Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αν ένα δέμα που έχεις παραγγείλει από Κίνα φτάσει στη χώρα προορισμού, πόσο καιρό κάνει να περάσει από τελωνείο και να μου έρθει σπίτι;

Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nightguy είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αν ένα δέμα που έχεις παραγγείλει από Κίνα φτάσει στη χώρα προορισμού, πόσο καιρό κάνει να περάσει από τελωνείο και να μου έρθει σπίτι;

Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις 😛

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ φίλε.

Παρήγγειλα την ίδια μέρα πριν 1,5 μήνα περίπου 5 ψιλολοίδια που λέμε 😁 του 1,2,3 ευρώ. Σε 15 μέρες περίπου παρέλαβα τα 3 πραγματάκια τα άλλα 2 τα περιμένω ακόμη.

Άρα και ο χρόνος που παραμένουν στο τελωνείο ποικίλει ανάλογα με τις ορέξεις των τελωνειακών.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ φίλε.

Παρήγγειλα την ίδια μέρα πριν 1,5 μήνα περίπου 5 ψιλολοίδια που λέμε 😁 του 1,2,3 ευρώ. Σε 15 μέρες περίπου παρέλαβα τα 3 πραγματάκια τα άλλα 2 τα περιμένω ακόμη.

Άρα και ο χρόνος που παραμένουν στο τελωνείο ποικίλει ανάλογα με τις ορέξεις των τελωνειακών.

Ξενέρωσα λίγο τώρα 😔😅. Τα πράγματα που πήρες έχουν φτάσει όλα Ελλάδα; Γιατί μπορεί τα υπόλοιπα να μην έχουν έρθει και για αυτό να αργούν ακόμα.

8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Περίπου ενα μήνα

Ελπίζω να έρθουν νωρίτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightguy είπε

Ξενέρωσα λίγο τώρα 😔😅. Τα πράγματα που πήρες έχουν φτάσει όλα Ελλάδα; Γιατί μπορεί τα υπόλοιπα να μην έχουν έρθει και για αυτό να αργούν ακόμα.

Ελπίζω να έρθουν νωρίτερα

Δεν τα παρακολουθώ γιατί και εκεί δεν βρίσκεις άκρη. Παλαιότερα τα παρακολουθούσα αλλά άκρη δεν  έβγαζα και έτσι σταμάτησα να κοιτάζω.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω χάσει πράγματα , απλά κάποια τα παραλαμβάνω σε 20 μέρες και άλλα μέχρι και 4-5 μήνες. Υπομονή. 🙂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν τα παρακολουθώ γιατί και εκεί δεν βρίσκεις άκρη. Παλαιότερα τα παρακολουθούσα αλλά άκρη δεν  έβγαζα και έτσι σταμάτησα να κοιτάζω.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω χάσει πράγματα , απλά κάποια τα παραλαμβάνω σε 20 μέρες και άλλα μέχρι και 4-5 μήνες. Υπομονή. 🙂

Σε ευχαριστώ αδερφέ. Μήπως αξίζει να πάρω κανα τηλ το τελωνείο να δω σε τι φάση βρίσκεται αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα και δεν μου έχει έρθει από τη στιμγή που έχει φτάσει Ελλάδα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightguy είπε

Σε ευχαριστώ αδερφέ. Μήπως αξίζει να πάρω κανα τηλ το τελωνείο να δω σε τι φάση βρίσκεται αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα και δεν μου έχει έρθει από τη στιμγή που έχει φτάσει Ελλάδα;

Δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση.Μιλάμε για χιλιάδες δεματάκια.Απλά περιμένεις και θα έρθουν αργά ή γρήγορα.Θέμα τύχης είναι όπως είπα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχει φτασει στο τελωνειο, υπολογισε χοντρικα ενα μηνα, αναλογα με τις ορεξεις, και αν θα περασει ελευθερο ή θα πρεπει να πληρωσεις. 

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Αδερφε ειναι δραμα η κατασταση ,κι εγω εχω παραγγειλει καμια τριανταρια πραματακια απο Κινα εδω κι ενα μηνα και μου εχουν ερθει μονο πεντε εξι,απο οτι καταλαβα κανουν 10-15 μερες να ρθουν απο Κινα και μετα εδω τρωνε σκαλωμα,επισης οσο πιο μικρο ειναι το δεματακι τοσο αυξανουν οι πιθανοτητες να μενει καταχωνιασμενο σε καποια αποθηκη....

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω παραγγείλει μέσω ebay ένα προϊόν που έρχεται από Κίνα. Στάλθηκε στις 7 Οκτωβρίου. Η τελευταία καταχώρηση που δίνει το tracking του κινέζου είναι στις 13 Οκτωβρίου και αναφέρει  Last mile=> Destination country post, numberΧΧΧ όπου ΧΧΧ ένας δεκαψήφιος αριθμός. Προφανώς το νέο tracking. Ωστόσο δεν μου το αναγνωρίζει πουθένα ούτε το 17track ούτε ΕΛΤΑ, ACS, Γενική ταχυδρομική, speedex. Ξέρει κανείς τι σημαίνει; 

Δημοσ.

Στο aliexpress πολλοι κινεζοι στελνουν μεσω ΕΕ πλεον και ας μην το λενε στην παραγγελια

Αυτο επιταχυνει πολυ τις παραδοσεις γιατι πριν καθονται ενα μηνα στο τελωνειο για πλακα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι αγορες απο κινα ειναι παραγγελνεις και οποτε ερθουν - αν ερθουν αλλιως refound.

Εγω συνηθως εχω καμια 20αρια να ερχονται και μια φορα την εβδομαδα παω και μαζευω οτι εχει ερθει.

Παντα βεβαια κατι θα εχει ερθει.

Αυριο παρασκευη ειναι η μερα του σορταρισματος :)

Επεξ/σία από tornado

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...