλυτερο να πιασει τα 900ευρο ακριβως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα