Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως βλέπω το Polo έχει φανάρια με κάτοπτρα.

Για να είσαι 100% καλυμμένος από άποψη ανεπιθύμητων ανακλάσεων θα πρέπει να μείνεις σε λάμπες αλογόνου.

Από κει και πέρα αν βάλεις led εξαρτάται πολύ από το φανάρι και τη ρύθμιση για το αν θα έχεις ανεπιθύμητες ανακλάσεις.

Λάμπες xenon είναι απίθανο να μην έχεις ανεπιθύμητες ανακλάσεις σε φανάρι κατόπτρου οπότε θα έλεγα να τις απορρίψεις.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα της philips extreme vision +130% η osram night breaker . Εχω αλλάξει πανω 10 ζευγάρια led(ακριβα και φθηνά) σε Citroen saxo με μαμα φανάρι πάντα γνήσιο!Σε ολα με έψελναν ενω εγω έβλεπα οι απέναντι ειχαν θέμα και το κατάλαβα μεχρι που με έκραξε γνωστός μου που βρέθηκε απέναντι! Τώρα σε s-cross που θελω το παλι να αναβαθμίσω λάμπες θα βαλω η philips η osram! Σχεδόν 2 χρόνια κρατάει η ζβη τους πανω κάτω!

Δημοσ.

Σε συγκριτικά που ειδα οι philips ειναι καπως καλυτερες (xtremevision vs night breaker). Τωρα σκευτομαι αν αξίζει να περιμενω να ερθουν Ελλάδα οι νεες xtreme vision pro 150 ή να βαλω τις 130 (που υπαρχουν στην αγορα). 

Δημοσ.

Επειδή είμαι παντελώς  άσχετος με το θέμα και το αυτοκίνητο έχει τα φώτα 10 χρόνια όταν αγοράστηκε και  τα οποία δεν με ικανοποιούν το βράδυ, αν επικοινωνήσω και πάω στην εταιρία που αναφέρθηκε πιο πίσω και τους πω ,

Πάρτε το και βάλτε μου κατι καλύτερο και νόμιμο;  

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Επειδή είμαι παντελώς  άσχετος με το θέμα και το αυτοκίνητο έχει τα φώτα 10 χρόνια όταν αγοράστηκε και  τα οποία δεν με ικανοποιούν το βράδυ, αν επικοινωνήσω και πάω στην εταιρία που αναφέρθηκε πιο πίσω και τους πω ,

Αν θες να είσαι σωστός , αγοράζεις όλο το σετ , φανάρι και λάμπα. Απλά ξεφεύγει πάνω από τα 300 το ένα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Και μόνο λάμπες αλογόνου να αλλάξεις με νέες θα δεις διαφορά.Οι λάμπες πέφτουν με τον χρόνο αλλά και οι νέες είναι πιο βελτιωμένες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, manos-cha είπε

Σε συγκριτικά που ειδα οι philips ειναι καπως καλυτερες (xtremevision vs night breaker). Τωρα σκευτομαι αν αξίζει να περιμενω να ερθουν Ελλάδα οι νεες xtreme vision pro 150 ή να βαλω τις 130 (που υπαρχουν στην αγορα). 

Βάλε 130 , έχουν βγει και μεγαλύτερης αντοχής αλλά έχουν πιο θερμό φως από τις απλές .

10 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Το φανάρι μήπως έχει θαμπώσει ? Σίγουρα με καινούργια λάμπα θα δεις διαφορά αλλά ίσως να θες και ξεθάμπωμα 

• Thanks 1
Δημοσ.

να κανω την ερώτηση μου κι εγώ για το καινουργιο αμαξάκι.

Οι καλυτερες value for money λαμπες για εργοστασιακά φώτα;

Θελω ψυχρό φώς, οχι αυτη την αθλια κιτρινιλα. Βλέπω ομως κατι τιμες, εξωφρενικες, 130ε για 2 λαμπες λεντ. 

Να προτιμήσω κλασσικες αλογόνου ή led; οι απόψεις διίστανται.

Στο φορτηγάκι που εχω, εβαλα καποιες Philips (μου διαφεύγει το μοντέλο) με 40ε, οι οποίες βελτίωσαν συμπαθητικα τα φώτα!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

να κανω την ερώτηση μου κι εγώ για το καινουργιο αμαξάκι.

Οι καλυτερες value for money λαμπες για εργοστασιακά φώτα;

Θελω ψυχρό φώς, οχι αυτη την αθλια κιτρινιλα. Βλέπω ομως κατι τιμες, εξωφρενικες, 130ε για 2 λαμπες λεντ. 

Να προτιμήσω κλασσικες αλογόνου ή led; οι απόψεις διίστανται.

Στο φορτηγάκι που εχω, εβαλα καποιες Philips (μου διαφεύγει το μοντέλο) με 40ε, οι οποίες βελτίωσαν συμπαθητικα τα φώτα!

Πες μας αμάξι να δούμε τι παίρνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ρε που έχουμε φτάσει.Να δίνουμε 100-200€ για λάμπες με αμφίβολα αποτελέσματα.

Δηλαδή όχι και τόσο αμφίβολα, αφού χωρίς αμφιβολία, ειδικά σε σκοτεινούς δρόμους δημιουργείται ένας «τοίχος» από μπλε/μωβ φως που κάνει τους αντιθέτως ερχόμενους να στραβώνονται.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kanesaxo είπε

ρενω κλιο IV Estate 6/2017

Το συγκεκριμένο έβγαινε και σε έκδοση με εργοστασιακά led που λογικά τα παίρνει αλλά χρειάζεται αλλαγή όλο το φανάρι με νέο (και υψηλό κόστος, 400+)

Μετά στο δικό του φανάρι λόγω κατόπτρου θα σου πρότεινα να παραμείνεις σε αλογόνου:

Για περισσότερο φως:

https://www.skroutz.gr/s/14279812/Philips-H7-X-tremeVision-130-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/16471398/Osram-H7-Night-Breaker-Laser-150-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Για πιο λευκό φως:

https://www.skroutz.gr/s/14257717/Philips-H7-CrystalVision-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Τώρα αν θες να παίξεις με pnp leds θα χρειαστείς πολύ πειραματισμό για να βρεις κάτι που δεν θα ενοχλεί-αν βρεις.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2020 στις 10:47 ΠΜ, agnostos13 είπε

Το συγκεκριμένο έβγαινε και σε έκδοση με εργοστασιακά led που λογικά τα παίρνει αλλά χρειάζεται αλλαγή όλο το φανάρι με νέο (και υψηλό κόστος, 400+)

Μετά στο δικό του φανάρι λόγω κατόπτρου θα σου πρότεινα να παραμείνεις σε αλογόνου:

Για περισσότερο φως:

https://www.skroutz.gr/s/14279812/Philips-H7-X-tremeVision-130-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/16471398/Osram-H7-Night-Breaker-Laser-150-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Για πιο λευκό φως:

https://www.skroutz.gr/s/14257717/Philips-H7-CrystalVision-12V-2τμχ.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Τώρα αν θες να παίξεις με pnp leds θα χρειαστείς πολύ πειραματισμό για να βρεις κάτι που δεν θα ενοχλεί-αν βρεις.

Αφησα εν λευκω το αυτοκινητο στο τοπικο ηλεκτρολογο και μου εβαλε τις τελευταίες.

Αυτές μου ειχε βάλει και στο αλλο μου κλιο. Πολυ ευχαριστημένος. 

Κι αυτος, που συζητήσαμε, μου λεει ρισκο λαμπες λεντ με 120-130. 1 ετος μονο εγγυηση. Εχει και καποιες φιλιπς, μου ειπε, με σχεδον 250ε, με 5 ετη εγγυηση. Θαρρώ το νουμερο ειναι εξτρεμιστικο για λάμπες...

Κι εγώ σκεφτηκα να μπορω να βαλω led/xenon γνήσια φαναρια. Ισως το κανω καποια στιγμή...

Επεξ/σία από kanesaxo
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/10/2020 στις 2:03 ΜΜ, vamvakoolas είπε

δε θα διαφωνισω αλλα αρχιζει και χαλαει ονομα:

εγω ο ιδιος ειχα πριν 1 χρονο κακη εμπειρια τοσο τεχνικα (δεν ειμαι και ασχετος και ειδα τη δουλεια) οσο και συμπεριφορας-> σε ιχ για παρκοβοηθηση μας ειπε να παραλαβουμε σε 3 ωρες, πηγαμε σε 4 και μας παρεδωσε το οχημα μετα απο 6! (και ηταν και επαγγελματικο)

επισης φιλοι μου λενε οτι γενικα τελευταια παιζει σνομπισμος εκει μεσα (δηλαδη αυτοι δουλευουν απο Ferrari και πανω;) ενω προσφατα 2 φιλοι μου εδειξαν "ποιοτικη δουλεια" που καναν τοσο με ενισχυτη (κυριολεκτικα $#@να τα εκαναν) οσο και με πηγη (αλλα ζητησε, αλλα του βαλανε)

δε λεω σε μερικα οπως λαμπες, led και αλλα μικροπραγματα ειναι καλοι αλλα αν τους μιλησεις καναν multimedia εργο...αστο καλυτερα, δε το εχουν.

Πριν 2 μηνες πηγα προσωπικα το οχημα μου απεναντι στο ακριβως ιδιο (αντικειμενο) μαγαζι που μου εκανε δουλεια ο ανθρωπος και οι αλλοι απεναντι...χτυπαγαν μυγες

υγ: δε ξερω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης και ποιοι οι βοηθοι εγω στο μαγαζι πηγα και ζητησα να μου κανουν μια συγκεκριμμενη εργασια

Κύριε vamvakoolas

Από τις αναζητήσεις μας βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο forum και θέλω να επισημάνω τα εξής:

Προφανώς έχετε κάνει λάθος και αναφέρεστε σε κάποια άλλη επιχείρηση.

Ίσως μας συγχέετε με κάποιο άλλο κατάστημα που είχατε επισκεφθεί και δεν μείνατε ευχαριστημένος.

Αποκλειστικό μας αντικείμενο είναι ο φωτισμός.

Οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ, σε κανενός άλλου είδους εργασία, πέραν αυτής.

Κατ’ επέκταση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε προβεί σε εγκατάσταση συστήματος ‘’παρκοβοήθησης’’ και ηχοσυστήματος και να έχουμε κάψει κάποιον ενισχυτή, πηγή ή οτιδήποτε άλλο, διότι δεν εντάσσεται στις δραστηριότητες μας, ούτε εμπορευόμαστε αυτά τα είδη. Επιπλέον απέναντί μας δεν υπάρχει κανένα μαγαζί εμπορικής δραστηριότητας, παρά μόνον το δάσος.

Το αντικείμενο του φωτισμού, το γνωρίζουμε άψογα, καθώς επίσης δεν κάνουμε διακρίσεις σε ακριβά ή οικονομικότερα οχήματα, όπως αναφέρεστε. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός για εμάς και δεν αφήνουμε να φύγει δυσαρεστημένος κανένας, έστω και με οποιοδήποτε κόστος από μέρους μας.

Καλό θα είναι λοιπόν, να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε δημόσια και να μην εκθέτουμε επαγγελματίες.

Με εκτίμηση, από την Xenonlights

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...