kostas7837aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας. Έχω μιλήσει με κάποια άτομα από το forum σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και περίπου έναν μήνα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω κατά την διάρκεια της ημέρας περίπου 1 με 2 freezαρίσματα στα οποία παγώνουν τα πάντα αλλά το ποντίκι μπορώ και το κουνάω κανονικά χωρίς να μπορώ να κλικάρω κάπου. Έχω κάνει format με τελευταίους drivers, έχω τρέξει memtest 7 ώρες χωρίς κάποιο σφάλμα και στο bios τρέχουν όλα default. Έχω κλείσει και το DOCP αλλά πάλι κάνει τα ίδια. Το PC είναι αυτό που βλέπετε στην υπογραφή.
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 απο θερμοκρασίες πως είσαι; έχεις 2ο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; Το συγκεκριμένο Corsair πόσο καιρό έχει δουλέψει; 1
kostas7837aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε απο θερμοκρασίες πως είσαι; έχεις 2ο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; Το συγκεκριμένο Corsair πόσο καιρό έχει δουλέψει; Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω δοκιμάσει. Είναι περίπου 3 χρονών αλλά δουλεύει 24/7. Λες να φταίει αυτό;
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω δοκιμάσει. Είναι περίπου 3 χρονών αλλά δουλεύει 24/7. Λες να φταίει αυτό; αν έχεις εύκαιρο τροφοδοτικό από κάνα φίλο κάντε μια δοκιμή για 1-2 μέρες. 3 χρόνια 24/7 δε το λες και λίγο....αλήθεια...γιατί 24/7 δε το σβήνεις ποτέ;
Aris_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 δες και το event viewer τι σφάλματα σου βγαζει και postαρε 1
kostas7837aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Aris_ είπε δες και το event viewer τι σφάλματα σου βγαζει και postαρε Στο event viewer δεν γράφει τίποτα. Το μόνο που λεει ειναι ότι τερματίστηκε η λειτουργία χωρίς πλήρη τερματισμό. Επειδη το κλεινω από το κουμπί. Εντωμεταξύ πριν λιγο κολλησε ξανα, πρώτη φορά για σήμερα και μετα από λίγη ώρα κολλησε και το ποντίκι.. Με προβληματίζει τονοτι δεν γράφει κάτι στο event viewer..
Aris_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 αν το event v. δεν εχει τίποτα τοτε αυτό που συνβαινει ειναι ξαφνικο , είναι ? 1
kostas7837aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Aris_ είπε αν το event v. δεν εχει τίποτα τοτε αυτό που συνβαινει ειναι ξαφνικο , είναι ? Ναι, το κάνει σε άκυρες στιγμές. Δεν το κάνει κάτω από κάποια συγκεκριμένη συνθήκη. Στο άκυρο όποτε θέλει, 1 με 2 φορές την ημέρα.
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Ναι, το κάνει σε άκυρες στιγμές. Δεν το κάνει κάτω από κάποια συγκεκριμένη συνθήκη. Στο άκυρο όποτε θέλει, 1 με 2 φορές την ημέρα. Bios update ? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Dark_Nightfall 1
kostas7837aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 To τελευταίο έχω. Και είναι το καλύτερο από τι έχω διαβάσει στα φόρουμ. Δεν έχει κανένας πρόβλημα. Και το έχω αρκετό καιρό περασμένο.
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostas7837aek είπε To τελευταίο έχω. Και είναι το καλύτερο από τι έχω διαβάσει στα φόρουμ. Δεν έχει κανένας πρόβλημα. Και το έχω αρκετό καιρό περασμένο. Έχεις περάσει nvme drivers της samsung ; επίσης φαντάζομαι τα windows είναι γνήσια.
kostas7837aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Έχεις περάσει nvme drivers της samsung ; επίσης φαντάζομαι τα windows είναι γνήσια. Ναι τα windows είναι γνήσια. Drivers δεν εχω περάσει κάτι επιπλέον της Samsung εκτός από το πρόγραμμά της το Magician.
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostas7837aek είπε Ναι τα windows είναι γνήσια. Drivers δεν εχω περάσει κάτι επιπλέον της Samsung εκτός από το πρόγραμμά της το Magician. Κάνε εγκατάσταση μια διανομή Linux για δοκιμή ,αν δεν στο κάνει κάτι φταίει στα windows. 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 test ram με αυτό: https://rog.asus.com/forum/showthread.php?73665-Our-preferred-memory-stress-test Google stressapp test μέσο Linux Mint ( σε.φλασακι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα